- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
Bende merkezdeyimMerhaba hoşbuldukk :)) Bolu Merkez sen neresindensin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende merkezdeyimMerhaba hoşbuldukk :)) Bolu Merkez sen neresindensin?
Merhaba lar bende uzun süredir girmiyodum buraya çok soğuk değil mi bolu ☺Ben bolUlu değilim ama Bolu da yaşıyorum merhaba
Çok da değil ya alıştıM artık ben şuan boluda mısınızMerhaba lar bende uzun süredir girmiyodum buraya çok soğuk değil mi bolu ☺
Daha şimdi değil ama ilerde görürüz artık ne zamandır bolu dasin bilirsin az çok soğuk lari )Çok da değil ya alıştıM artık ben şuan boluda mısınız
Tabikiiii her zaman yazabilirsin canım. Ne demek :) aslen nerelisin ki ?Ben istanbuldayim ama boluyu iyi bilirim:cocuklugum hep orda gecmistir en guzel anilarimi boluda biraktim desem yeridirbende yazabilirim demi benide bolulu olarak sayın olurmu arkadaslar:)
İş gereği falan burda bulundunuz o zamanDogma buyume istanbulluyum memleketde samsun ama boluda cok kaldim diyebilirim:)
Anladım güzeldir buralar ya :)Yo dayimlar orda her yaz gelirdim uzun sure kalirdim kuzenim ordaydi onla takilirdik hep guzeldi yani hersey
Boludayım tatlım 3 senedir :)Daha şimdi değil ama ilerde görürüz artık ne zamandır bolu dasin bilirsin az çok soğuk lari )
Evet bolu dayım canım ben sende bolu damisin ?
Oo baya da olmuş zaten :))Boludayım tatlım 3 senedir :)
Oldu vallahi bu sene inşallah atanıp giderim :) derdim atanmak yoksa boluyu gayet sevyorum keşke açık yer olsa da atansam burda :/Oo baya da olmuş zaten :))
Kpss mi hazırlanıyosun canım ?Oldu vallahi bu sene inşallah atanıp giderim :) derdim atanmak yoksa boluyu gayet sevyorum keşke açık yer olsa da atansam burda :/
Aynen canım kpssye hazırlanıyorum şimdi gördüm mesajını :/Kpss mi hazırlanıyosun canım ?
Bolu güzel ya ben de seviyorum :)Merhaba herkese ben de bolulu sayılırım 16 yıldır burdayım seviyorum Boluyu