Çatlaklar Bonie Çatlak Kremi ve Selülit Giderici Doğum Çatlakları!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Merhaba,
Selay Kimya ile iletişim halindeyim. Ürün içeriği Fransa'dan getirtilip Türkiye'de ambalajlanıyor. Fransa'da bu isimde bir ürün yok sadece içerik Fransa'dan getirtilmiş. Bende ürün resmi koymak istediğimde Fransa'da bu ürünü bulamadığımda yazıştığımda bu cevabı aldım.

Birde dikkatimi ceken olayda bu kullanan üyelerin nedense üyelik tarihleride ayni. SIZCE BU ISIN ICINDE BIR IS YOKMU????????

Öküz altında buzağı mı arıyorsunuz ? Üyeliklerinin aynı olma sebebi bu forumun platform değiştirdiği tarihtir. Phpnuke kullanıyorduk ve geçen sene bu tarihlerde Vbullet uygulamasına geçtik haliyle bu tarihten önceki üyeliklerin hepsi yeni başlangıç tarihini almış oldu. Şimdi sizce öküz altında buzağı var mı yok mu ?

Bir de iki üyeye bakıp tarih aynı diye atlamasaydınız keşke ortaya;

Jazira Üyelik Tarihi : 26-02-2007
Şila Üyelik Tarihi : 01-08-2006
Aşk Perisi Üyelik Tarihi : 12-07-2006

Meslek: Yönetici Asistanı
Eğitim Durumunuz: Lisans

yorumsuz... diyerek kapayacaktım ama içim içimi yedi. Öncelikle içerik dışına çıktığım için herkezden özür dilerim ama yukarıda ki yazıyı bir lisans mezunu ve yönetici asistanı yazmış ise ona şiddetle Link Silinmiştir.'ne üye olmasını öneriyorum.

Allah'ım sen günahlarımı ve kırdığım kalplerden dolayı beni affet !

..................................................

Son düzenleme:
Bakin arkadaslar
Maksadim ne burada karisiklik yaratmak nede insanlari kötülemek. Benim burdaki arkadaslarla hic bir alip veremedigim yok. Herkes kendinden ve cebinden sorumludur. Gelismeleri takip edecegim(sadece bu sitede degil) Bu kremin etkisini cok merak ediyorum. Imkanim olsa alip bende kullanacagim ve gözlerimle görecegim SONUCU ( Sirf merakimdan )ama malesef yurt disina ithal (almanyaya ) etmiyorlar

...................................................

Son düzenleme:
Kazen
Bir fikrim var kazen. Eger banada bu tester kremlerden gönderirsen hem kendim denerim hemde arkadaslara burda gelismeleri yazarim. Böylece herkesin kafasindaki soru isareti kalkar ne dersin.

Bu yazıda sizi rahatsız eden neydi ? Yoksa üyelik tarihindeki yenen golün acısı mı ? Yukarıdaki benim yorumum değil, gelen cevabı sizle paylaştım. Sorularınızı iletip buradan cevapları yayınlama mı rahatsız mı etti ? Verilen eksi itibar(rep) niye ? Bence öküzün altında buzağı olmaması !

Merhaba, Aşağıdaki konulara sırasıyla cevap vermek istiyorum

Birde dikkatimi ceken olayda bu kullanan üyelerin nedense üyelik tarihleride ayni. SIZCE BU ISIN ICINDE BIR IS YOKMU????????

Ürünün bir kutusu ve içinde nasıl kullanılacağını açıklayan bir yazı var. 3 üyeye göndermiş olduğumuz ürünleri selay kimyadan bizzat ben teslim aldım. Firma yetkilisinin masaında bulunan numuneleri kendi ellerimle aldım ve cantama koydum. Bunlar sadece numune ve benim bunları kutulatmak gibi bir isteğim olmadı. Ama ürünü aldığınız da ürün orjinal kutusu içinde ve hologram ile mühürlenmiş olarak görmeniz gerekiyor. Eğer bizim test amaçlı gönderdiğimiz üyeler hariç kutusuz bir ürün alan varsa bunun selay kimya ürünü olup olmadığını araştırması gerekir.

