Bolu///14

slm kızlar benimde annem bolu mengenlidelikafadulden aşçılar diyarından babamda çatalcalı melezim:CüvCüv: emme velakin aşçılığım anneme çekmiş ayıptır söylemesi güzel yemek yaparımkaydirigubbakcemile3 boluya iki sene önce gittim bayıldım çok harika bir yerdi yalnız mengen git git bitmiyo çok uzakta kalıyo bolu merkeze.

sudamlası canım benim güzel aşçım tabikide bolulusun yemeklerinin lezzeti annecinden geçmiş olması çok güzel. ben yıllardır boludan uzaklarda yaşıyorum. her yaz 2 ay kalırım bolu haarika bir şehir.genç kızlık anılarımla dolu.ah ah o caddede az tur atmadım.

hemşolarım huu yine nereye kayboldunuz. ben gelmezsem topiğimize kimsecikler uğramıyor.şurda ağız tadıyla iki laf edemedik....................

sudamlası canım benim güzel aşçım tabikide bolulusun yemeklerinin lezzeti annecinden geçmiş olması çok güzel. ben yıllardır boludan uzaklarda yaşıyorum. her yaz 2 ay kalırım bolu haarika bir şehir.genç kızlık anılarımla dolu.ah ah o caddede az tur atmadım.
pelincan aslında ben aşçılığı profesyonel bir şekilde düşünüyorum ama tabiki eğitim almam gerek mengende aşçılık okulu var orası çok güzel bir okul bir çok akrabam ordan mezun oldu ve şu an 5 yıldızlı otellerde aşçılık yapıyorlar en büyük hayalim ünlü bir aşçı olmak :Saruboceq: gerçi bu yaştan sonra benden olsa olsa gurme olur artıkkaydirigubbakcemile3 sen bolunun merkezinden miydin? kızlar bişey sorucam mengen köprübaşılı kimse yokmu?

hu hu bolular burda hep bolunun güzel kızlarımı var hani nerdebolunun gelinleri bende bolululara gelin olcamda hihoyyyt

hu hu bolular burda hep bolunun güzel kızlarımı var hani nerdebolunun gelinleri bende bolululara gelin olcamda hihoyyyt

a.s.oo hoş geldin bolulular gelinler hem sever hem değer verir kimlerden nişanlın. sen nerelisin accık aydınlatıve bizleri.keşli makarna yapmayı öğretiriz sana malum erkeklerde kalbe giden yol mideden geçer.hangi köyden bizim oğlan.:nazar:

hoşbulduk evt çok seviyorlar gelinlerini farkındayım :))))mudurnudan sizin oğlan kaydirigubbakcemile2 bende Konyalıyım.Yemek konusunda da sanşlıyım sizin oglan yapıyor sağolsun evlenincede yapacak :) hehehe

AYŞEGÜL42 mudurnulular çok iyi olurlar.hemde çok sıcak kanlıdırlar.nişanlınla nerede tanıştınız. çok çalışkan olur bizim memleketin erkekleri. benim eşim eskişehirli benim kocişte çook hamarattır.

bizim tanışmamız bi olay :))) düğünde tanıştık ben boluya gezmiştim aslında koca bulunca döndüm kaydirigubbakcemile3 baktım hamarat bişeye benziyo kaçırmayayım dedim :)

şekerler bende girmesem topiğimiz sesiz sedasız kalıyor.tabii siz bugün bolu bazarında yoruluvediniz dimii.

X