borç istemek

kendisi de şahit oldu çok zor durumda kaldığımız günlere. esti gürlere arkanızda ben varım dedi durdu. ama konuşmasıyla kaldı sadece.
Aynen öyle kalırlar canım siz açıkgöz olun verdirmeyin eşiniz istese de karşı çıkın bir gün kötü olursunuz en azından kafanızı duvarlara vurmazsınız aylarca yıllarca iyilik öyle her zaman herkese yapılmıyor maalesef hayat bunu öğretiyor insana nereden dönersek kardır

aslında mümkün olduğu sürece bende mesafeli olmak istiyorum. ama farklı yerlere çekiliyor bu da..

Cok guldum ya (kusura bakmayin) abiyle olan iliskiyi anlattikca heralde nasil borc isteyebileceginizi soracaginizi zannetmistim ki mevzu tam tersiymis.
cok sasiriyorum boyle kendini uyanik sanan insanlara. Allah kolaylik versin.
su durumda esinizle bu konuda hic kavga etmetin. Hep ilimli olun keske olsaydi da verebilseydik ama biz bir aileyiz ince kendimizi dusunmek zorundayiz mesajini verin. Minik minik de abinin soyledigi ukalaliklari hatirlatin ama asla hani soyle diyolardi hani boyleydi diye ustune gitmeyin ters teper

Sizi ne seviyorlar ,nede saygı duyuyorlar.Tabi eşinin ailesini kötüleme ona karşı ama altan altan işle müdahale et.Gerekirse yengesinede pat pat cvp ver.

gülmekte haklısınız öncelikle.. eşim farkında bu durumun, ama duygusal bakıyor maalesef. abi de eşimin iyi niyetini sömürmeye çalışıyor.

kayınpederim evime alışveriş yaptı diye övünen bir adam sonuçta kaynın
bence yalaka biri
ben olsam vermem bu tipler genelde aldıklarını geri de vermez

Sizi ne seviyorlar ,nede saygı duyuyorlar.Tabi eşinin ailesini kötüleme ona karşı ama altan altan işle müdahale et.Gerekirse yengesinede pat pat cvp ver.
benimde kötü olmamı istediler, tabi benimde muzdarip olduğum konular vardı kv ve kp ile ilgili. ama iki tarafı da tutamam açıkçası.

Maddi ipleri eline alman güzel birşey. Eşinin huyunu biliyorsun. İnsanlarda kendi yağlarında kavrulmayı öğrenememişler. Ne kadar kazanıyorsan o kadar harca, milletin maaşında ne diye gözün var ki. Sizde oturmaya gidince, size laf vurursa, açık açık söyleyin. Biz de çok zor geçiniyoruz hayat çok pahalı, kredi ödüyoruz, alamıyoruz, edemiyoruz diyin. Ve eşinizin abisi hiç iyi niyetli değil, sen her gün onların sağlığını sıhhatini mi düşünecekmişin, güldüm valla :) Önleme gelince, sen zaten maddi kollukları eline alarak eşine fırsat vermeyerek önlemini almışsın :) Size laf vurduklarında da hayat pahalılığını öne sürdün mü, oh oldu bitti. Onlar çekinsin, onlardan borç istersiniz diye

aloo diceksin para kolay mı kazanıyor hayret bişey yani !! birde madem sizin karı-koca çalıştığını söylüyor gitsin hanımıda çalışsın eşit olursunuz.Bunun yanında farzedelim borç ödemiyosunuz ne alaka hani ekmeğe muhtaç olurlar dersin ki allah rızası için al diye eli tutuyosa ayağınıda yorganına göre uzatsın.Herkesin çolu çocuğu var ona vereceğime yavrumun eğitimi için birikim yaparım.İnsan bir kuruş kazansın diye kimlerin ağız kokusunu çekiyor.Hiç haz etmem bu tarz insanlardan.....

valla çok güzel yazmışsınız. bende sizin gibi düşünüyorum. biraz daha yaklaşsak iyice beklenti içine girecekler. o yüzden mesafeliyim. ama bir daha bu tür muhabbetler olursa dediğiniz gibi yapıcam

eşi çalışmıyor, zaten baya bi fark var aramızda. gitsem konuşacak bir şey bulamıyoruz aileden başka. sıkılıyorum her seferinde aynı muhabbetlerden. dediğiniz gibi herkes ayağını yorganına göre uzatmalı..

Valla mesafeyi koyun biran önce. Küserlerse küssünler aman kapris Çek nereye kadar

AYNEN öyle bu konulara başladılar mı ah neyaparsınız hayat zor diye sizde başlayın olsun bitsin bunaltma nasılmış anlasınlar....

kesin ailesi bunlarla konuşmama kararı almışlardır bu huyları yüzünden bunlarda kendileri konuşmuyor gibi anlatıyorlar, bence sizde ufaktan ufaktan uzaklaşın

kesin ailesi bunlarla konuşmama kararı almışlardır bu huyları yüzünden bunlarda kendileri konuşmuyor gibi anlatıyorlar, bence sizde ufaktan ufaktan uzaklaşın
aslında ben genel olarak eşimin ailesinden hoşlanmıyorum. yani yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakal.. sadece eşimi kırmamak için aile bağları kopmasın diye gidip geliyorum. ama çekilecek gibi değiller. iki tarafta aynı benim için. uzak durmak en güzeli olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…