Boncuklu Tabancanın Boncuğu Gözüme Denk Geldi.

Wcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
559
326
53
İyi akşamlar bayanlar hemen konuya geçeyim.

Kuzenimin evine gitmiştik. Kuzenimin kızı da boncuklu tabancayla oynuyordu. Bana tutup(daha öncede yapmıştı) teslim ol, sıkim mi falan diyordu, bende pek umursamıyordum içi boş diye. Çünkü kuzenim babalarının boncuk aldığını sonra boncukların hepsi attığından bahsediyordu. Ama maalesef ki içinde bir tane boncuk varmış.

Çocuk sıktı boncuk gözüme geldi. Çok korktum aşırı derecede yandı ve agrıdı. Hemen baktılar falan çok şükür kötü bir şey olmadı. Ama olabilirdi de, her neyse..

Gözüm kızardı, şişti, kan topladı bugüne kadar da gözüm yanıyordu şimdi daha iyiyim ağrısı bayağı hafifledi.
Fakat 3-4 gün geçmesine rağmen karşıya baktığımda gözümün sağ tarafında bulanıklık tarzı kararma oluyor. Annem darbe aldın zamanla geçer diyor ama ben içten içe korkmaya başladım bir sıkıntımı var acaba diye.

Belki bilen biri olur göze darbe alındığında böyle kararma olması normal mi?

Daha dün çocuk parkında gördüm o tabancalardan ve o cocugua o tabancayı alan kişiye içimden epey sövdüm

Size de geçmiş olsun umarım geçer dr a gitmekte fayda var

Bir oğlum olacak nasip olursa ve asla oyuncak silah tarzı şeyleri almam, şiddete yönelten şeyler toplumca almasak daha iyi olur her şey.
Geçmiş olsun bi doktora gidin derim.
Bende öyle gerçekten yani çocuğumun gelişimini destekleyici oyuncaklar dururken neden silah alayım. Ama kendi çocuklarının gözüne de gelebilirdi.
Teşekür ederim, yarın da geçmezse gidicem.

Daha dün çocuk parkında gördüm o tabancalardan ve o cocugua o tabancayı alan kişiye içimden epey sövdüm

Size de geçmiş olsun umarım geçer dr a gitmekte fayda var
Evet gerçekten suç anne babasında ki biliyorum, dedeleri bile söyledi.
Teşekkür ederim. Aynen

Hastaneye gitmedin mi?

Reactions: Wcy
Çok geçmiş olsun. Doktora gitmediniz mi? Bir de böyle oyuncak mı olur ?! Çocuk cuklar birbirlerinide yaralayabilir. oyuncağın adı sanı varsa üreten firmayı şikayet edin. Gördüğünüz zarar için tazminat bile alabilirsiniz. İnşallah önemli bir şeyiniz yoktur.

Reactions: Wcy
Çok teşekkür ederim. Gitmedim geçer diye düşündüm.
Aynen daha kötüsü olabilirdi çocukların da gözüne gelebilirdi.
İnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…