Boncuklu Tabancanın Boncuğu Gözüme Denk Geldi.

Bu annen senin cook rahat kadın. Dünya yansa umrumda olmayacak gibi. Ona bişey olmaz boşver buna geçer boşver. Neyse geçmiş olsun.

• Beğen
Reactions: Wcy
doktora gitmelisiniz boncuklu tabanca mı kaldı yahu .... çok eskiden bacagıma ısabet etmişti acı veriyor...

• Beğen
Ben kucukken mahallede bı çocuğun sağ göz bebeği boncuklu tabanca yüzünden tamamen açık mavi olmuştu ve görme kaybı olmuştu. Çok tehlikeli bisy çocuklara niye böyle sacma sapan oyuncaklar alırlar anlamiyorm

• Beğen
Çok geçmiş olsun. :(
Bence doktora gidin bir an evvel geç kalmayın :(
Kimbilir ne acımıştır o.:(

• Beğen
İyi akşamlar bayanlar hemen konuya geçeyim.

Kuzenimin evine gitmiştik. Kuzenimin kızı da boncuklu tabancayla oynuyordu. Bana tutup(daha öncede yapmıştı) teslim ol, sıkim mi falan diyordu, bende pek umursamıyordum içi boş diye. Çünkü kuzenim babalarının boncuk aldığını sonra boncukların hepsi attığından bahsediyordu. Ama maalesef ki içinde bir tane boncuk varmış.

Çocuk sıktı boncuk gözüme geldi. Çok korktum aşırı derecede yandı ve agrıdı. Hemen baktılar falan çok şükür kötü bir şey olmadı. Ama olabilirdi de, her neyse..

Gözüm kızardı, şişti, kan topladı bugüne kadar da gözüm yanıyordu şimdi daha iyiyim ağrısı bayağı hafifledi.
Fakat 3-4 gün geçmesine rağmen karşıya baktığımda gözümün sağ tarafında bulanıklık tarzı kararma oluyor. Annem darbe aldın zamanla geçer diyor ama ben içten içe korkmaya başladım bir sıkıntımı var acaba diye.

Belki bilen biri olur göze darbe alındığında böyle kararma olması normal mi?:110:

Başımdan geçen bir olayı anlatayım: Tesadüfen tanıştığım biri anlattı. Kadının yeğeni balkonda aşağıya doğru bakıyormuş. Boncuk tabancası ile oyun oynayan bir çocuğun attığı bocuk kızın gözünden içeri girip beyninde kalmış. Kız yoğun bakımdaydı ve yaşama şansı pek yoktu. Ama sonra ne oldu bilmiyorum. Kadın hastaneye gidiyorum kardeşimin yanına dedi.

Şu tabancaları insanlar neden çocuklarına alırlar anlamam. Birileri bireysel silahlanmaya hayır dedikçe birileri daha küçücük çocuğun eline tabanca veriyor. Tabanca savaş demektir. Çocuğa neden savaşı öğretirler iyilik güzellik vicdan varken. Belki çok masum gelir ailelere ama plastik oyuncak bile olsa hiç masum değil. Savaşı çağrıştırıyor çünkü.

Siz de bir an önce göz doktoruna gidin bir hasar kalmasın. Hatta durumunuzda birşey yoksa bile aileye lütfen durumun ciddiyetini anlatım. o tabancaların ne kadar tehlikeli olduğunu anlatın.

Başımdan geçen bir olayı anlatayım: Tesadüfen tanıştığım biri anlattı. Kadının yeğeni balkonda aşağıya doğru bakıyormuş. Boncuk tabancası ile oyun oynayan bir çocuğun attığı bocuk kızın gözünden içeri girip beyninde kalmış. Kız yoğun bakımdaydı ve yaşama şansı pek yoktu. Ama sonra ne oldu bilmiyorum. Kadın hastaneye gidiyorum kardeşimin yanına dedi.

Şu tabancaları insanlar neden çocuklarına alırlar anlamam. Birileri bireysel silahlanmaya hayır dedikçe birileri daha küçücük çocuğun eline tabanca veriyor. Tabanca savaş demektir. Çocuğa neden savaşı öğretirler iyilik güzellik vicdan varken. Belki çok masum gelir ailelere ama plastik oyuncak bile olsa hiç masum değil. Savaşı çağrıştırıyor çünkü.

Siz de bir an önce göz doktoruna gidin bir hasar kalmasın. Hatta durumunuzda birşey yoksa bile aileye lütfen durumun ciddiyetini anlatım. o tabancaların ne kadar tehlikeli olduğunu anlatın.
Evet çok haklısınız maalesef ki eğitimsizliği yoruyorum ben bu durumu.
Gittim bugün bir problem yok dedi doktor.

Back
X