Bölgesel bacak videolari

Bugün bunu yaptim. Thigh gap dedigi ic bacak arasinin acik olmasi ama sikilasmaya da iyi gelecegini düsünüyorum.

Canım ne kadar harika görsel sayfalar hazırlamışsın. Bu sayfa tam benlik olmuş. Vakit ayıramıyorum bir türlü en sonunda bir spor aleti alayım tv izlerken her akşam yaparım diye düşünmüştüm. Sanırım pilates halkası almak benim için çok mantıklı, direk problemli bölgeme etki ediyor. Ben yazın kilo vermiştim, onu hala koruyorum beslenmeme dikkat ederek ama bacaklar toparlanmadı bir türlü. Ve bunun tek çaresi spor yapmak. Bana kardio vs yüksek vücut ısısına sebep olan sporlar yasak biliyorsun ama cassey ho tarzı videolar yapabilirim. Çok uzattım. Çok teşekkürler tekrar. Videoları inceleyip bana uygun olanları yapacağım. Enerjin hiç tükenmesin.

Caniiim nerelerdesin, bizi yalniz biraktin. Barre ve pilates yapabilirsin hem cok terletmiyor hem rahat yapiliyor. Kardio olarak da disarda hafif yuruyus yaptin mi kilolar gelmez. Opuyorum canim. Basligimizin annesi.

O başlığın annesi olmak ancak sana yakışır canım. Benim gibi anne olmaz olsun :) kendime hayrım yok.

Bazen enerjim çok düşük oluyor ve kendimi silkelemem gerekiyor. Yine öyle bir dönemden geçiyorum. Arada kaybolmalarımın sebebi bu.

Senin de belirttiğin gibi pilates ile devam edeceğim sanırım.

İnstagram yada pinterestten spor motivasyon beslenme gibi konularda paylaşım yapmayı düşünürsen en ateşli takipçin olurum söz : D

H
C

Hic dusunmemistim sokma aklima bu kotu dusunceleri...

Diz problemleri olanlar icin yoga...

ALT BACAK SIKILASTIRICI EGZERSIZLER !!!

Söz verdigim gibi sizlere alt bacak sikilastirici bir kac video paylasacagim. Ancak unutmayin bunlari kardio ile birlikte yapmaniz ve bol bol bacak esnetme hareketi yapmaniz alt bacak kalinlasmasini önler. Haftada 3 gün yapmaniz yeterli.

Ic bacak icin en faydali hareketlerden biri... Ben de agirlikla yeni basladim yapmaya...

Basen, popo, bacak süper sikilastirma...

Ince ve seksi basenler... Özellikle tüm gün oturarak calismak zorunda olan bayanlara...

Dis basenlerdeki cikintilari eritelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…