Balkonu kendim içinde yaptırmak istiyorum hem temizleyemiyorum hemde masa koyucam dolap falan ama bakalım. Şubatta yıllık izin planım var gezmek için biyer bakıyorum tabi kocam araya köyü sıkıştırdı bende gidebilirsin sen ben gelmiyorum yıllık iznimde biyere dedim :) sorma güzelim ya diyorum ki verin bize 5000 yapalım çocuk boş konuşuyorlar işte.Canim hersey zamani geldiğinde olur daha çok gençsin.Ama bu kadar ardi ardina borca girip evliliğinizin en güzel zamanlarina yazik ediyorsunuz.2 seneden önce düşünmedigini söylediğin çocuk için balkonu yaptirmak bence şuan cok gereksiz.Biraz gezin tozun mesela hiç başbaşa tatile gidememissiniz bir başbaşa tatil yapın.Biraz eşinle kayinvaliden görümcen olmadan dışarı çıkın gezin tozun.Eşinle kavga etmemek için kendini çok fazla baskılıyorsun.Elbette kavga etmeyin ama biraz ağırlığını koy,sen de para kazanıyorsun senin de biraz söz hakkin olsun.Ayrica kayinvaliden gidince çocuk yapman daha mantikli.Insanlara da borcumuzu bitirmeden cocuk planlarimizda yok diyebilirsin.Borcumuzu buyrun siz ödeyin yapalim o zaman de:)
İnsanlar sizin çocuğunuz olsun derdinde değil.Evliliginde belli bir süre gecip hala cocuk sahibi olmayanların bir sorunu olup olmadığını merak ediyorlar hepsi bu.Yoksa kimse kimsenin çocuğuna merakli degil.
Neyin tembelligiymis sevismiyorsunuz diye mi sitem ediyorlar bunu da ilk defa duyuyorum:)
Eşinin doğum gününü ne yaptin canim umarim gönlünce kutlamissindir
Eşimin hediyesini verdim çok sevindi mutlu oldu ama daha kutlamadım var diye hediyesi erken geldi çiçek sepetinden de bir hediye gönderdim. Haftasonu dışarı da kutlarız inşallah eskiye göre daha iyiyim başbaşa konularında gezme konularında kimseye söz hakkı tanımıyorum.