kızlar
:çok üzgünüm:
moralinizi bozmak istemem ama.. bu kremi kazen kızlara gönderdiği zaman bende tesadüfi olarak yeni almiştım.. bende etkili olmadı.. sanırım sadece dogum sonrası çatlaklarda etkili benim bacak bölgemdeki çatlaklarda hiçbir değişiklik olmadı.. kullanmaya devam ediyorum ama... gözle görülür bir değişiklik yok:çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar bende hiç doğum yapmadım ama ergenliğimden beri var çatlaklarım. arkadaşlarda bu krem iyi sonuç verirse firmayla anlaşıp sitede daha uygun fiyata mı satış yapılacak. eğer öyleyse arkadaşların sonuçlarını bekleyelim ama yine herkes kendi sipariş verecekse o zaman hiç beklemiycem. sonuç açık görünüyor.
arkadaşlar birde ürünü hangi bölgede kullandığınızı ve bir kutu ürünün ne kadar yettiğini de belirtirseniz sipariş verirken birden fazla siparişlerde indirim fırsatı oluyor. bir kutu ürün kaç ml bu arada arkadaşlar?
Ürünler isteyen 3 kişiye numune olarak yollandı geçmiş sayfalara bakarsanız nasıl bir yol izlediğimizi göreceksiniz.Selam Ask Perisi
Piyasada sahte Bonie Krem satisi varmis.Senin kullandigin Bonie kremin üzerinde kullanma tarihi ile üretim numarasi yaziyormu ve hangi steden siparis verdin
tesekürler
Arkadaslar Kremi Ben Tester Amacli Kazenden Aldim Super Bise Uzerinde Tarih Seri Numarasi Yok Tester Oldugu Icindir Benceee Ama Yakin Zmanda Kkda Satilacaktir Haberinize Sevgiler
Link Silinmiştir. sitesi %100 orjinal ürün olarak satmaktadır. Bizde Türkiye'ye getiren firmadan direk aldık onların satış siteside burası. Bu siteden sipariş verebilirsiniz.
Link Silinmiştir.
bilginize