• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Kızlar ne yaptınız borsaya kan gölüne dönmüş yine....
Cok fazla etkilenmedi sayilir hisselerim bana gore . Duse kalka gittigimiz icin ,bu dususler normal geliyor bana.
Ama bir yorum okudum,testere sekilinde 6700e kadar dusus bekliyor sonra 13000 diyor.
Digeri satamazlar diyor . Cok fazla dusus beklemiyor ,o da yil sonu o civarlarda bekliyor.

Umarim dusmez o kadar yaa. Duserse yuklu alim girmek gerek😬

Nakit bulmak lazim🙈

Cok fazla etkilenmedi sayilir hisselerim bana gore . Duse kalka gittigimiz icin ,bu dususler normal geliyor bana.
Ama bir yorum okudum,testere sekilinde 6700e kadar dusus bekliyor sonra 13000 diyor.
Digeri satamazlar diyor . Cok fazla dusus beklemiyor ,o da yil sonu o civarlarda bekliyor.

Nakit bulmak lazim🙈
ben de birini dinledim. Amerika enflasyonu beklenenden yüksek açıkladı diye böyle olmuş. kasım aralık gibi Amerika'da faiz arttırımı düşünülüyor ama bazıları da faiz artarsa resesyon olur diyor. Ben uzun vade düşündüğüm için elbet artacak bu sene olmazsa da diyorum ama Amerika faizi açıklasın bir kaç küçük hisseyi o zaman elden çıkarabilirim, uzmanlar bi yorumlasın da:)

ben de birini dinledim. Amerika enflasyonu beklenenden yüksek açıkladı diye böyle olmuş. kasım aralık gibi Amerika'da faiz arttırımı düşünülüyor ama bazıları da faiz artarsa resesyon olur diyor. Ben uzun vade düşündüğüm için elbet artacak bu sene olmazsa da diyorum ama Amerika faizi açıklasın bir kaç küçük hisseyi o zaman elden çıkarabilirim, uzmanlar bi yorumlasın da:)
Yani soyle endeks ciksada dussede, hisseler ayrisiyor. Hisselere bakmak lazim. Onumuzdeki yilda sikintili gececek diye dinlemistim.
Yine de uzun vade birikim yapiliyorsa sikinti olmayacagini dusunuyorum.
Arsa alinca surekli fiyata bakilmadigi gibi.
Ama hisseleri iyi sececeksin.
Hic bilmeyen bist 30 50 secsin.

Nakit bulmak lazim🙈
benim thyo karım eridi ucundan yakaladım karımı.beklediğim seviye var.oraya düşerse tekrar toplayacağım.tüpraş almakta acele ettim baya düştü dahada düşecek gibi

Ben hicbirini satmadim🫢cok dusmediler bana gore.
Al sat yaparken stres yapiyorum ya dusmezse diye🤭 alamam tekrar sonra
thyo nun teknik analizine baktım,üç dört ayrı kişiden video izledim 210 seviyelerine düşürse sıkıntılı diyor.237 bandını geçemedi. yaklaşık dört gün öncede iş bankası teknik analizinde 200 göstermişti şimdi kaldırmışlar grafiği.alım için 270 seviylerini gösteriyor.200 lere düşerse çok fena

thyo nun teknik analizine baktım,üç dört ayrı kişiden video izledim 210 seviyelerine düşürse sıkıntılı diyor.237 bandını geçemedi. yaklaşık dört gün öncede iş bankası teknik analizinde 200 göstermişti şimdi kaldırmışlar grafiği.alım için 270 seviylerini gösteriyor.200 lere düşerse çok fena
Ben kendim de bakiyorum birak teknik. Birden al da verebiliyor. Yada cok dusmeyebiliyor.
Mesela elimde enkai var. Birkac gun once tavan yapmisti. Bir borsaci kar aldim dedi. Ayraya gelirse ekleyecegim. Tabi getirirse diyor o da 🫢
Bugun suan o tavanin 1 lira altinda falan sayilir.
Ben onun al sat stresine giremiyorum
Cunku suan yon yukari benim icin. Özelikle enkai icin , cunku 1 senedir ayni sayilir😊

Arkadaşlar yeotk durumu ne olur tahmini olan var mı. Kısa vadede al sat yapıyordum ama birden yükseltti ha şimdi daha yükselecek derken şuan eksideyim 😅 160in altını riskli görüyorum ama siz ne düşünüyorsunuz ne zaman yükselişe geçer

Arkadaşlar yeotk durumu ne olur tahmini olan var mı. Kısa vadede al sat yapıyordum ama birden yükseltti ha şimdi daha yükselecek derken şuan eksideyim 😅 160in altını riskli görüyorum ama siz ne düşünüyorsunuz ne zaman yükselişe geçer
Yeotek hissem var benim.maliyetim cok dusuk ama cok iyi hisse ,eklerim ama satmam suanda.

Yeotek hissem var benim.maliyetim cok dusuk ama cok iyi hisse ,eklerim ama satmam suanda.
Tam şuan alınacak hisse aslında, ben biraz yüksekten almışım. Zarardayim zaten satamam, mecbur beklicem inş kısa zamanda kara geçer ya kırmızıyı gördükçe moralim bozuluyor. İlerleyen dönemler için ışık var diyorsunuz o zaman

Selam kızlar...
Ben de bugün ebebek'i tavandan sattım, onu bir daha almayacağım tabandan. Tarkim almıştım, onu uzun vadede tutacağım. Yeni halka arzlardan Reeder, Hatsan, Adgyo'ya girdim. Uzun vade için Hatsan'ı tutmak istiyorum, diğerlerine duruma göre bakacağım.
Kar baya verince Alfas'ı satıp yerine Yeotk, Migros ve Froto aldım. Bunları yine uzun vadeli düşünüyorum.
Eğer bir gün elimdeki Uluun, Yayla Gıda da yükselmeyi başarırsa onları da satıp kurtulacağım. Aldım ama sevemedim bunları sonradan :)

Tam şuan alınacak hisse aslında, ben biraz yüksekten almışım. Zarardayim zaten satamam, mecbur beklicem inş kısa zamanda kara geçer ya kırmızıyı gördükçe moralim bozuluyor. İlerleyen dönemler için ışık var diyorsunuz o zaman
Tabiki cok iyi firma. Ama kisa vade dusunmeyin. 1 sene min . Moraliniz bozulmasin
Yuksekten almamak adina gesani kacirdim gecen sene . Cok iyi fiyatta kesfetmistim oysa. Acemi oldugum icin alamadim.

Back