:) Çok komik bir iddia. Eğer üye listesini dikkatlice incelerseniz binlerce üyenin aynı tarihte üye olduğunu göreceksiniz. Kazenin daha önceden de açıkladığı gibi bu sadece kullandığımız uygulamanın değiştirildiği tarih olduğunu anlamnız gerekir. Benim de dikkatimi bir şey çekti? Sizin mesaj sayınız ? Sadece bu konu için mi bu siteye geliyorsunuz ? Lütfen sizin ve bu ürünü test eden arkaşadların mesaj sayılarını bir karşılaştırın? Ve hangi üyenlerin gerçek! hangilerinin fake olduğunu söyleyin!

Selay kimya ile mi konuştunuz ? Bu sayfalarda selay kimyanın telefon numaralrı ve adresi var lütfen onlarla irtibata geçin size gerekli açıklamları yapacaklardır. Ayrıca şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Bu ürün bir sağlık ürünü değil kozmetik ürünü. Ve içeriği doğal bitkisel ve hayvansal hammadelerden oluşuyor. Bu sebeple şikayet mercii sağlık bakanlığı değil Tarım bakanlığı . Zira izinlerini sağlık bakanlığından değil tarım bakanlığından almaları gerekiyor. Eczanede satışına gelince eczaneler genelde bu tarz ürün değil medikal amaçlı ilaç satışı yaparlar. BU tarz ürünleri genelde aktarlarda, bazı kozmetik ürün satan mağzalarda ve son zamanlarda olduğu gibi internet ortamında sanal satış mağzalarında bulabilirsiniz. Sağlık ürünü olmadığı için eczanede satılma zorunluluğu yoktur. Bu demek değildir ki eczaneler bu ürünü satmayacaklar. Selay kimya le bu konuyu görüştüm bana verdikleri cevap eczanelere direk ürün vermelerinin mümkün olmadığını bunu ecza depoları aracılığı ile yaptıklarını. Söylediler. BU ürün ile ilgili pazarlama stratejileri içinde ecza depolarının olmadığını söylediler.

Ayrıca eczanede satılan 300 YTL lik orjinal ürünler diye bir tabir kullanmışsınız ki bu ürün orjinaldir zira bir kere daha söyliyeceğim ben bu ürünü selay kimyadan kendim aldım ve test eden arkadaşlara gönderdim. Bu 300 YTL değerindeki ürünlerin işe yaramamasının ise konu ile alakası olmadığını düşünüyorum. Benim bildiğim bişey var oda bu ürünü deneyen 3 arkadaşımız bu üründen memnun kaldılar.

Fransadan geldiğini nerde okuduğunuzu yazarsanı bende bakmak istiyorum?

Kazen
Bir fikrim var kazen. Eger banada bu tester kremlerden gönderirsen hem kendim denerim hemde arkadaslara burda gelismeleri yazarim. Böylece herkesin kafasindaki soru isareti kalkar ne dersin.

:) bu ürünü deneyen arkadaşlarımız bu ürünü denediler ve gelişmeleri burda paylaştılar. Deneyen arkadaşlarımızın güvenilirliği sizinkinden fazla olduğunu düşünüyorum. ( bu düşüncemin sebebi test eden üyelerimizin mesaj sayısı, bu ürün bu sitede tanıtılmadan önce üye olmaları, ve bu siteye sadece bu ürün için gelmemiş olmaları) Eğer kafanızda soru işareti var ise firma ile irtibata geçebilir veya ürünü test eden arkadaşlara sorabilirsiniz. Kafanızdaki soru işaretlerini onlardan başkası kaldıramaz. Yada ürünü kendi imkanlarınızla dener ve burda paylaşırsınız. Bu ürünü denyecek arkadaşları ne selay kimya seçti nede biz. BU üyeler tamamen kendi istekleri ile kullanmak istediklerini söylediler ve bizde temin ettiğimiz ürünleri kendilerine gönderdik. Burda sonuçları paylaşmalrını şart koştuk. Tamamen tarafsız olmalarını onların yazacakları yorumlara göre ürün tanıtmının yapılıp yapılmaycağına karar vereceğimizi söyledik. Ne kazen ne ben nede selay kimyadan kimse bu üyeleri tanımıyor ve hayatlarında görmediler. NE kadınlarkulubünden neden selay kimyadan hiçbir maddi menfaatleri yoktur.

