merhaba ben yurt disinda yasiyorum bonie kremine ulasabilecegim bir adres yada bir telefon yokmu acaba ,yurtdisi satisi varmidir ki,bilgisi olanlar yazabilirse cok sevinirim..
Yurt dışında malesef bildiğim kadarı ile krem yok lakin bir THY bürosuna yakın isen sana yollatmaya çalışayım olur mu ?sevgili kazen sitem etmek gibi olmasin ama ben kedim yaziyom kendim okuyorum ,herkese cevap yazdigindan banada bonie kremle ilgili bilgi verirsin diye umut etmistim.yardimci olursaniz sevinirim.
Yurt dışında malesef bildiğim kadarı ile krem yok lakin bir THY bürosuna yakın isen sana yollatmaya çalışayım olur mu ?
bide eklemeden edemiycem kutusu çokmu küçük nedir nekadar süre kullanılabilirki.gözaltı kremi gibi bişey.yoksa suna dumankaya ablamızında dediği gibi bunlar sadece ticari amaçlı kremlermi.
senin derdin kremin etkisimi ,,kullanıcılarımı merak cnm gercekten anlamadım niyetini,,,tester ürünlerinde üretim tarihi yazma zorunlulugu olamazki,zaten deneme amaçlı,istersen sana gün gün resim gönderelim demek isterdım ama senı bu zevkten mahrum edecegim malasef,,sırf senın inanman için kendimi böyle bişeyin riskıne sokmam,annamadıgım senin hayallerınle oynıycak ne gibi güvence verdık sana,,,sadece kullanım sonuçlarını yazdık,,başka amacımız yok,,ister al ister alma bizene,,sen çatlaklarınla mutlu mesut yaşa,,,,Ben hala bu isin icinde bir aldatmaca oldugunu düsünüyorum.Hicbir krem üretim numarasi olmadan piyasaya sunulamaz SATISI YASAKDIR ne kadar tester olsa bile. Bu kremi o kadar alipda kullanan arkadaslarimiz var.Birisi bu kremin üzerinde böyle birsey yaziyor diye söylemiyor. Arkadaslar eger gercekden bir faydasini görüyorsaniz fotograflarinizi yani iyilesmeyi bizde fotograflardan takip etmek isteriz.Cok idiali konusan arkadaslarimiz var burada yoksa sadece satismi ypmak istiyorsunuz.Insanlarin hayelleriyle oynamayin!!!!!!
Ben hala bu isin icinde bir aldatmaca oldugunu düsünüyorum.Hicbir krem üretim numarasi olmadan piyasaya sunulamaz SATISI YASAKDIR ne kadar tester olsa bile. Bu kremi o kadar alipda kullanan arkadaslarimiz var.Birisi bu kremin üzerinde böyle birsey yaziyor diye söylemiyor. Arkadaslar eger gercekden bir faydasini görüyorsaniz fotograflarinizi yani iyilesmeyi bizde fotograflardan takip etmek isteriz.Cok idiali konusan arkadaslarimiz var burada yoksa sadece satismi ypmak istiyorsunuz.Insanlarin hayelleriyle oynamayin!!!!!!
Bence kesinlikle bu sekilde dusunmemelisin. Ben su an catir catir catliyorum, kesinlikle biraz moralimi yerine getirdiniz. Dogumdan sonra, yazilanlar gibi olursa bir miktar azaltabilirim belki yerimsenibenKendimi dolandırıcı gibi hissettim teşekkür ederim.
Bonie krem desteği artık bu siteden verilmemektedir.