Çatlaklar Bonie Çatlak Kremi ve Selülit Giderici Doğum Çatlakları!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Burda sizeden bedava ürün isteyen mi oldu. Yoksa ordan öylemi okunuyor. Istekli üyelere dagittiginizi söylüyorsunuz. Bende bu sitenin bu üyesi olduguma göre benim de bu ürünü istemek en dogal hakkim yoksa dagiticiligini siz yapmiyormusunuz. Saticilarla kontaga giren sizlersiniz bu kremi burda pazarlayanlarda sizlersiniz. Peki ben isteyince neden bana yok deniliyor. Imkanim olsa kendim alirim. BEN ALMANYADA OTURUYORUM. YURTDISINA IMALAT YAPILMIYOR. Galiba anlatamiyorum. Sizleri tedirgn eden nedir bu konuda. Ve SILA bu lafimda sana SENIN ORANI BURANI GÖRMEYEDE HIC MERAKLI DEGILILM. BEN KREMIN ETKISINI GÖRMEK ISTIYORUM.

Artık cümlelerimi kontrol etmek istemiyorum. Israrla bunu pazarlayan biz değiliz dedikçe dönüp dolaşıp aynı cümleleri sarfediyorsunuz. Biz kimseye ürün dağıtmadık sadece 3 adet deneme amaçlı firmadan istedik, bunu 3 gönüllü üyeye verdik sonuçlarına göre burada reklamını yapacağız dedik. Bunları defalarca yazmama rağmen sizin bu anlamsız inadınızı çözemedim.

Sizin bir çatlak kremine ihtiyacınız olduğu konusunda hem fikiriz, lakin bu krem size iyi gelmez. Sitemizde Dr.phil. R. Meltem Kavcar var kendisi ile bu konuda görüşmenizi rica edeceğim. Ben kendisine detayları bildireceğim.

Yalnız krem bu polemik sayesinde inanılmaz satış patlaması yapmış, lütfen beni polemiksiz bırakmayın. Sipariş verenler çatlak kremi diye değil Kazen'i çıldırtan şu kremden diye sipariş veriyorlarmış.

Muahahahahaha sırnaşık şeykazeni çıldırtan krem ve Sizin bir çatlak kremine ihtiyacınız olduğu konusunda hem fikiriz, lakin bu krem size iyi gelmez. Sitemizde Dr.phil. R. Meltem Kavcar var kendisi ile bu konuda görüşmenizi rica edeceğim. Ben kendisine detayları bildireceğim.
Bu iki cümle kopardı beni patron ankette de dedim kıvrak zeka bu işte:Roflol::Roflol:

Bir deli taş attı, kırk akıllı çıkaramadı... :)

Arkadaşlar ürün yorumlarınıza devam eder misiniz?

Jazira, Şila ve Peri lütfen kremde son durumu özetleyebilirmisiniz ? Tahminimce krem ya bitti ya bitecek.

kazen ben sonuçtan memnunum.konunun amacına uygun bi krem ,benim 7yıl öncesine dayalı çatlaklarım belirsizleşti,krem bitmek üzere .sonuç mükemmel olacak bence,hiç bi yanetkisinide görmedim şuana kadar,,herkese tereddütsüz tavsiye ederim,

bende uzun süredir takip ediyorum konuyu. sonucu bekledim şimdiye kadar ama artık daha fazla dayanamıycam. 4 kutu sipariş verdim yarın gelecek. gelişmeleri aktarırım. umarım bende de işe yarar. :dance:

yaa birde birşey sorucam yanlış anlaşılmasın sadece meraktan. kazen bayan mı? erkek mi? ben bayan diye tahmin ediyorum ama sitede bazı yerlerde mesaj gönderen arkadaşlar kazen bey demişler. merak ettim sadece:uhm:

bende uzun süredir takip ediyorum konuyu. sonucu bekledim şimdiye kadar ama artık daha fazla dayanamıycam. 4 kutu sipariş verdim yarın gelecek. gelişmeleri aktarırım. umarım bende de işe yarar. :dance:

Sedef Hanım,
Lütfen gelişmeleri buradan paylaşın.

merak etme kazen gelişmeleri ayrıntısıyla paylaşıcam. hatta benimle beraber bir arkadaşım daha 4 kutu sipariş verdi. onunda gelişmelerini aktarırım size.

arkadaşlar sipariş ettiğim bonie kremlerim dün geldi. bugün sabah kullanmaya başladım. gelişmeleri aktarırım. inşallah işe yarar. :sm_cool:

evet ben eski fiyattan aldım. çok doğru bir zamanda almışım. şanslı olduğumu bilmezdim. :dance:

evet kullanmaya başlayan diğer arkadaslardan da yorumlarını ve sonucları merakla bekliyoruz.malesef bu catlaklar hepimizin büyük sorunu.a.s

ürüne zam gelmesi ilginç.umarım daha da pahalı yapmazlar!!!!.ürünü kullanan arkadaşlar ve diğer kişilerden olumlu tepkiler alıyoruz,ürürün işe yaradığını bilmek bizi mutlu ediyor ama sonuçta belirli bir alım gücümüz var.haa bu denemeyeceğim anlamına mı geliyor,tabiki hayır.ben sadece ürünün zamlanmasına sinirlendim

selamlar ben başka sitede çatlaklar konulu bi bölümde konusuyorum.orda bu boniecream in baya faydalı olduğunu falan arkadaşlar yazdılar.ama bazıları memnun kamadığınıda yazıyor.benimde kırmızı çatlakalarım var.bu kremi kullanan arkadaşın beyaz çatlakları varmış ve baya etkili olduğunu geçtiğini söylüyor.benim kırmızı olduğu için senin kesin geçer dedi bana.ama bende yine düşünüyorum.bide sitelerde bi ara 50 ytl idi.şimdide 80 ytl yazıyor.:1shok:ama çatlaklara soğuk su iyi geliyor bunu söyleyeblirim.ben 2-3 kere soğuk su tuttum baya azaldı gibi... bu kremi eczanelerde bulabilirmiyiz?

evet artık kesin kararımı verdim 50 ytl ken alabilirdim şimdi 80 ytl ve kesinlikle almıycam.biz kampanya diyoruz siz daha çok daha çok .oh ne güzel .tabi yurt dışında olunca baya ucuz geliyodur sizlere.ben bu artışa çok kızdım .çatlak ya vardır ya yoktur şukadar hafifledi bu kadar belirsizleşti devam edin iddeanız kesin çözümdü hani.hafif çatlak görünümlü bayanlara sevgiler.

X