- 26 Kasım 2011
- 55
- 1
aynenn çok güzel :) bolu merkezdenmisin ?
evet canım merkezdeyim sen peki ? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynenn çok güzel :) bolu merkezdenmisin ?
evet canım merkezdeyim sen peki ? :)
bende merkez canımm :) meslektasız sanırım sen nerde muhasebecısın ?
selçuk erten mali müşavirlik'te çalışıyorum canım sen
gölyüzünde önalsan güneş enerjideyim cnm bende :))
bizim büroda büyük camii mahallesinde :)
hmm yakınmışızz canımm :)) memnunn oldum vallaa kendı memleketınden ınsanlarr görmek ne guzel :))
kadınlar kulubü sağolsun bende çok memnun oldum canım :) ikimizden başka aktif yok sanırım
bencede :)) valla ben geldiğimden beri kimseler yok. bolu küçük topiği daha küçük :)
belki ben gibi sonradan farkeden olur :)
inş bakalım gelenleri beklerizzz :)))
mesajını aldım ama cevap veremiyormuşum 100 msj sınırı varmış güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım unutmadım malum muhasebe işleri ay sonuyla başı çok yoğun oluyor giremedim yoksaki unutmadım seni facede eklemek istiyordum ama yazamadım malum :))
değerini başka memleketlerde,uzakta kaldığım günlerde anladığım,adım attığım anda mutluluktan hüngür hüngür ağladığım güzel memleketim.ALLAH ım hiç kimseyi ayırmasın memleketinden,ailesinden ..........
yok daha evlenemedim bu yaz inşallah ben okumak için ve tayin dolayısıyla ayrı kaldım memleketimden şu an buradayım çok şükür.ama en kısa zamanda tamamen burada olucam inşallah.kadın doğum hastanesine tayin istiyorum bakalım.
değerini başka memleketlerde,uzakta kaldığım günlerde anladığım,adım attığım anda mutluluktan hüngür hüngür ağladığım güzel memleketim.ALLAH ım hiç kimseyi ayırmasın memleketinden,ailesinden ..........
siz yine okumaya gitmişsiniz benim gidiş tam gidiş olcak ya ben ne yapayım
hayırdırrr tatlımm sen nereyee gidiyosunnn ??:26::26: