bence iyice araştırmadan almayın saglık sonucta ne icerdıgını bılmıoruz.bandrolu yok ısmı cısmı herseyı bi garıp.fransada böle bı urunu bulamadım ben fransada gelıor dıolar nasıl oluyor.getiren firma www.selaykimya.com tel:0216 336 30 78 ,0216 336 55 29 bence aklınızda kalmasın sizde arayıp konusun hatta gidin. kuşdili caddesi no:16/5 kadıköy istanbul
Birde dikkatimi ceken olayda bu kullanan üyelerin nedense üyelik tarihleride ayni. SIZCE BU ISIN ICINDE BIR IS YOKMU????????
selam kızlar bende bu kremı aldııgmda cok sasırdım ne kutusu var ne ımalt yerı belıı ne fırma ne kullanma klavuzu.ben üniversite mezunu olmama ragmen bu tuzga dustum.firmyala konusunca yeterlı acıklama yapmıolar.bence saglık bakanlıgına sikayet etmelııyz.hic birsekılde ıse yaramıoru.ve eczanede satısı yok kendıne guvenen bi urun olsa eczanler satardı.eczadekı orgınal 300 ytlık utunler ıse yaramıor bumu yarıcak tamamıyle kandırmaca bır kutu kullan dım umarım basıma bısey gelmez bırkac ay sora urun ıcrıgı bıle bellı deıl saygılar
Merhaba Tenar,
İthalatçı firma ile bu konuyu görüştüm, onlardan cevap bekledim o yüzden bugün cevap verebiliyorum.
2 seçenek sundular ;
1- ürün orjinal olmayabilir (bugüne kadar böyle bir geri bildirim olmamış çünkü)
2- cilt kendini yeniliyor olabilir bu da kaşıntıya sebep olabilir ama rahatsız edici ölçüde olmaz dediler.
bilgine
selam Burcu 29
Öncelikle benimle ayni düsünceleri burda paylastigin icin tesekürler. Bana burda birinin hak vermesi beni cok mutlu etti. Benimde sürekli olarak kafami karistiran soruda buydu. Üretime cikan bir kosmetk ürününün üzerinde böyle bilgilerin mevcut olmasi gerekiyor. Ben sahsen bu kremi alip kullanmadim ve kullanmayida düsünüyordum. Diger forumlardada bu konuyu takip ettigim icin ilk olarak sahte bir kremin mi satisi var diye kuskulandim. Ama sen benim süpelendigim konuyu dogruladin ve bizi burada aydinlattin.Sana kendim ve diger arkadaslarim adina buradan cok tesekürler ederiz.
Birde dikkatimi ceken olayda bu kullanan üyelerin nedense üyelik tarihleride ayni. SIZCE BU ISIN ICINDE BIR IS YOKMU????????
selam kızlar bende bu kremı aldııgmda cok sasırdım ne kutusu var ne ımalt yerı belıı ne fırma ne kullanma klavuzu.ben üniversite mezunu olmama ragmen bu tuzga dustum.firmyala konusunca yeterlı acıklama yapmıolar.bence saglık bakanlıgına sikayet etmelııyz.hic birsekılde ıse yaramıoru.ve eczanede satısı yok kendıne guvenen bi urun olsa eczanler satardı.eczadekı orgınal 300 ytlık utunler ıse yaramıor bumu yarıcak tamamıyle kandırmaca bır kutu kullan dım umarım basıma bısey gelmez bırkac ay sora urun ıcrıgı bıle bellı deıl saygılar
bence iyice araştırmadan almayın saglık sonucta ne icerdıgını bılmıoruz.bandrolu yok ısmı cısmı herseyı bi garıp.fransada böle bı urunu bulamadım ben fransada gelıor dıolar nasıl oluyor.getiren firma www.selaykimya.com tel:0216 336 30 78 ,0216 336 55 29 bence aklınızda kalmasın sizde arayıp konusun hatta gidin. kuşdili caddesi no:16/5 kadıköy istanbul
Kazen
Bir fikrim var kazen. Eger banada bu tester kremlerden gönderirsen hem kendim denerim hemde arkadaslara burda gelismeleri yazarim. Böylece herkesin kafasindaki soru isareti kalkar ne dersin.
bence sen in için gidiyor ve bedava elıne gecmediginden böyle boş suçlamalarda bulunmaktasın ...ba ba bak ifadeye bk ,,,sana gönderılınce senın yazdıklarına neden inanacaklarki,,,biz çokmu güvenirsisiz ,,,ben mersinden diger arkadaş istanbuldan kullanıyor ,,inanmıyorsan bu senin sorunun bence,,uslübuna dikkat ederek bedavacılıga yanaş ,,,direk dolandırmadan konuyu iste,,önce suçla sonra paşa paşa bana gönderın ben deneyeyim bana güvenın sonuçlara,,,bu nasıl iş,,,önce yazdıgın mesajları sen oku sonra bize gönder derim...Kazen
Bir fikrim var kazen. Eger banada bu tester kremlerden gönderirsen hem kendim denerim hemde arkadaslara burda gelismeleri yazarim. Böylece herkesin kafasindaki soru isareti kalkar ne dersin.
cevaplarını ayakta alkışlıyorum,,,onlar bize güvenmıyor ama biz inansınlar diye kameraya sürerken çekip yayınlasak anca ikna olur ,,,,,sesli belki daha inandırıcı olur ya,,hani yorumumuzdan etkılenmiyo ya arkadaş belki sesimizle daha bi etki ederiz,,kendimizi şebek maymunu gibi hissedelım ama sibosla nın keyfi yerıne gelsin ,,oh ne ala muaalla,,,Burada bir sorun var, taraf Kazen yada kullanıcılar değil.Firma..
Arkadaşlarında haklı olduğu noktalar, soruları var.Foruma bir firma yetkilisini de bekliyoruz...
birde lütfen mantıklı olun fotoğraf isteyenler, insanlar kullanıcı oldu diye
kalçasının göbeğinin fotoğrafını mı koyacak?Size gönderelim krem siz koyun olur mu?
selam benım eczanelerde tarım bakanlıgıyla ilgili urunler satılmaktadır.malum lida denılen yosun hapı cogu eczanede mevcuttur.eczanelr artık sadece medikal satmıoyorlar.onlarda ticarete döktüüg gibi ben firmayla konustum yenı partının gümrükte oldugunu ve fransadan geldıgı söledıler.firmada nurcan hmn var benımle konusstu.ürünün fransadakı web sitesini istedıgmı ve merak ettıgmı söleyınce bilmiorum gibi bir cevap verdı urunu ithal edosounuz ve fransadakı firmasını bılmıosunuz cok komık.boynerde bile birsürü marka var ama her markanın orjınal fırmansına ve urunsun franszıca acıklamasına ulasabılıyorunsuz.bu urunun olmaması gercektenn cok komık.ya detaylı acıklama isteyım web sıtesını versınler nerden gelıosa bılılelım öle kullanalım yada burda mı kutular dolduruluo görelım.ortada yanlış olan bırsey var.kazen beyın dieer forumlarda zayıflama ılaclarını sattgıhı ve bılgı verdgını gördum sanırım siz bunları satıosunuz degil mi???
kazen bu mesaj çok açıklayıcı olmuş bence sakın degiştirme,,,annayan annadı :Roflol:Unutmadan satılık sperm bulunmamaktadır !
sibola ne kahve ister ne kahvehane,,,sibola resim ister krem bahane,,,,Kazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?