Boncuklu Tabancanın Boncuğu Gözüme Denk Geldi.

Ayy inşallah gözünüze kalıcı bir hasar vermemiştir. En korktuğum şey. Göz bu, ihmale gelir mi ya?

Reactions: Wcy
Çocukta suç yok. Çocuğuna engel olmayan., eline böyle şeyler verende suç. Çok korkuyorum ben böyle şeylerden.geçenlerde 4 yaşındaki çocuk babası eline silah veriyor bak bu silah diyor çocuk bakarken babasına sıkıyor adam vefat etti. Ya gözünüz gitseydi. Hiçbir çocuk suçlu değildir. Çocuğuna bu fırsatı veren eline boncuklu tabanca verende kabahat. Doktora gidin. Çocuk bunu başkasına da yapabilir. Mutlaka kuzeninizle konuşun. İnşaAllah gözünüz hemen iyi olur

Randevu aldım gidicem.

Teşekkürler.
Ya çok kötü olmuş. Siz de biraz ihmal etmişiniz sanırım, geçmiş olsun. Bilmiyorum ki boncuk gözümün kenarına denk geldi sol kenarına ama karşıya baktığımda sağ tarafta bulanıklık oluyor. Ben boncuğun çarparken yaptığı basınçtan diye düşünmüştüm. Sanırım daha ciddi

Niye hemen gitmiyorsun ben cok korkarim.Cocuklarin eline niye verirler boyle seyleri hic anlamam.Hastanede bi kadinin gozune bebegi tig mi ne gecirmis(tam hatirlamiyorum) kadinin gozu akmis bir gozu kör olmus.
Gidicem randevu aldım. Yani bilmiyorum ki gözümün bebeğine denk gelmedi. Ama bulanıklık var işte geçmedi.
Bir de örnek fena

Ayyy iyice endişelendiimm

sanırım gözümü kaybedicem

Yok, zaten göz bebeğime denk gelmedi kenarına doğru denk geldi. Gözümün sol kenarına denk geldi ama karşıya baktığımda sağ tarafta birden kararma gibi bulanıklık gibi bir şey oluyor.

Ben ilk gördüğmde de kızdım gerçekten saçmalık. Neymiş istiyorlarmış, yaa çocuk istiyor diye almak zorunda mısın. Alıyorsun hadi o iki yaramaza boncuk nasıl veriyorsun gerçekten akıl almaz şeyler. Konuştum valla ama babalarını gördüğümde de topa tutucam çünkü babalarının başının altından çıkıyor hep.
İnşallah

O an doktora gitmeniz gerekiyor. Göz travmaları çok ciddidir, şu anda bir şey olmasa, bıraktığı zarar yüzünden ileride başınızı çarpsanız, alakasız bir şey olsa o göz size problem yaratır. Acile gitmeniz gerekirdi.

amma mal aileler var. boncuk tabanca mı alınır çocuğa. çocuk istemişmiş.

Annen doktor mu umarım geç kalmamışındır.

3-4 gün olmuş ve siz bi doktora gitmediniz öyle mi? valla pes.

Bi göz doktoruna gitsen? Biz bırdan ne yapabiliriz ki? Normal diyen olsa da güvenecek misin?
Darbe almışsn git görün doktora.

Annen doktor mu umarım geç kalmamışındır.
İnan hala da yok geçer diyordu, bende sağlık ocağına gidelim bari dedim. Maksadım doktorun annemi ikna edecek kelimeler kullanmasıydı biliyordum onların bir şey yapamayacağını. Gittik doktora anlattım annem geçer diyor dedim. Doktor da güzelce annemle konuştu, birazdan babam gelecek göz doktoruna götürecek beni. Biz ilçede oturuyoruz o yüzden öyle yürüyüp gidilecek bir yol değil acil.

3-4 gün olmuş ve siz bi doktora gitmediniz öyle mi? valla pes.
Ben ne yapım hep bir ağızdan bir şey olmaz diyorlar. Şimdi sağlık ocağına gittik görünürde bir sıkıntı yok bir göz doktoruna gidin dedi durumu anlattım annemle de güzelce konuştu, annem de bu sayede ikna oldu. Son çare bunu yaptım. Kaç gündür söylüyorum.
Birazdan babam gelip göz doktoruna götürecek.

kendin randevu alıp gidebilirsin, ailenin götürmesi şart değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…