Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Borçlu nişanli , ne yapmalıyım ,fikir verir misiniz
İliskimi sonlandirdim, sonlandırma gerekceleriminde yazılanlarla aynı olduğunu gördüğüm için konuyu kapatır misiniz demiştim.. çok önyargılı siniz çok..
İlişkinizi bitirmissiniz. Geçmiş olsun, güvenilmeyen birisiyle yürümezdi, kendinizi kandırmak yerine yapılması gerekeni yapmışsınız. Sanırım konunun mesajlara kapanması için yetkililere bildirmeniz gerekiyor ve onlar kapatıyorlar yoruma.
İliskimi sonlandirdim, sonlandırma gerekceleriminde yazılanlarla aynı olduğunu gördüğüm için konuyu kapatır misiniz demiştim.. çok önyargılı siniz çok..
Arkadas o sebeple demedi, yani burada birisi mesela bir fikir aldığı zaman yorumlar yapılınca insanlar birde sonuc görmek istiyor. Gerisini merak ediyorlar ee ne oldu ne yapacaksınız haliniz nedir gibi sorularla sonuca beraber gidiliyor copu kez. O sebeple kızıyorlar konuyı6yarım bırakıp gidene. Bence doğru karar vermişsiniz umarım düşğncenizden dönemezsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun