Burda sizeden bedava ürün isteyen mi oldu. Yoksa ordan öylemi okunuyor. Istekli üyelere dagittiginizi söylüyorsunuz. Bende bu sitenin bu üyesi olduguma göre benim de bu ürünü istemek en dogal hakkim yoksa dagiticiligini siz yapmiyormusunuz. Saticilarla kontaga giren sizlersiniz bu kremi burda pazarlayanlarda sizlersiniz. Peki ben isteyince neden bana yok deniliyor. Imkanim olsa kendim alirim. BEN ALMANYADA OTURUYORUM. YURTDISINA IMALAT YAPILMIYOR. Galiba anlatamiyorum. Sizleri tedirgn eden nedir bu konuda. Ve SILA bu lafimda sana SENIN ORANI BURANI GÖRMEYEDE HIC MERAKLI DEGILILM. BEN KREMIN ETKISINI GÖRMEK ISTIYORUM.
Artık cümlelerimi kontrol etmek istemiyorum. Israrla bunu pazarlayan biz değiliz dedikçe dönüp dolaşıp aynı cümleleri sarfediyorsunuz. Biz kimseye ürün dağıtmadık sadece 3 adet deneme amaçlı firmadan istedik, bunu 3 gönüllü üyeye verdik sonuçlarına göre burada reklamını yapacağız dedik. Bunları defalarca yazmama rağmen sizin bu anlamsız inadınızı çözemedim.
Sizin bir çatlak kremine ihtiyacınız olduğu konusunda hem fikiriz, lakin bu krem size iyi gelmez. Sitemizde Dr.phil. R. Meltem Kavcar var kendisi ile bu konuda görüşmenizi rica edeceğim. Ben kendisine detayları bildireceğim.
Yalnız krem bu polemik sayesinde inanılmaz satış patlaması yapmış, lütfen beni polemiksiz bırakmayın. Sipariş verenler çatlak kremi diye değil Kazen'i çıldırtan şu kremden diye sipariş veriyorlarmış.