Ve sizin bu yazmış olduğunuz yazı sanki onlar güvenilmez, bizim özel seçtiğimiz veya özel yeni açmış olduğumuz üyelik gibi gördüğünüzü gösteriyor. Bir fikrim var demişsin. Kötü bir fikir. 8 mesajı olan bir üyenin diğer üyelerimiz tarafından itibar göreceğini düşünmüyorum. (Gönderilen ürün tester ürün değildir. Bizim numune olarak aldığımız satılan ürünün aynısıdır. Sadece kutulanmamış, orjinal halindedir)

Son olarak da şunu açıklamakta fayda görüyorum. Selay kimyanın web sitesini incelerseniz. Kendi imal ettikleri ve yurt dışından ithal ettikleri başka ürünler olduğunu göreceksiniz. Bunlar içinde bayanları ilgilendiren başka ürünlerde bulunmakta. Biz bu ürünler içinden sadece bonie kremi burda tanıtımını yapmaya karar verdik. Sebebide bunun bir sağlık ürünü ve ilaç değil bakım kremi olmasıdır. İçeriği tamamen doğal hammadelerdir.

Sitemizi incelediğinizde daha popüler olan zayıflama, göğüs büyütme gibi ürünlerin burda tanıtımını yapmaktansa inandığımız (inandığımız için 3 üyemize gönderdik) sağlığa zararı olmaycak bir kremi tanıtmayı tercih ettik.

Bu açıklamları yapmak zorunda kalmak bile canımı sıktı. Bundan sonra anlaşmasını daha önce yapmış olduğumuz 1 ürün tanıtımı daha var. O ürün tanıtımı girdikten sonra böyle bir reklam anlaşması yapmamayı düşünüyoruz. Zira kazeninde dediği gibi kendimi bende dolandırıcı gibi hissettim.

Saygılarımla

selam benım eczanelerde tarım bakanlıgıyla ilgili urunler satılmaktadır.malum lida denılen yosun hapı cogu eczanede mevcuttur.eczanelr artık sadece medikal satmıoyorlar.onlarda ticarete döktüüg gibi ben firmayla konustum yenı partının gümrükte oldugunu ve fransadan geldıgı söledıler.firmada nurcan hmn var benımle konusstu.ürünün fransadakı web sitesini istedıgmı ve merak ettıgmı söleyınce bilmiorum gibi bir cevap verdı urunu ithal edosounuz ve fransadakı firmasını bılmıosunuz cok komık.boynerde bile birsürü marka var ama her markanın orjınal fırmansına ve urunsun franszıca acıklamasına ulasabılıyorunsuz.bu urunun olmaması gercektenn cok komık.ya detaylı acıklama isteyım web sıtesını versınler nerden gelıosa bılılelım öle kullanalım yada burda mı kutular dolduruluo görelım.ortada yanlış olan bırsey var.kazen beyın dieer forumlarda zayıflama ılaclarını sattgıhı ve bılgı verdgını gördum sanırım siz bunları satıosunuz degil mi???

Kazen
bence sen in için gidiyor ve bedava elıne gecmediginden böyle boş suçlamalarda bulunmaktasın ...ba ba bak ifadeye bk ,,,sana gönderılınce senın yazdıklarına neden inanacaklarki,,,biz çokmu güvenirsisiz ,,,ben mersinden diger arkadaş istanbuldan kullanıyor ,,inanmıyorsan bu senin sorunun bence,,uslübuna dikkat ederek bedavacılıga yanaş ,,,direk dolandırmadan konuyu iste,,önce suçla sonra paşa paşa bana gönderın ben deneyeyim bana güvenın sonuçlara,,,bu nasıl iş,,,önce yazdıgın mesajları sen oku sonra bize gönder derim...

cevaplarını ayakta alkışlıyorum,,,onlar bize güvenmıyor ama biz inansınlar diye kameraya sürerken çekip yayınlasak anca ikna olur ,,,,,sesli belki daha inandırıcı olur ya,,hani yorumumuzdan etkılenmiyo ya arkadaş belki sesimizle daha bi etki ederiz,,kendimizi şebek maymunu gibi hissedelım ama sibosla nın keyfi yerıne gelsin ,,oh ne ala muaalla,,,

malum lida denılen yosun hapı cogu eczanede mevcuttur.

