Çatlaklar Bonie Çatlak Kremi ve Selülit Giderici Doğum Çatlakları!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
merhaba ben yurt disinda yasiyorum bonie kremine ulasabilecegim bir adres yada bir telefon yokmu acaba ,yurtdisi satisi varmidir ki,bilgisi olanlar yazabilirse cok sevinirim..

sevgili kazen sitem etmek gibi olmasin ama ben kedim yaziyom kendim okuyorum ,herkese cevap yazdigindan banada bonie kremle ilgili bilgi verirsin diye umut etmistim.yardimci olursaniz sevinirim.

sevgili kazen sitem etmek gibi olmasin ama ben kedim yaziyom kendim okuyorum ,herkese cevap yazdigindan banada bonie kremle ilgili bilgi verirsin diye umut etmistim.yardimci olursaniz sevinirim.
Yurt dışında malesef bildiğim kadarı ile krem yok lakin bir THY bürosuna yakın isen sana yollatmaya çalışayım olur mu ?

Ben hala bu isin icinde bir aldatmaca oldugunu düsünüyorum.Hicbir krem üretim numarasi olmadan piyasaya sunulamaz SATISI YASAKDIR ne kadar tester olsa bile. Bu kremi o kadar alipda kullanan arkadaslarimiz var.Birisi bu kremin üzerinde böyle birsey yaziyor diye söylemiyor. Arkadaslar eger gercekden bir faydasini görüyorsaniz fotograflarinizi yani iyilesmeyi bizde fotograflardan takip etmek isteriz.Cok idiali konusan arkadaslarimiz var burada yoksa sadece satismi ypmak istiyorsunuz.Insanlarin hayelleriyle oynamayin!!!!!!

Yurt dışında malesef bildiğim kadarı ile krem yok lakin bir THY bürosuna yakın isen sana yollatmaya çalışayım olur mu ?

ilgine tesekkürler kazen,ozaman ben biraz daha gelisimleri tkaip edeyim de ya senin belirttigin gibi sana zahmet vermekte istemem ama ya yollarsin yada ben türkiyeye gittigimde alirim artik,bu kadar yil catlaklarla yasadik ama nedense en kücük ümitte beklemeye tahammül edemiyoruz..sevgiler

Bu arada soranlar için belirteyim hiçbir site bunu niyeyse yazmamış.
Bir kutu krem 50 ml. Yoğun kıvamlı bir krem..

bu krem konusunda bende kararsızlardanım çünkü bu site dışında hiçbir yerde kullanıcı yorumu görmedim özellikle hepsiburada.com da bu siteden ürün alan mutlaka yorum yazar oysa.bu kremin olduğu sayfada yorumunuz yazısı bile yok.buda beni düşündürüyor.kendi sitesinde yer alak yorumlar ise hiç etkili değil bende bilgilenmek için kremin sitedeki tel.aradım ama çıkan kız hiç etkileyici değildi bende birsüre daha buradaki yorumları takip edecem ama lütfen sizde yazarken bana iyi geldi demek yerine birazdaha açıklayıcı olun lütfen...

bide eklemeden edemiycem kutusu çokmu küçük nedir nekadar süre kullanılabilirki.gözaltı kremi gibi bişey.yoksa suna dumankaya ablamızında dediği gibi bunlar sadece ticari amaçlı kremlermi.

bide eklemeden edemiycem kutusu çokmu küçük nedir nekadar süre kullanılabilirki.gözaltı kremi gibi bişey.yoksa suna dumankaya ablamızında dediği gibi bunlar sadece ticari amaçlı kremlermi.

ben aldım faydası var. daha sonuca olaşmadım ama gözle görülür iyileşme var. ama kutusu büyük gözüküyo yalnız içinde az var. ben sadece karın bölgeme kullandım ama baya geniş bir alana tabi 10. günde bitti. birazda fazla sürdüm galiba. şimdi ikinciyi aldım birazdaha az süreceğim. belki bir 20 gün falan gider...

