Bolu///14

İstanbula gidiyorum canım düğün olunca Rabbim nasip ederse inşaallahhh :KK16: faceyi benimki kapattı canım ya açamıyorum sorma :KK19:

ayy tüh kötü olmuş ya ne güzel kaynaşırız diodum bende
ne zaman ki düğününn:26: hayırlı olsun şimdiden canım:nazar::nazar:

hemen değil malesef daha askerliğimiz var oh senin bir senen kalmış ne güzel :KK31:

kesin değil canım benimde tam ya tayin durumuna bağlı işte biizimde bu yazda olabilirr 2013 te 2014 te okadar uzamaz da inş hayırlısı neyse bakalım o olsun diyoruzz belirsizliklerlee devam ediyoruz şimdiden :)

sevgili bolulu arkadaşlar benım erkek arkadasım bolulu ve inş 2 hafta sonra sözlenicez biraz bolu adetlerinden bahsedebilirmisiniz söz de neler yapılır nişanda düğünde sizin adetlerinize göre nasıl olur şimdiden cok tesekkur ederim

sevgili bolulu arkadaşlar benım erkek arkadasım bolulu ve inş 2 hafta sonra sözlenicez biraz bolu adetlerinden bahsedebilirmisiniz söz de neler yapılır nişanda düğünde sizin adetlerinize göre nasıl olur şimdiden cok tesekkur ederim

hayırlı olsunnn canımmm sen hangi şehirdesin acaba ?
boluluyum amaa herkess farklı adetler söyluyo valla bende pek bilgim yok :)

ben ist deyim cnm ya onların benım soz elbısemı falan almaları gerekmıyomu yanı bızde oyle ama onlarda dııl dıe duydum :s benı aydınlatın.bu arada cok tesekkur ederim amin cnm

Bu sitede bolulu olan bi kaç kişi var heralde konuya da bişi yazılmamışşş ??

ben de Bolulu değilim ama boluda okuyorum.Kendimi oranın bi parcası gibi hissediyorum büyüyen küçük sehir bolu:KK70:

BOLU başlığı varmış yeni gördüm.. :)

ben de Boluluyum havası sert insanı mert olarak bilinir :)

yazı başka kışı başka güzeldir

Bende Boluluyum ama okul için başka şehirdeyim. Memleketim gibisi yok gurbetteyken bazı şeylerin kıymeti çok daha fazla anlam kazanıyor.

X