• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bornoza dikkat

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
kızlar yeni evli olarak bir tavsiyede bulunacağım
özdilek bornoz seti aldım. fakat ufak tefek bir bayan olduğum için bornoz çok büyük geldi. ben de kendime kısa boylu bedene göre bir bornoz aldım artık.
takım almanıza hiç gerek yok benim gibiyseniz eşinize ayrı kendinize ayrı alın

benim annem almıs özdilekten gyip bakmadım ama bende boy var kısa bile gelir heralde.. mini bornozda pek hoş oluyor:dance:

Vakti zamanında bizimkiler de almışlar Özdilek'ten bornoz seti, bir giydim aman allahım o ne? Felaket büyük geldi. Hem enden, hem boydan. Boyu olan bayanlara da uzun geleceğini düşünüyorum şahsen. Özdilek'in kalıpları öyle sanırım. Taç'ın biraz daha dar galiba kalıpları.
Neyse ben de gittim Jua'dan bornoz takımı aldım tekrar. Alınan takımı da misafirlerim için ayırdım.

Vakti zamanında bizimkiler de almışlar Özdilek'ten bornoz seti, bir giydim aman allahım o ne? Felaket büyük geldi. Hem enden, hem boydan. Boyu olan bayanlara da uzun geleceğini düşünüyorum şahsen. Özdilek'in kalıpları öyle sanırım. Taç'ın biraz daha dar galiba kalıpları.
Neyse ben de gittim Jua'dan bornoz takımı aldım tekrar. Alınan takımı da misafirlerim için ayırdım.

yarın cıkarıpta deneyim kuşkuya düştüm hannecimeyvahedigeldismile

yarın cıkarıpta deneyim kuşkuya düştüm hannecimeyvahedigeldismile

Boyun kaç bilmiyorum ama tatlım bir dene istersen. Benim takımı bir 6 sene önce almış bizimkiler. Kalıpları değişmişse bilemem ama benimkisi çok uzun ve bol geldi bana. İçine benden 3 tane sığardı.kaydirigubbakcemile3 Dene de yaz bakalım buraya merak ettim ben de.

valal cnm benimkide kocaman oluyooo..minyon biriyimmm sadece çocuk reyonnundaskiler olur o derece yani..ama büyük bornozu seviyorum iki dakikada tüm vucudun ıslaklıgını alıyo:)öyle bornozla dolaşmayı sevmem ondan işimi en iyi büyük olanlar görüo:)

valal cnm benimkide kocaman oluyooo..minyon biriyimmm sadece çocuk reyonnundaskiler olur o derece yani..ama büyük bornozu seviyorum iki dakikada tüm vucudun ıslaklıgını alıyo:)öyle bornozla dolaşmayı sevmem ondan işimi en iyi büyük olanlar görüo:)

kaydirigubbakcemile3.

aynen banada kocaman geldiğinden ikisinide kocam kullanıyo :)
ben zaten bornoz sevmem , havlularla daha mutluyum ama mini bi bornoz almak var aklımda

evet kızlar gerçekten büyük bu bornazlar. şimdi kendime aldığım dizimin üstünde ve kapüşonu var.
o yüzden kimse takım almasın

kızlarrr....size tavsiyem JUA marka bornoz takımları.Beden beden satılıyor.Ben aldım diz üstünde ceket gibi üzerime oturuyor ve çok seksi :kedi: hemde bambu liflerinden üretilmiş,yıka yıka yumuşacık kalıyor,özdilek vs markalar hemen sertleşiyor ve bendenler çookkkk büyük...

Back
X