Bomba yiyecekler ve faydaları.. Paylaşalım, sağlıklı yaşayalım!

evet ben kurufasulye pişirirken koyuyorum mutlaka..severim kimyonu değişik bir tadı vardır.

madem konu baharatara geldi köri kullanan varmı aramızda.ben tavuğa ve ete çok yakıştırıyorum ve kullanıyorum.
"araştırmalar köri baharatının göğüs kanseri hastalarında tümör büyümesini yavaşlatttığını ve bağışıklık sistemini güçlendirdiğini de ortaya koydu. Aslında geleneksel bitkisel tedavi alanında geçmişi çok eskilere dayanan zerdeçal temelli köri tozu, eklem sorunlarına da iyi geliyor ve kanı temizliyor. " (alıntı)

annem hatta unutkanlık sorunu yaşadığından hergün bir çay kaşığı tüketmeye çalışıyorud.tv deki uzmanlardan duymuş uyguluyordu.

köri, hardal hiç sevemediğim şeyler. tadını bozuyor gibi geliyor bana ama faydalıysa tartışılmaz gerektiğinde az az da yenir.

haklısın canım ben mesela hardala bayılırım eşim elini sürmez.kimine ağır gelebiliyor sanırım körinin tadı ve kokusu.sevmediğin bişeyide yeme boşver insan yediğinden zevk alabilmeli birasda

günaydınnnnn canlarrrrrrr:80:Hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsun..Yaşasın Türk kadınlarııııııııııııııı

günaydın arkadaşlar-günümüz kutlu olsun..
kutlama için bugün kendimize ne armağan etsek aceba?

günaydın kıslarrrrrrrrr........kutlu olsun günümüz.hadi hep beraber tey tey teyyyyyyyy....oleyyyyyyyyyyy.........

Kadın olmak en büyük hediye aslında ama keşke türkiyede doğmasaymışız diyor insan bazen..

8 yıl kadar yurtdışında yaşadım canım....afrrikalısı amerikalısı faslısı fransızı yunanı finlisi....bütün kadınlar aynı dertleri çekiyo gördüm bunu..erkekler aynı tahtadan yontulmuş..menşeiii bi şe farkettirmiyo...evet yavvv napcas bugün kendimiz için....

köriyi coook severim....ama yararlarını hiç bilmiyodum...bunu da süüte karıştırcas mı.heheehe

ben koydum türk kahvemi yanıma "odun" ateşinde kavrulmuş :)

ohhh misssssss kokusu burnuma geldi sanki :) ben de ot çöp karıştırdım..sıcak sıcak içiyorum....ankaradayım şimdi...dışarsı felaket....kar rüzgar....buzzz..........

akşama neler var menümüzde tatlı annemiz? :) senden örnek alalım gelişelim büyüyelim. evde nasıl karşılanıyor kadınlar günü?

akşama neler var menümüzde tatlı annemiz? :) senden örnek alalım gelişelim büyüyelim. evde nasıl karşılanıyor kadınlar günü?

tavuk suyuna çorba-bulgur pilavı-karnıbahar haşlamıştım onu yağlar limonlarım salata niyetine....hadi afiyet olsun...eşimin de hiiiççççç sanmıyorum akşam gelirken karanfil falan getireceğini...ama umursamıyorum...kötü niyetli olmadığını biliyorum...sabah kutlar gibi bi laflar geveledi sağolsun..o kadan..:)

benimki de kurumsal mesaj atar gibi karıcığım 8 mart dünya kadınlar günün kutlu olsun yazmış sabah sabah

biz işyerindeki arkadaşımla pencere önü kahve keyfi yaptık.soğuk hava kar taneleri kalorifer peteğine yapışan ayaklarımız ve kahve...şimdi dışarı çıkıyoruz öğle tatili yaklaştı.hava soğuk ama bi de salep içmeye gidelim diyoruz.bugün bizim günümüz,kutlamak lazım.

not: benim kociş hala kutlamadı

anaaaaaa.ciddi misin....yok ben yutmuyorum öyle.ama her yemege ne olursa olsun 3-5 diş mutlaka atarım..mutlaka boş geçmem hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…