Merhaba, Aşağıdaki konulara sırasıyla cevap vermek istiyorum
selam Burcu 29
Öncelikle benimle ayni düsünceleri burda paylastigin icin tesekürler. Bana burda birinin hak vermesi beni cok mutlu etti. Benimde sürekli olarak kafami karistiran soruda buydu. Üretime cikan bir kosmetk ürününün üzerinde böyle bilgilerin mevcut olmasi gerekiyor. Ben sahsen bu kremi alip kullanmadim ve kullanmayida düsünüyordum. Diger forumlardada bu konuyu takip ettigim icin ilk olarak sahte bir kremin mi satisi var diye kuskulandim. Ama sen benim süpelendigim konuyu dogruladin ve bizi burada aydinlattin.Sana kendim ve diger arkadaslarim adina buradan cok tesekürler ederiz.
Birde dikkatimi ceken olayda bu kullanan üyelerin nedense üyelik tarihleride ayni. SIZCE BU ISIN ICINDE BIR IS YOKMU????????
Ürünün bir kutusu ve içinde nasıl kullanılacağını açıklayan bir yazı var. 3 üyeye göndermiş olduğumuz ürünleri selay kimyadan bizzat ben teslim aldım. Firma yetkilisinin masaında bulunan numuneleri kendi ellerimle aldım ve cantama koydum. Bunlar sadece numune ve benim bunları kutulatmak gibi bir isteğim olmadı. Ama ürünü aldığınız da ürün orjinal kutusu içinde ve hologram ile mühürlenmiş olarak görmeniz gerekiyor. Eğer bizim test amaçlı gönderdiğimiz üyeler hariç kutusuz bir ürün alan varsa bunun selay kimya ürünü olup olmadığını araştırması gerekir.
Birde dikkatimi ceken olayda bu kullanan üyelerin nedense üyelik tarihleride ayni. SIZCE BU ISIN ICINDE BIR IS YOKMU????????
:) Çok komik bir iddia. Eğer üye listesini dikkatlice incelerseniz binlerce üyenin aynı tarihte üye olduğunu göreceksiniz. Kazenin daha önceden de açıkladığı gibi bu sadece kullandığımız uygulamanın değiştirildiği tarih olduğunu anlamnız gerekir. Benim de dikkatimi bir şey çekti? Sizin mesaj sayınız ? Sadece bu konu için mi bu siteye geliyorsunuz ? Lütfen sizin ve bu ürünü test eden arkaşadların mesaj sayılarını bir karşılaştırın? Ve hangi üyenlerin gerçek! hangilerinin fake olduğunu söyleyin!
selam kızlar bende bu kremı aldııgmda cok sasırdım ne kutusu var ne ımalt yerı belıı ne fırma ne kullanma klavuzu.ben üniversite mezunu olmama ragmen bu tuzga dustum.firmyala konusunca yeterlı acıklama yapmıolar.bence saglık bakanlıgına sikayet etmelııyz.hic birsekılde ıse yaramıoru.ve eczanede satısı yok kendıne guvenen bi urun olsa eczanler satardı.eczadekı orgınal 300 ytlık utunler ıse yaramıor bumu yarıcak tamamıyle kandırmaca bır kutu kullan dım umarım basıma bısey gelmez bırkac ay sora urun ıcrıgı bıle bellı deıl saygılar
Selay kimya ile mi konuştunuz ? Bu sayfalarda selay kimyanın telefon numaralrı ve adresi var lütfen onlarla irtibata geçin size gerekli açıklamları yapacaklardır. Ayrıca şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Bu ürün bir sağlık ürünü değil kozmetik ürünü. Ve içeriği doğal bitkisel ve hayvansal hammadelerden oluşuyor. Bu sebeple şikayet mercii sağlık bakanlığı değil Tarım bakanlığı
. Zira izinlerini sağlık bakanlığından değil tarım bakanlığından almaları gerekiyor. Eczanede satışına gelince eczaneler genelde bu tarz ürün değil medikal amaçlı ilaç satışı yaparlar. BU tarz ürünleri genelde aktarlarda, bazı kozmetik ürün satan mağzalarda ve son zamanlarda olduğu gibi internet ortamında sanal satış mağzalarında bulabilirsiniz. Sağlık ürünü olmadığı için eczanede satılma zorunluluğu yoktur. Bu demek değildir ki eczaneler bu ürünü satmayacaklar. Selay kimya le bu konuyu görüştüm bana verdikleri cevap eczanelere direk ürün vermelerinin mümkün olmadığını bunu ecza depoları aracılığı ile yaptıklarını. Söylediler. BU ürün ile ilgili pazarlama stratejileri içinde ecza depolarının olmadığını söylediler.
