Boncuklu Tabancanın Boncuğu Gözüme Denk Geldi.

Bu annen senin cook rahat kadın. Dünya yansa umrumda olmayacak gibi. Ona bişey olmaz boşver buna geçer boşver. Neyse geçmiş olsun.

Reactions: Wcy
doktora gitmelisiniz boncuklu tabanca mı kaldı yahu .... çok eskiden bacagıma ısabet etmişti acı veriyor...

Ben kucukken mahallede bı çocuğun sağ göz bebeği boncuklu tabanca yüzünden tamamen açık mavi olmuştu ve görme kaybı olmuştu. Çok tehlikeli bisy çocuklara niye böyle sacma sapan oyuncaklar alırlar anlamiyorm

Çok geçmiş olsun.
Bence doktora gidin bir an evvel geç kalmayın
Kimbilir ne acımıştır o.

Başımdan geçen bir olayı anlatayım: Tesadüfen tanıştığım biri anlattı. Kadının yeğeni balkonda aşağıya doğru bakıyormuş. Boncuk tabancası ile oyun oynayan bir çocuğun attığı bocuk kızın gözünden içeri girip beyninde kalmış. Kız yoğun bakımdaydı ve yaşama şansı pek yoktu. Ama sonra ne oldu bilmiyorum. Kadın hastaneye gidiyorum kardeşimin yanına dedi.

Şu tabancaları insanlar neden çocuklarına alırlar anlamam. Birileri bireysel silahlanmaya hayır dedikçe birileri daha küçücük çocuğun eline tabanca veriyor. Tabanca savaş demektir. Çocuğa neden savaşı öğretirler iyilik güzellik vicdan varken. Belki çok masum gelir ailelere ama plastik oyuncak bile olsa hiç masum değil. Savaşı çağrıştırıyor çünkü.

Siz de bir an önce göz doktoruna gidin bir hasar kalmasın. Hatta durumunuzda birşey yoksa bile aileye lütfen durumun ciddiyetini anlatım. o tabancaların ne kadar tehlikeli olduğunu anlatın.

Evet çok haklısınız maalesef ki eğitimsizliği yoruyorum ben bu durumu.
Gittim bugün bir problem yok dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…