Boncuklu Tabancanın Boncuğu Gözüme Denk Geldi.

retina dekolmanı veya yırtığı olabilir
göz doktoruna gidin hemen

Reactions: Wcy
Kör olunca doktora gidersin

Oyuncak silahın her türlüsüne karşıyım. Boncuklu, sulu, susuz farketmez. Yasaklanması gerekmiyor mu sizce de ya? Silahtan oyuncak mı olur allasen? Geçmiş olsun konu sahibi, kesinlikle bir doktora görün.

Göz işi bu şakaya gelmez. Daha da zaman kaybetmeyin. Küçük birşey ama çok hızlı ve göz için de çok sert o boncuklar. Hafif bir gripte anında doktora taşınıp böyle hassas meselelerde umursamayan bir bizim insanımızdır herhalde.

Hemen doktora gitmelisiniz bence. Göz bu şakaya gelmez.

Yerinizde olsam durumumu abartırım korkutup güzel bi ders veririm.

Geçmiş olsun, yazın benim de sağ gözüme açık halde balon patladı, geçici körlük bile yaşadım. 2-3 saat kadar :) Sonra açıldı fakat kısmi olarak siyahlık ve bulanıklık durumu hep kaldı, ve güneşe bakamıyodum gözlerimden yaş akıyordu şelale gibi. En sonunda gittim, miniminiminnacık balon parçası yapıştığını söylediler gözümde :) o yüzden güneşe bakamamışım, ve bulanıklık yaşıyormuşum. Sizin de gözünüze bir parça yapışmış olabilir mi ? Doktoru aksatmayın bence, sadece balonun patlaması bile bana 0,50 ‘den 2,25 ‘e çıkan göze mal oldu.

Niye hemen gitmiyorsun ben cok korkarim.Cocuklarin eline niye verirler boyle seyleri hic anlamam.Hastanede bi kadinin gozune bebegi tig mi ne gecirmis(tam hatirlamiyorum) kadinin gozu akmis bir gozu kör olmus.

Niye hemen gitmiyorsun ben cok korkarim.Cocuklarin eline niye verirler boyle seyleri hic anlamam.Hastanede bi kadinin gozune bebegi tig mi ne gecirmis(tam hatirlamiyorum) kadinin gozu akmis bir gozu kör olmus.
Ayy icim bi hos oldu : (

Size bir olay anlatayım.
Geçen gün annemin saçı gözünün önüne düşmüş, çekeyim derken o da hareket etti parmağım gözüne girdi.
Neyse önemsemedik güldü geçti annem, ama yarım saat sonra aynı sizin anlattığınız gibi kızardı bütün gün sulu sulu acıma batma vs. Ertesi gün doktora gittik hemen. Doktor, gözde çizilme olmuş iyi ki hemen gelmişsiniz dedi.
Ve tırnağım falan da kısaydı yani.
Annemin üç günü gözü bantlı ve sürekli doktora gidip ilaç kullanarak geçti
Siz boncuktan bahsediyorsunuz ve göze fırlatılmak suretiyle giriyor.
Doktora gitmeden geçmez bence daha çok beklersiniz böyle, hemen doktora görünün.

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun .. yıllar önce kayınpederiminde gözüne sinek hızlı bı şekilde çarpmış o süreçte anlamamıs tabiki ama sonradan ortaya çıktı darbe aldığı ve göz arkasında kanlanma göz tansiyonu bir çok şey oldu yedi defa ameliyat oldu.
Sonuç gözünü kaybetti hiç görmüyor şimdide damlalar kullanıyor lütfen sizde ihmal etmeyin bir an önce gidin Allah korusun daha kotu sebeplere sonuç olmasın sevgiler.

Ay göz bu nasıl durdunuz ben sıca sıcagna giderdim gecmiş olsun mutlaka gidin
Bilmiyorum yani abartılacak kadar büyük bir şey olmadı. Ama bulanıklık geçmiyor. Bu arada göz bebeğime gelmedi tam olarak. Gözümün beyaz kısmına kenera geldi. Randevu aldım en erkene gidicem inşallah.

Retinada bi problem vardir belki . Goz kaslari vucudumuzun en sert kaslaridir aslinda cok saglamdir ama en hassas yer de gozdur.. Kararma bence retina kaynakli olabilir. Merceksel gibi degil cunku gormenizde pusluluk bulaniklik falan yok anladigim kadariyla. Kararmadan bahsetmissiniz.. :/

Bunalıklık var diyor arkadaş:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…