Borç vermeyen arkadaş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen ya şimdi kusura bakma ama 500 liraya ihtiyacı olan bır ınsan nasıl tatile cıkabılıyor
Zaten ıkı öğün dışardan yesen 500 lira tutar

Birde yani arkadaşınızı kötülemişsiniz ama paranız yoksa kabul etmeyın
Birde onun her cagırdıgında nasıl paranız olmuyor
Ben olsam herseye para buluyor benle oturmaya gelınce paramı bulamıyor derdım
Yani yoksa yoktur nıye ınsanlardan beklentıye gırıp gıdıyorsunuz

Tatil içinde gercekten 500 lira ekstra parası olmayan bırısı nasıl tatıle gıdebilir
Kadın sızın sponsprunuzmu vermek zorundamı
Degil

Aa bu daha sacma demekki paranız varmıs kendinize tatıl ayarlamıssınız
Arkadasınızda gelmek istemiş istemıyorsanız nıye kabul ettınız
Madem kabul ettınız 500 lira vermedı dıye tatıle cıkamayacakmısınız
Yada 500 liramı sizin tatıl masrafını karsılayacak
Ayrıca Dışarda kahvenızı arkadasınız ödesin istiyorsunuz
Bence siz devamlı birilerınden bırsey beklemeyı bırakın
Paranız varsa cıkın yoksa kımseyı rahatsız etmeyın

Yani işte cevapsız sorular var ama kendini o kadar haklı sanıyor ki insanlar sordukça delirdi
O parayı kullanmıyorsa ya kızı denedi ya da zaten 10 gün sonra vermeyecekti başka seçenek yok
Ben kızın da sürekli param yok dediği halde çağırdığını sanmıyorum. Bir arkadaş vardı kahve içelim, özledim derdi. Ben de şu gün müsaitim derdim. O gün mesaj atar bugün param yok canım gelemem. Bir iki gel ben hallederim dedim. Bir gün yine buluştuk, ben ödedim. Olabilir insanlık hali, belki durumu yoktur dedim. Ertesi gün tatil story si paylaşmış. Kendimi parasıyla katlanılacak biri gibi hissetmiştim sağolsun.

Mantıklı en azından gidebilecegını düşündüğünüz kadarını vermıssınız
Öngörülü davranmıssınız
Ne borc ısterım ne verırım

ııyyy,uslubu bozuk birisine fazla bile cevap vermisim bu nasıl varosluk kokan bir yorumdur boyle bebe falan tuylerim diken diken oldu sorumdan uzaklasip diger sorulara senaryo uydurursan sevinirim seni benim sorumda bu kadar rahatsız eden şey beni mutlu eder acikcasi rahatsizlik verdiysem ne mutlu bana hadi çavvv

Bosuna hissetmemişsin bu soylediklerine bakarak gercekten oyleymissin canım ya benim hayatımı benden iyi mi bileceksiniz sana yalan borcum mu var hanım efendi burası iyice çocuk tiyatrosuna donmus senaryo kuran kurana ıy

Yani işte cevapsız sorular var ama kendini o kadar haklı sanıyor ki insanlar sordukça delirdi
O parayı kullanmıyorsa ya kızı denedi ya da zaten 10 gün sonra vermeyecekti başka seçenek yok
Ya benim hayatımda senin yerin nedir sen kimsin de benim hayatim hakkinda boyle ucuz senaryo kurabiliyorsun senaryo kura kura her şey yalan gelmeye başlamış git bir terapi al sorumdan da uzaklaş hadiii

Değil mi? Tatil Mart sonunda, 10 güne ödemeye borç istiyor. Ordan kullan, ekle yani. Parası olmayan gitmesin tatile matile.
Sana ne istedigim zaman istedigim tatile giderim hanım efendi sana neeee rahatsız olduysan engelle geç ıy tiksindim ya bu ne toxiclik boyle zehirlenicem birazdan biraz daha yorumlarinizi okumaya devam edersem kanser bir kitle ya

Ya canım benim istedigim miktarı isterim istedigim soruyu sorabilirim hangi sebeple olduğu sizi ne ilgilendirir ya

Ahahahah sosyal hayatıma bir ara arkadan seyirci olarak katılmak istersen seni davet etmek isterim hem boylelikle neymis ne değilmiş gormus olursun ancak bir seyirci olarak katılabilirsin zaten

Eksiye düşmek diye bir şey var. Esnek hesap falan. Hiç mi aklınıza gelmedi

Ay mukemmelsiniz kesinlikle gerçekten artık farkına varmaya basladim onun yüzünden kendi sosyal hayatımdan da oluyorum,sırf tek kalmaması için gidiyorum ediyorum fakat suçlu ben oluyorum cidden

Ayynen sponsorum kardeşim

Bir süreden sonra sorular baydıgı için okumayı bıraktım kusura bakmayın belki başka zamannn

Bosuna hissetmemişsin bu soylediklerine bakarak gercekten oyleymissin canım ya benim hayatımı benden iyi mi bileceksiniz sana yalan borcum mu var hanım efendi burası iyice çocuk tiyatrosuna donmus senaryo kuran kurana ıy
Bravo böyle anlaman çok normal zaten sürekli yıkılmaya çalışan biri için. Valla genelde benle görüşmek ister herkes. Eli açık olduğum, paraya kıydığım bilinir. Ama arada kendini akıllı sananlar da çıkıyor ne yaparsın.

Aşağılık kompleksinizi bir an önce yikip kendinizi kanıtlama çabasına artık girmeyi birakirsiniz umarım biraz ozguvenli olun daha iyi gelecektir iyi aksamlar

Sana ne istedigim zaman istedigim tatile giderim hanım efendi sana neeee rahatsız olduysan engelle geç ıy tiksindim ya bu ne toxiclik boyle zehirlenicem birazdan biraz daha yorumlarinizi okumaya devam edersem kanser bir kitle ya
Hala cevap veremiyorsun ama? Evirip çeviriyorsun işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…