Bolu///14

pelinciğim ben saliha nickimi değiştirdim
kızlar yeni yılınız şimödiden kutlu olsun

bolunun gülleri hepinizin yeni yılını kutlarım.2009 hepimize sağlık,mutluluk,huzurr, bool para getirsin

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılın SİZE mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun!

merhaba Bolulu hanımlar, sizlere selam vereyim dedim. Ben Erzurumda da yaşadım ama Bolu Gerede'deki gibi üşüdüğümü hiç hatırlamıyorum. Yani ağustosta bile soba yakıyorlar diyorum, çevremdekileri inandıramıyorum. Sahi bu kadar soğuk bir yerde bütün bir yıl nasıl geçiyor hanımlar??? Hepinize selamlar

a.s.yıllardır bolumda yaşamıyorum.çok sıcak illerde yaşadım şimdide denizlideyim kar yağmayan bir il fakat acayip ayazıvar. boluda kar yağınca hava bi ılımanlaşır.dediğin doğru eskiden ağustos ayında bile soba yaktığımız olurdu şimdi doğanın dengeleri değişti artık yazın boluda çok sıcak oluyor..

birde ben eklenti yapayım Geredenin iklimi bambaşka sadece orada o kadar soğuk var ama Bolunun içi ve Mengen v.s. diğer ilçeleri öyle değil...

hoşgeldin serap tabiki alırız bende saliha memnun oldum

boluyu çoook severim çok sevdiğim insanlar var oarada.izzet baysal ünv de okudum 3 senem orada geçdi bende çok anısı vardır

hu memleketimin güzel bayanları nerdesiniz özledim hepinizi. ya lütfen gelin sayfamıza tanıyalım birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…