YANLIŞ LİDA yasaklı bir ilaçtır eczanelerde satılmamaktadır.

ürünün fransadakı web sitesini istedıgmı

YANLIŞ ürünün Fransa'da üretimi yok içeriği Fransa'dan getirtilip Türkiye'de kutulanıp satılıyor.

kazen beyın dieer forumlarda zayıflama ılaclarını sattgıhı ve bılgı verdgını gördum sanırım siz bunları satıosunuz degil mi???

YANLIŞ bu işin teknik tarafıdır, arama motorları üzerinde kadınların en çok aradığı kelimeler seçilir ve bu konuda makaleler tarafımdam ilgili sitelerden alınıp yayınlanır. Tüp bebek konusunda da bir çok yazım var çekinmeseniz sperm de sattığımı söyleyeceksiniz, az kaldı bu yorumuda bekliyorum.

YANLIŞ ben bir ürün satmıyorum diye defalarca söyledim sanırım ciddi bir iletişim sorunu yaşıyoruz. Bu sitede benim veya bana ait şirketten bir ürün aldım diyen çıkarsa helal olsun. Selay Kimya'nın sahibi çok yakın arkadaşımdır. Bugüne kadar defalarca farklı ürünle geldiler tanıtımımı yapmamız için biz bu üründe karar kıldık. Benim kriterlerim vardı satış yapılacak site sadece bu ürüne ait satış yapacak şeklinde şartlarımızı öne sürdük. Hatta bu şirket için personel ihtiyacınıda bu siteden karşılamak istedim.

YANLIŞ benim ısrarla zayıflama ürünü sattığımı söyleyerek beni itham altında bırakıyorsunuz. Aldığımız reklamların bizimle satış kanadında reklam dışında hiçbir bağlantımız yoktur.

Bir diğer konu çok samimiyim yazdıklarınızı 2-3 okumada anladım, lütfen yazarken gerekli özeni gösteriniz.

Artık konuya dönerseniz sevinirim... Yok yorum yazanlar rakip ürün desem bu ürünün rakibi yokmuş.
Hayır ben bunu satsam ne olacak ? Satsam zaten direk "arkadaşlar bu ürünü ben satıyorum" derim, neden çekineyim anlamadım. Tepkim bana böyle bir yakıştırma yapılmasına, hele son yazıda diyet ürünü de sattığım söylenmiş. Çok samimiyim bunu yazan mantığı çözemiyorum bir ürünü tanıtınca bu ürünü satıcısı mı oluyorsunuz ? Benim nerede ne iş yaptığımı bilen bilir. Konu çok uzadı ürünle ilgili sorunuz varsa sorun kullananlar da tecrübelerini yazsın.

Biz sadece ürünün reklam kanadındayız, çok büyük meblağ reklam ücreti alıyoruz.

Kazen
sibola ne kahve ister ne kahvehane,,,sibola resim ister krem bahane,,,,

Burda sizeden bedava ürün isteyen mi oldu. Yoksa ordan öylemi okunuyor. Istekli üyelere dagittiginizi söylüyorsunuz. Bende bu sitenin bu üyesi olduguma göre benim de bu ürünü istemek en dogal hakkim yoksa dagiticiligini siz yapmiyormusunuz. Saticilarla kontaga giren sizlersiniz bu kremi burda pazarlayanlarda sizlersiniz. Peki ben isteyince neden bana yok deniliyor. Imkanim olsa kendim alirim. BEN ALMANYADA OTURUYORUM. YURTDISINA IMALAT YAPILMIYOR. Galiba anlatamiyorum. Sizleri tedirgn eden nedir bu konuda. Ve SILA bu lafimda sana SENIN ORANI BURANI GÖRMEYEDE HIC MERAKLI DEGILILM. BEN KREMIN ETKISINI GÖRMEK ISTIYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…