- Konu Sahibi nonameanymore
-
kızlar ikinize de gecmiş olsun.benim hamilelik biraz sıkıntılı geçti.o yüzden cok yattım.ve gereğinden fazla kilo aldım.şimdi 4 bucuk aylık o yüzden hem sağlıklı kilo vermeye hem de sütüme zarar görmemesine calısıyorum.ama zerdeçallı pilavı okuyunca gözlerim döndü heyecanlandım.çok hoşuma gitti deniyycem mutlaka.pzartesi eltimler gelecek coluk cocuk yapayım pilavı da kıskandıriim heheheheee...kabuk tarcın kullanıyorum evet.cok da seviyorum.
Yeşil mercimek, brokoli, roka, ıspanak, pazı, dereotu, çekirdekleri ile birlikte yenen siyah üzüm, dut pestili, yumurta ve yağsız kırmızı et tercih edebilirsin. bunlar hem de sismanlatmayan demir kanyaklaridir. ama bu demir kaynakları alırken öncesi veya sonrasında, süt ürünleri ve koyu çay tüketilmemeli. Aksine yenilen yemeklere limon sıkarsan daha faydalı olur.bol su zaten biliyorsundur.
bir de bi siteden baktım alkolsüz biradır (malt özü), Sabah, öğle ve akşam sadece bir kahve fincanı içilecek alkolsüz bira, anne sütünü artırıp, içeriğindeki B vitamini sayesinde de annenin bağışıklık sistemini korur diyor, bilgine canım.
neden ki tadı çok mu kötü? ayrıca tam olarak faydası nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?