- 2 Haziran 2022
- 157
- -22
- 32
- Konu Sahibi papatya3054
İyi geceler herkese. Daha evvel de kayınvalideyle ilgili birçok konu yazdım buraya. Canım yine acayip sıkkın. Kayınvalidem gil evlendiğimizde bize hiçbir masraf yapmadı sadece birkaç bilezik aldı onu da oğlunun olsun diye almış öyle dedi o zamanlar. Onun dışında bana kendi evindeki eskiler dışında hiçbir şeyi vermeyi teklif etmedi. Her şeyi kendimiz aldık, yaptık. Hala da çok yüklü kredi kartı borçlarımız var. Şu an 4 aylık hamileyim. Depremzede oldukları için ev yapılacak, tokiden yaptırsalar para ödemeyeceklermiş ama o tokiyi beğenmiyor, kendi evinin yerine ev yaptırmak istiyor. Bugün eşimi aramış bizden 100 bin tl borç istiyorlar. Geçen sene biz araba aldık kredi çekmiştik , onlardan da 20 bin tl almıştık eşim ailemle aram çok iyi ödemesem de olur vs demiştik zamanlar .
Bugün eşimden 100 bin isteyince ben de sadece zamanında olan o borcu altın kuruyla hesaplayıp karşılığını verebiliriz belki dedim. ( eşim diyor ki annem öyle bir kadın değil o paraya karşılık istemiyor yanlış anlama falan diyor.) kayınbabam emekli ve daha çevreden de bir sürü borç alacaklarmış hepsini 2-3 yıldan evvel ödeyemezler, bizimki ödenir mi o bile belli değil zaten.
Daha bebek gelecek bir sürü masraf olacak ben bebek doğunca çalışmayı düşünmüyorum birkaç sene yakınımızda kimsemiz yok ben kendim bakmak istiyorum evladıma. Canım aşırı sıkıldı böyle bir teklif bile yapmalarına. Eşim elimizde olsa da versek havasında.
Eşim tarafından hiç anlaşılmamış olmak beni en üzeni. Çok üzgünüm.
Bugün eşimden 100 bin isteyince ben de sadece zamanında olan o borcu altın kuruyla hesaplayıp karşılığını verebiliriz belki dedim. ( eşim diyor ki annem öyle bir kadın değil o paraya karşılık istemiyor yanlış anlama falan diyor.) kayınbabam emekli ve daha çevreden de bir sürü borç alacaklarmış hepsini 2-3 yıldan evvel ödeyemezler, bizimki ödenir mi o bile belli değil zaten.
Daha bebek gelecek bir sürü masraf olacak ben bebek doğunca çalışmayı düşünmüyorum birkaç sene yakınımızda kimsemiz yok ben kendim bakmak istiyorum evladıma. Canım aşırı sıkıldı böyle bir teklif bile yapmalarına. Eşim elimizde olsa da versek havasında.
Eşim tarafından hiç anlaşılmamış olmak beni en üzeni. Çok üzgünüm.