• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bomba yiyecekler ve faydaları.. Paylaşalım, sağlıklı yaşayalım!

kızlar siz de tekden çiğ sarımsak yutar mısınız arada ben gibi? :36:

evettttt beennnn:66:
geçen sene düzenli bir kür yapmıştım kendime gece yatmadan önce bol suyla yutardım.bu sene yapamadım ama faydası tartışılmaz.sadece biras ağızda koku yapabiliyo yutarken.bütün yutamıyorum bi kere boğuluyodum.zaten bütün faydası yokmuş içindeki-yararlı kısmı ancak çiğdendiğinde veya doğranınca çıkıyormuş.

selam kızlar. çok beğendim topiğinizi güzel bilgiler vermişsiniz.
kefiri denediniz mi hiç? marketlerde satılan değil de ben kefirle her gün kendim mayalıyordum. 1 ay yaptım.1 aydır uyuyor.yine uyandıracağım:) faydaları çok kızlar. tvde bir doktor bebekleriniizn yoğurdunu mayalarken de içine katın,inanılmaz faydalı dedi.

kefiri denediniz mi hiç? marketlerde satılan değil de ben kefirle her gün kendim mayalıyordum. 1 ay yaptım.1 aydır uyuyor.yine uyandıracağım:) faydaları çok kızlar. tvde bir doktor bebekleriniizn yoğurdunu mayalarken de içine katın,inanılmaz faydalı dedi.

merhaba melahat aramıza hoşgeldin :) sayenizde bu topicte daha faydalı bilgiler paylaşmak umuduyla...

kefiri diyetisyenim önerdikten sonra denedim ben ama tabii marketlerde satılanlardan tüketebiliyordum. nasıl üretildiğini de açıkcası bilmiyorum. :50:

günaydın canım, umarım seni de melankolik yapmamıştır ben gibi :) kapalı havaya bayılırım ama adet olmayı beklerken çok can sıkıyormuş...

merhaba kızlar çok hareketsiz kalmış bu başlık yaaa:20:
soğuk bir gün ama kar yok.hasret kaldık valla..etrafımızda heryerde kar mevcut bizde de soğuğu yaşanıyor.
kefiri bende denedim çok hoşuma gitmedi bir kaç kez içmiştim..ama markette satılanlardan..çok faydası varmış evet şifa kaynağı ama bi de lezzetli olsaymış...

melahat bize de öğretsin kefir yapmayıııııııııı.....
amanım kızlar bir kar burda ...hala da yağıyo.şehir iptal oldu resmen..oynadık karla..şimdi evde ısınıyoruz...

melahat bize de öğretsin kefir yapmayıııııııııı.....
amanım kızlar bir kar burda ...hala da yağıyo.şehir iptal oldu resmen..oynadık karla..şimdi evde ısınıyoruz...

ay yemek yedim bir rehavet çöktü anlatamam :) hava zaten berbat tam uyumalık. yer yemez yatmak istemiyorum yoksa 3. uykumu uyumustum :P

günaydın canım, umarım seni de melankolik yapmamıştır ben gibi :) kapalı havaya bayılırım ama adet olmayı beklerken çok can sıkıyormuş...

aynen canım bende regl günümü bekliyorum ve bikaç gün geçti malesef..adet gecikmesi içinde soğanın dış kabuğunu cezvede kaynatıp içibilirsiniz sekerler.Bende çok işe yarıyor bikaç gün içinde hmn hastalanıyorum..

bende regl sökülmesi için bir dönem maydanoz suyu içmiştim.:68:
kar deyip durmayın ya valla içim gidiyor.sulu kar var şuan bidee soğukkkk

aynen canım bende regl günümü bekliyorum ve bikaç gün geçti malesef..adet gecikmesi içinde soğanın dış kabuğunu cezvede kaynatıp içibilirsiniz sekerler.Bende çok işe yarıyor bikaç gün içinde hmn hastalanıyorum..

ben o suyu saçlarıma sürüp güneşe çıkıyodum bi ara ama adet için ilk defa duyuyorum :) yumurtalıkların da mı rengini açıyor çatlıyor zavallıcıklar :))))

bende regl sökülmesi için bir dönem maydanoz suyu içmiştim.:68:
kar deyip durmayın ya valla içim gidiyor.sulu kar var şuan bidee soğukkkk

şu maydanozla hiç aram yok ne yapcam bilmiyorum :(

maydanoz iğrenç biliyorum ama bende zorla içmiştim.napiim şifa olsun diye.çok gecikmişti 20 gün kadar ki hiç olmaz bende içtim burnumu tıkadım.kekik suyu denmişti bi sitede onu yaptım gece yatarken içtim ama ölüyodum asla tavsiye etmiyorum.gece bi uyandım bir baş dönmesi dudaklarım falan uyuştu şekeri tansiyonu düşürme özelliği vardı sanırım bana yaramadı.sabah olsun diye dua etmiştim valla

gelse iyi olacak çünkü şiştim ben ve acaip iştahım açık. havalar da berbat evet zaten, hiç çekilmiyor bu durum. içemem valla tatlım maydanoz filan :) yıllar önce afedersiniz lağım suyuyla suluyormuş bu adam maydanozu dediğinden beridir sanki hepsi öyle gibi geliyor. ben daha çok dereotçuyum.

aslında maydanoz cok faydalı.Kolestrolü düşürüyor,cildi güzelleştiriyor..sabahları süt loruna bol bol maydanoz doğruyorum bayıla bayılı yiyorum şekerler :))

kızlar maydanoz çok faydalı evet yemesi de çok çok harika.ama suyunu kaynatıp içmesi konusunda aynı şeyi söyleyemicem.dereotunu da çok severim.özellikle salatalara.yoğurtlu olan salatalara çok yakışıyor.
geçen gün pazardan ısırgan otu aldım kızlar.salataya katıyorum.faydalarını bilmeyenimiz yoktur sanırım.
şöyle roka marul birazda ısırgan..üstüne renk olsun accuk mısır tanesi,içine dilerseniz havuç rendeleyin.çeşitlendirmek elinizde.eşim pek sevmedi ama ben bi ara çok yemiştim.hala dolapta bir demet yıkanıp yenmeyi bekliyor.

ısırgan başlı başına konuşmamız gereken bir konu galiba canım. ben çayını merak ediyorum ama henüz denemedim. fazlaca bitki çayı içmeye başladım korkuyorum olumsuz etkiliyor mu diye. :44:

ısırgan başlı başına konuşmamız gereken bir konu galiba canım. ben çayını merak ediyorum ama henüz denemedim. fazlaca bitki çayı içmeye başladım korkuyorum olumsuz etkiliyor mu diye. :44:

kür halinde yapabilirsin canım,mesela şimdi diyelim ıhlamur içiyorsun,kutu bitince ısırgana başlarsın.tadı çok şahane değil tabi ama belki onlarında karışımı vardır,limonlu vs.ama şifa olsun diye düşünüp içtiğimizden katlanılabilir bir tat olduğunu düşünüyorum.
biberiye çayıyla dönüşümlü içiyordum bi ara..biberiyeyi de çok sevmiştim.

yav kar yağdı diye elektrikler kesildi :) internetten uzak kaldım.soğan kabuğu maydanos ısırgan falan bayaaa ilerlemiş konular ne güzel.....ısırgan çayını uzun zaman denedim ben de....tohumunu da balla karıştırıp yemiştim bi zamanlar.....

Back