- Konu Sahibi nonameanymore
-
Karanfilin faydaları ve iyi geldiği hastalıklar
- İstifrağı ve ishali giderir.
- Karanfil yemek veya bal suyuyla içmek kalbe kuvvet verir.
- Ciğeri de sağlamlaştırır.
- Yemeği hazmettirir.
- Mide bulanmasını ve kusmağı giderir.
- İştah açıcıdır.
- Mideye, başa ve sair azaya kuvvet verir.
- İshali teskin eder.
- Soğuktan olan bütün hastalıklara faydalıdır.
- Tamlaya, sinir bozulmasına, aza (el titremesi, ayak titremesi vs.) titremesine, çok uyuyana, aza (el uyuşması, ayak uyuşması) uyuşmasına iyidir.
- Nezleyi izale eder.
- Göze kuvvet verir.
- Karanfili ezip 10 gram kadarını süt ile yemek; meniyi artırır, şehveti tahrik eder, cinsel gücü artırır.
hala pişiyor da kabardıkça kabardı bu bütün foruma yetecek herhalde :) bi de evde tek başımayım yapma kızım diyorum duramıyorum yine.
bu ekmek yapma makinası hakkaten her evde olması gereken birşey yahu. kendi çırptı kabarttı pişiriyor işte. e tabi püf noktaları da becerikli kızınızdan kaynaklanıyordur :) ayyy evi tarçın kokusu sardı hamile yok değil mi aramızda
Karanfilin faydaları ve iyi geldiği hastalıklar
- İstifrağı ve ishali giderir.
- Karanfil yemek veya bal suyuyla içmek kalbe kuvvet verir.
- Ciğeri de sağlamlaştırır.
- Yemeği hazmettirir.
- Mide bulanmasını ve kusmağı giderir.
- İştah açıcıdır.
- Mideye, başa ve sair azaya kuvvet verir.
- İshali teskin eder.
- Soğuktan olan bütün hastalıklara faydalıdır.
- Tamlaya, sinir bozulmasına, aza (el titremesi, ayak titremesi vs.) titremesine, çok uyuyana, aza (el uyuşması, ayak uyuşması) uyuşmasına iyidir.
- Nezleyi izale eder.
- Göze kuvvet verir.
- Karanfili ezip 10 gram kadarını süt ile yemek; meniyi artırır, şehveti tahrik eder, cinsel gücü artırır.
hey yavrum heyyy..ne marifeti varmış bu karanfilin.ben yiyim ezim süte bunlardan..çaya 3-5 dene atmak yeter herhalde.....
yiyin yiyin arkideşlerrr şifa olsun.ben yeşil çaya ve diğer bitki çaylarına atıyorum hem çayın tadı değişiyor hem şifa kaynağı.son maddeyi denemedim ama deneyen olursa tecrübeleri aktarırsınız artıkınnn
tahin pekmez yiyin kızlar bu havalarda çok iyi geliyormuş....
canım ben pek bilmem otçuyumdur sürekli bitkiş çayları içerim sebzeler yeri,m falan1 yaşında çocuğu olan bir anne olarak söylediklerini 2 kere okuyup önemsemek lazım ben en çok annelere güvenirim bu konuda doktorlardan çok. çünkü hepsi aynı şeyi karmaşık yollarla tekrarlıyorlar.
fırına havuçlu tarçınlı cevizli kek koydum. içine de ruşeym attım azıcık bakalım yakışacak mı ekmekte süper oluyor ama :86: hem sütlü hem de fındık yağlı yaptım. öğleden sonra kalıp kalıp çikolata yiyesim geliyor çünkü bu aralar tv izlerken. tavsiye ederim süper bir tat.
paylaşımlarını bekliyoruz asin bu arada. memnun oldum ben kendi adıma.
bu topic bize kilo aldırcak, sonra fellik fellik zayıflatan besinleri konuşucaz..
canım ben pek bilmem otçuyumdur sürekli bitkiş çayları içerim sebzeler yeri,m falan
genelde bilgilerim hamilelikten yeni çıktık 1 yaşında kızım insan öğreniyor işte onu yeme bunu yeme
bebeği gazlıydı mesela nohut vs yiyemedim 4 ay çörek otunu kaynatıp içerdim trezene içerdim ii gelirdi kızıma sütten geçiyor derlerya doğru
potakal mandalina soğan acayip gaz yapıyor bebişlere
sonra süt için duymuştum denemedim ama
1 kase süte kuru inciri koyun sabaha kadar dursun sonra onu için inciride yiuyin çok süt yaparmış
tahin helvasıda acayip süt yapıyor
benim süt arttırma methodlarıma daha var daha bebek yok ama annelerimiz var topicte. onlara çok faydalı olacağına eminim.
ben kimyonu çok duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?