• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borcu geri ister misiniz(küçük meblag)

Kardeşinizse ve ihtiyacınız yoksa hibe edilebilir. Ama bence 300 tl küçük bir sayı değil. Ama bir daha borç vermeyin. Eğer kardesinizin maddi durumu iyiyse lüks harcamalari icinse iistenebilir,maddi durumu kötüyse aramızda lafı olmaz denir. Bence siz de ona bir sey aldirin. Ben kardeşime maddi durumum iyi ya da kötü farketmez, hibe ederim ama baska bir gün sizinde ihtiyacınız olabilir sürekli borç istemesine alıştırmayın.

Durumu iyi 2 evi var. 1 kez kontor yuklettim ben senden istiyorum ya onun karsiliginda mi kontör yukletiosun dedi. Yukledi tabi de bu lafi etti

Verdiğimin parasını geri versede kardeşimden almam ben. Başka biri olsa isterdim belki 2 olmuş sonuçta ama kardeşler arasında para lafı aldın verdin kelimeleri dolandırmanın dahi doğru olmadığını düşünüyorum .
Kardeşinizle ilşkiniz nasıl bilmiyorum ama bence istemeyin.

Ablanda cimrilik var bence.. borcunu kartından da çekip verebilirdi.. yada eve gittiğinde hazırlar nakiti öyle verirdi

Abla olan benim canim :) iste ben de bunu hissediyorum bi mekana gitsek sen ode ben sana odiycem der hesabı kitler. Durumum iyi degil az kazanmasam lafini etmem

Abla olan benim canim :) iste ben de bunu hissediyorum bi mekana gitsek sen ode ben sana odiycem der hesabı kitler. Durumum iyi degil az kazanmasam lafini etmem
Huyu öyle canım ne yazık ki.. sende onun kardeşisin seni de düşünmesi lazım.. sen ondan bi 50 tl iste yok ceker eminim yada versede laf eder yani.. parqyi isteme bosver ama bir daha da verme.. seni dusunmeyen kardesi sende düşünme

Esi parasini almiyor kardesim.birikim yapmayi cok seviyor
O zaman cimri harcayınca ici gidiyordur kendine bile bazı insanlar böyle.. 1 tl nin hesabını yapar biriktirir gider betona gömer.. var yemez yani gelecek korkusu çok oluyor böyle insanlarda aman bi evim olsun aman geleceğim diye diye bugünü kacirir

Durumu iyi 2 evi var. 1 kez kontor yuklettim ben senden istiyorum ya onun karsiliginda mi kontör yukletiosun dedi. Yukledi tabi de bu lafi etti
Kendisi calisiyor mu ? Ev hanimiysa kocasi vermiyordur belki ? Bu lafından cimrilik anladım ben. Alt tarafı kontör istemissiniz hep bana hep bana olmaz ki.. Bence istemeyin ama bir dahada vermeyin bende dr yok deyin

300₺’nin sizin hayatınızdaki yeri nedir?
Ayda 1000₺ ile geçinmeye çalışan öğrenci başka
Ayda 10000₺ maaş alan çalışan biri için başka

Ben olsam hibe ederdim birşey demeden. Çünkü çalışıyorum. Benim için çocuklarımla dışarıda bir yemek parası bu miktar. Ama başka bir ailenin aylık doğalgaz masrafı da olabilir.
Siz karar vereceksiniz...
Bu yoruma hayran kaldım

Kardeşimden ne aldığımı hatırlarım, ne de ona verdiğimi. Bu nasıl bir hesap yapmak böyle?

Kardeşimden ne aldığımı hatırlarım, ne de ona verdiğimi. Bu nasıl bir hesap yapmak böyle?

Peki o evliyse 35 yasindaysa durumu iyiyse cok iyi bir isi 2 evi varsa siz ise part time calisiosaniz. ? O bunu biliyor kit gecindiginizi bildigi halde hep hesabi kitliyor kucuk kucuk meblaglar aliyorsa?? Ister tepki verin ister vermeyin ben bir daha kendisine 5 kurus borc vermiycem. Herkesin evi barki ayri. Ben ondan borc alicak durumdayim

Back