Ben hala bu isin icinde bir aldatmaca oldugunu düsünüyorum.Hicbir krem üretim numarasi olmadan piyasaya sunulamaz SATISI YASAKDIR ne kadar tester olsa bile. Bu kremi o kadar alipda kullanan arkadaslarimiz var.Birisi bu kremin üzerinde böyle birsey yaziyor diye söylemiyor. Arkadaslar eger gercekden bir faydasini görüyorsaniz fotograflarinizi yani iyilesmeyi bizde fotograflardan takip etmek isteriz.Cok idiali konusan arkadaslarimiz var burada yoksa sadece satismi ypmak istiyorsunuz.Insanlarin hayelleriyle oynamayin!!!!!!
senin derdin kremin etkisimi ,,kullanıcılarımı merak cnm gercekten anlamadım niyetini,,,tester ürünlerinde üretim tarihi yazma zorunlulugu olamazki,zaten deneme amaçlı,istersen sana gün gün resim gönderelim demek isterdım ama senı bu zevkten mahrum edecegim malasef,,sırf senın inanman için kendimi böyle bişeyin riskıne sokmam,annamadıgım senin hayallerınle oynıycak ne gibi güvence verdık sana,,,sadece kullanım sonuçlarını yazdık,,başka amacımız yok,,ister al ister alma bizene,,sen çatlaklarınla mutlu mesut yaşa,,,,

kremden ben de almayı düşünüyorum ama yorumları okudukça kafam karışıyo...tabii ki çatlakları tamamen yok etmesini yani bi mucize beklemiyorum ama en azından gözle görülür derecede farklılık olması lazım, diye düşünüyorum...çünkü umutlarımızı, paramızı veriyoruz ve istediğimiz sadece çatlaklarımızda birazcık azalma...

Merhaba,
Kimlerin kullanıp kimlerin kullanmayacağına ben karar vermedim sohbette bu durumdan muzdarip 3 kişiye ihtiyacım var dedim 3 kişi çıktı ama 3. kişi taşınacağından yorum yazamayacağını ifade edince 4. bir üyeye bu hakkı verdim. 1. amacım satış olsaydı bu yolu seçmez işte mucizevi ürün diye size sunardım. İlk yazılarımı okumamışsın sanırım önce test edin gerçekten etkisi olursa bunun satış reklamını buraya koyacağım dedim. Ezbere iş yapmadık yani. Piyasada ürün çatır çatır satılırken 10 gün hatta 2 hafta bekledik sonucu görelim 3 kişi onay verirse satış reklamını koyalım dedik. Bir diğer konu satış yapacak olsam Lida satar şu anda keyfime bakardım. Lida satışı yapan yerde nreklam almamıza ÖLÜMLE tehdit edilmemize rağmen yazıları kaldırmadım. Lütfen yorum yaparken biraz geniş düşünün burada 1 ben 3 tanede kullanıcı var onları itham etmeyin.

arkadaşlar bir şey söylemek istiyorum. bize verilen internet adresinde kremin bir kutu fiyatı 60 ytl ancak ben kremi ilk araştırmaya başladığımda 55 ytl olduğunu görmüştüm. sitenin adı da *********** ve bildiğim kadarıyla bu krem şirketinin satış sitesi. yani kremleri orjinal diye biliyorum. yanlış anlaşılmasın güvensizlik filan değil ama eğer kremi daha uygun fiyata alabileceğimiz site varsa oradan alalım. hatta kadınlar kulübündeki tüm üyeler hep beraber anlaşıp çok daha cazip bir fiyata alabiliriz. bunu kazen bizim için ayarlar diye düşünüyorum. Bonie krem almak isteyenlar diye yeni bir başlık açıp belli bir tarihe kadar her kes mesajını atar almak istediği miktarı yazar ve toplu olarak bir site ile anlaşma yapılabilir. siz ne dersiniz arkadaşlar.

ben sonuçları bekliyorum tam bitsin.. st vectin için de kesin diyorlardı ben faydasını pek görmedim.. çok hafif bir faydası oldu...

hayatım sen neden alınıyorsunki inan bana gerçektende iyi bir üründür ama kullananlardan birşeyler bekliyoruz düşünsene bu çatlak yani yırtık bir deri insan ne yapacagını şaşırıyor inan bana iki hamilelik sonrası benim kadar bu sorunu yaşayan azdır.sizlerde kullanan bi kaç kişi üzerinde öncesi ve sonrası olarak resimlendirseniz daha iyi olacak birde kutusu gerçekten küçük hiç olmassa buradaki arkadaşlara uygun bi kampanya yapsanda bu kadar düşünmesek.hadi artık sendende 1+1 gibi bir kampanya bekliyoruz bu kadar sıkma canını seni seviyoruz..

