- Konu Sahibi nonameanymore
kızlar ne yaptınız, burdaki herşeyi deneyip zehirlenmediniz inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ne yaptınız, burdaki herşeyi deneyip zehirlenmediniz inşallah :)
yok be güzelim herşey yolıunda...ben bi ruşeym bulamöadım.bi de beyaz çayı denemedim
ruşeymi de beyaz çayı da ben internetten aldım canım. arama motoruna yazarsan markada da yardımcı olabilirim. neler yapıyorsun nasılsın, kız nasıl? çok öp benim için
kız iyi olmaz mı..beni de biri kucagında tutup bütün gün pışpış yapsa ben de iyi olurum valla...:)
ruşeymi bakıcam şimdi satan sitelere..beyaz çayı da sen söylersen sevinirim.hangi marka bakiim..
ruşeymi de beyaz çayı da ben internetten aldım canım. arama motoruna yazarsan markada da yardımcı olabilirim. neler yapıyorsun nasılsın, kız nasıl? çok öp benim için
günaydın kızlar..
sayfa çok yavaş ilerliyor.
yeni bombalarmız yokmuuuuu
slm sekerler..Bende bu ara ekinezya çayına takıldım kaldım..Her gün bir kupa içiyorum..Kış çayı diyolar bu çay için..Soğuk algınlığı ve gribe iyi geliyormuş..
marketten geldim az önce, relax diye bir çay aldım onu deniycem. bu aralar sakinleşmeye ihtiyacım var. bol bol sarı kantaron içeriyor. dener size sunarım efendim. ama böyle benden beklemeyin sadece kızlar yazın siz de işte büyütelim topiğimizi :)
merhabalar kizlar bu topik hosuma gitti, araniza bende katilabilirmiyim:79:
bana bi konuda yardimci olursaniz cok sevinirim....
annemin kolestrolu yuksek, ona ne önerirsiniz gecen sene bi ay boyunca cevizli su ictti bi akrabamizin tavsiyesiyle....ama ayni deyisen bisey olmadi:44: annem bu gune kadar dogdurust cörek, tatli pasta yemis deyil bu kolestrol nerden cikti bilmiyorum kahvaltida dahi yag surmez ekmegine... :26:
lutfen yardimci olursaniz memmun kalirim
annemin kolestrolu yuksek, ona ne önerirsiniz gecen sene bi ay boyunca cevizli su ictti bi akrabamizin tavsiyesiyle....ama ayni deyisen bisey olmadi:44: annem bu gune kadar dogdurust cörek, tatli pasta yemis deyil bu kolestrol nerden cikti bilmiyorum kahvaltida dahi yag surmez ekmegine... :26:
canım bnm bende aynı dertten muzdaribim..49 kiloyum ve kolestrolüm çok yüksek yani kiloya fln bakmıyor kolestrol.Bnm kanım yağlı cıktı bir de.sabahları aç karına enginar suyu içiyorum bn 2 haftadır..Önümüzde ki çarşamba tekrar tahlil olacam,bakalım işe yaramış mı göreceğim..Bir de bol bol yürüyüş yapmamı söyledi doktorum ama çalısıyorum ve hiç vaktim yok malesef spor yapmaya,yürümeye..eve gidince yatmadan önce yarım saat fln debelenip duruyorum bnd jimnastik fln tarzınapayım ama mır mır mırr :))
aramıza hoşgelin canım.
annenin tiroid hormonlarına bakıldımı.benim babamda vardı inatçı kolesterol,ilaç kullanırsa iyi düşüyor ama bırakırsa yükseliyordu.yürüyüşünü yapan gayet aktif boğazına çok düşkün olmayan babacığımın meğer tiroid bezi çalışmıyormuş.nerdeyse 1 senedir doktor kontrolünde.ilaç ayarlaması yapılıyor.eskiye göre kolesterol seviyesi daha düşük.bakılmadıysa bir baktırın derim.atlamayın yani.
bakım wayv cim baktım saol....ısmarladım bile....boğazım şişti.hhastayım 2 gündür...karda oynadık ya....hemen intikam aldı hava