Ayrıca eczanede satılan 300 YTL lik orjinal ürünler diye bir tabir kullanmışsınız ki bu ürün orjinaldir zira bir kere daha söyliyeceğim ben bu ürünü selay kimyadan kendim aldım ve test eden arkadaşlara gönderdim. Bu 300 YTL değerindeki ürünlerin işe yaramamasının ise konu ile alakası olmadığını düşünüyorum. Benim bildiğim bişey var oda bu ürünü deneyen 3 arkadaşımız bu üründen memnun kaldılar.
bence iyice araştırmadan almayın saglık sonucta ne icerdıgını bılmıoruz.bandrolu yok ısmı cısmı herseyı bi garıp.fransada böle bı urunu bulamadım ben fransada gelıor dıolar nasıl oluyor.getiren firma
www.selaykimya.com tel:0216 336 30 78 ,0216 336 55 29 bence aklınızda kalmasın sizde arayıp konusun hatta gidin. kuşdili caddesi no:16/5 kadıköy istanbul
Fransadan geldiğini nerde okuduğunuzu yazarsanı bende bakmak istiyorum?
Kazen
Bir fikrim var kazen. Eger banada bu tester kremlerden gönderirsen hem kendim denerim hemde arkadaslara burda gelismeleri yazarim. Böylece herkesin kafasindaki soru isareti kalkar ne dersin.
:) bu ürünü deneyen arkadaşlarımız bu ürünü denediler ve gelişmeleri burda paylaştılar. Deneyen arkadaşlarımızın güvenilirliği sizinkinden fazla olduğunu düşünüyorum. ( bu düşüncemin sebebi test eden üyelerimizin mesaj sayısı, bu ürün bu sitede tanıtılmadan önce üye olmaları, ve bu siteye sadece bu ürün için gelmemiş olmaları) Eğer kafanızda soru işareti var ise firma ile irtibata geçebilir veya ürünü test eden arkadaşlara sorabilirsiniz. Kafanızdaki soru işaretlerini onlardan başkası kaldıramaz. Yada ürünü kendi imkanlarınızla dener ve burda paylaşırsınız. Bu ürünü denyecek arkadaşları ne selay kimya seçti nede biz. BU üyeler tamamen kendi istekleri ile kullanmak istediklerini söylediler ve bizde temin ettiğimiz ürünleri kendilerine gönderdik. Burda sonuçları paylaşmalrını şart koştuk. Tamamen tarafsız olmalarını onların yazacakları yorumlara göre ürün tanıtmının yapılıp yapılmaycağına karar vereceğimizi söyledik. Ne kazen ne ben nede selay kimyadan kimse bu üyeleri tanımıyor ve hayatlarında görmediler. NE kadınlarkulubünden neden selay kimyadan hiçbir maddi menfaatleri yoktur.
Ve sizin bu yazmış olduğunuz yazı sanki onlar güvenilmez, bizim özel seçtiğimiz veya özel yeni açmış olduğumuz üyelik gibi gördüğünüzü gösteriyor. Bir fikrim var demişsin. Kötü bir fikir. 8 mesajı olan bir üyenin diğer üyelerimiz tarafından itibar göreceğini düşünmüyorum. (Gönderilen ürün tester ürün değildir. Bizim numune olarak aldığımız satılan ürünün aynısıdır. Sadece kutulanmamış, orjinal halindedir)
Son olarak da şunu açıklamakta fayda görüyorum. Selay kimyanın web sitesini incelerseniz. Kendi imal ettikleri ve yurt dışından ithal ettikleri başka ürünler olduğunu göreceksiniz. Bunlar içinde bayanları ilgilendiren başka ürünlerde bulunmakta. Biz bu ürünler içinden sadece bonie kremi burda tanıtımını yapmaya karar verdik. Sebebide bunun bir
sağlık ürünü ve ilaç değil bakım kremi olmasıdır. İçeriği tamamen doğal hammadelerdir.
Sitemizi incelediğinizde daha popüler olan zayıflama,
göğüs büyütme gibi ürünlerin burda tanıtımını yapmaktansa inandığımız (inandığımız için 3 üyemize gönderdik) sağlığa zararı olmaycak bir kremi tanıtmayı tercih ettik.
Bu açıklamları yapmak zorunda kalmak bile canımı sıktı. Bundan sonra anlaşmasını daha önce yapmış olduğumuz 1 ürün tanıtımı daha var. O ürün tanıtımı girdikten sonra böyle bir reklam anlaşması yapmamayı düşünüyoruz. Zira kazeninde dediği gibi kendimi bende dolandırıcı gibi hissettim.
Saygılarımla