Kendimi dolandırıcı gibi hissettim teşekkür ederim.
Bonie krem desteği artık bu siteden verilmemektedir.
Bence kesinlikle bu sekilde dusunmemelisin. Ben su an catir catir catliyorum, kesinlikle biraz moralimi yerine getirdiniz. Dogumdan sonra, yazilanlar gibi olursa bir miktar azaltabilirim belki yerimseniben

Merhaba Arkadaslar
Özellikle Kazen ben burada ne bir kisinin kalbini kirmak istiyorum nede insanlara dolandirici damgasi vurmak istiyorum. Bu krem hakkinda haftalardan beri takipdeyim ve arastiriyorum ve diger arkadaslarin yorumlarini sürekli olarak okuyorum. Gercekden bu cilt catlaklariyla sizin kadar benimde sorunum var. Vücudumun heryerinde büyüklü kücüklü hemen hemen heryerimde. Bu zamana kadar kullanmadim ne bir kozmetik ürünü kaldi nede dökmedigim para kaldi. Ama herseferinde sonuc ayni kaldi. Gercekden bu kremin böyle iyilestirici bir etkisi varsa sizlerden önce alip ben kullanirim inanin bana.
Benim niyetim burdaki arkadaslari kirmak degil. Eger böyle birseye sebebiyet verdiysem burda herkesin huzurunda af diliyorum. Arkadaslarin yorumlarini sürekli takip ediyorum. Eger gercekden söylenildigi kadar etkiliyse siparis kuyrugunda benide görebilirsiniz

Saygilarimla

selam kızlar bende bu kremı aldııgmda cok sasırdım ne kutusu var ne ımalt yerı belıı ne fırma ne kullanma klavuzu.ben üniversite mezunu olmama ragmen bu tuzga dustum.firmyala konusunca yeterlı acıklama yapmıolar.bence saglık bakanlıgına sikayet etmelııyz.hic birsekılde ıse yaramıoru.ve eczanede satısı yok kendıne guvenen bi urun olsa eczanler satardı.eczadekı orgınal 300 ytlık utunler ıse yaramıor bumu yarıcak tamamıyle kandırmaca bır kutu kullan dım umarım basıma bısey gelmez bırkac ay sora urun ıcrıgı bıle bellı deıl saygılar

selam Burcu 29

Öncelikle benimle ayni düsünceleri burda paylastigin icin tesekürler. Bana burda birinin hak vermesi beni cok mutlu etti. Benimde sürekli olarak kafami karistiran soruda buydu. Üretime cikan bir kosmetk ürününün üzerinde böyle bilgilerin mevcut olmasi gerekiyor. Ben sahsen bu kremi alip kullanmadim ve kullanmayida düsünüyordum. Diger forumlardada bu konuyu takip ettigim icin ilk olarak sahte bir kremin mi satisi var diye kuskulandim. Ama sen benim süpelendigim konuyu dogruladin ve bizi burada aydinlattin.Sana kendim ve diger arkadaslarim adina buradan cok tesekürler ederiz.

Birde dikkatimi ceken olayda bu kullanan üyelerin nedense üyelik tarihleride ayni. SIZCE BU ISIN ICINDE BIR IS YOKMU????????

arkadaşlar her ürün herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir ama bir ürünü kullananların %70 veya %80 ninde başarı gösteriyorsa o ürün başarılı demektir. ve bence denemeye değer. ben bu ürünü başka sitelerdende takip ediyorum. başka sitelerin forumlarında da tartışılıyor ve oradakilerde memnun olduklarını işe yaradığını söylüyorlar. ayrıca burada kullanan üyelerin üyelik tarihlerine baktım. ben hepsininde farklı tarihlerde üye olduğunu gördüm. bence bu kadar kişi yalan söylüyor olamaz. denemeye değer. üstelik bundan bir çıkarları olabileceğini de sanmıyorum. uzun süredir sitenin üyelerinden hepsi. ürün piyasaya çıktıktan sonra gelmiş olsalar anlarım. ama belki şu olabilir. ürünün sahteleri taklitleri çıkmıştır piyasaya. onlar işe yaramıyor filan olabilir. yada üretim tarihi seri nosu filan içermiyor olabilir. şimdiye kadar çok para döktüm çatlaklarıma doğrusu 60 ytl daha vermek çok koymaz bana ya işe yarıyorsa....

bence iyice araştırmadan almayın saglık sonucta ne icerdıgını bılmıoruz.bandrolu yok ısmı cısmı herseyı bi garıp.fransada böle bı urunu bulamadım ben fransada gelıor dıolar nasıl oluyor.getiren firma www.selaykimya.com tel:0216 336 30 78 ,0216 336 55 29 bence aklınızda kalmasın sizde arayıp konusun hatta gidin. kuşdili caddesi no:16/5 kadıköy istanbul

X