Çatlaklar Bonie Çatlak Kremi ve Selülit Giderici Doğum Çatlakları!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
........Kullanıcı arkadaşlarım
- yaşlarını,
- ürünü kullandıkları bölgedeki cilt tipini
- ve kaç yıllık çatlak oluşumları olduğunu da yazarlarsa .....

çok doğru bir yaklaşım bu detayı gözden kaçırmışım.
teşekkürler

kremı kullanan arkadaslar durum nedir.bende sipariş etcem ama acele karar vermek istemiyorum.

ben daha 1haftadır kullanmama ragmen baya bi degişilklik gözlemledim..aslında pek inançlı degildim bu konuda,ama beni şaşırttı krem ,gercekten belirsizleşmeye başladı çatlaklar,giderek azalıyor olmasına hem şaşırdım hem sevindim..herkese tavsiye ederim,teşekkürler bonie ,teşekkürler kazen ,

Merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım..Doğum falan yapmadım ama çatlaklardan muzdaribim
Bu kremin en çok 7 yıl önce meydana gelen çatlaklar için olduğu yazıyor ürünle ilgili sitede..Benimkiler ortaokuldan beri var herhalde..Yararı olur mu sizce...

merhaba arkadaşlar artık bende aranızdayım. hepimizin derdi aynı çatlaklar.tamamen yapısal aynı anda hamile kaldığım arkadaşımda ç si yok bende maşallah.onda yokta bende neden var diye bide suçluluk duyuyorum.bu kremleri araştırmaktan gına geldi artık okadar abartmışımki hepsini kullanmış kadar oldum içim bunaldı artık bende evde elime geçen kremi sürüyorum ne yapayım öylede böylede kendimi mutlu etmenin ekonomik yolu..nasıl olsa düzelmeyecek..

Merhaba bende aranıza yeni katıldım.Evli iki doğum yaptım yaş 26 bendede doğumdan sonra çatlaklar oluştu çok rahatsızım bu durumdan.8 çin gündeymişsiniz ben 28 günü bekliycem umarım bir sonuç alabiliriz

ama, ama, ama olmazki....haksızlık bu...bende selülit veya zayıflama ürününde kobaylık yapmak istiyorum....diyet bölümünde 1 aydır koskoca yer kaplıyoruz kazen.. yazdıklarımızın her kelimesi büyük ilgi görüyor :Roflol:...bizede ürün bul lütfen.. lütfen :çok üzgünüm: mesela hoodia gordonii ürünü de bu çatlak kreminin sitesinde bulunuyor...:1shok:

bende çok memnunum,,hiç gecmez gözüyle bakmayın arkadaşlar çaresi varmış,bonnie ,,bence deneyinn memnun kalacaksınız,

hamilelik dönemindede kullanılır mı bu ürün, tedbir amaçlı olarak? zarar vermez değil mi?

Kızlar gerçekten dediğiniz kadar faydası var mı bu kremin..Az daha geçen hafta 300 ytl ye yakın para verip madonnanın çatlak kermi denilen:) bir kremi alacaktım..Ve batacaktım tabii:) Forumu görükten sonra beklemeye aldım..Benim ortaokul çağlarımdan beri özellikle kalça bölgemde ve diz kapaklarımda var bu çatlaklar..Lütfen daha ayrıntılı yazarmısınız nasıl bir fayda gördüğünüzü..Yani deriyi yumuşatıyor falan demişssiniz tamam da çatlakların görünümünde ne gibi bir değişiklik oluyor yazabilirseniz çooooooooook sevinicem:):sm_cool:

hamile ve emziren arkadaşlar
lütfen ama lütfen kimyasallardan, yiyeceklerdeki hormonlardan ve egzos gazından uzak durun.özellikle çocukluk çağında başlayan lösemiye bunların sebep olduğu sanılıyor.aldığınız riske değmez...

benim 7yıllık olan dogum çatlaklarına birebir geldi,,,ben hiç ummuyordum gecirecegını iki hafta olmasına ragmen kullanımım,şimdiden sonuç mükemmel,,

kızlar
:çok üzgünüm:
moralinizi bozmak istemem ama.. bu kremi kazen kızlara gönderdiği zaman bende tesadüfi olarak yeni almiştım.. bende etkili olmadı.. sanırım sadece dogum sonrası çatlaklarda etkili benim bacak bölgemdeki çatlaklarda hiçbir değişiklik olmadı.. kullanmaya devam ediyorum ama... gözle görülür bir değişiklik yok:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…