Bol bebiş topiği

Yusuf Efe,Muhammed Deha,Mustafa isimlerini çok severim ben.Kulağıma çok güzel gelir hep bunlar.
Ben sirkeyi hep kullanırım.Genel temizlik ve yumuşatıcı kutularına bi çay bardağı kadar dökerim unutmayım diye.Hem ürünleri koruyor,hem parlatıyor,hem yumuşatıyor,en önemlisi de büyü falan etkilemiyor.Sadece sirke dökeceksen sulandır.
Çok doğru tespit yapmış adam.

Elma sirkesini bi yapıyorum 3 unutuyorum tam bi oturtamadım dengeyi.Olmazsa biten saç kremi kutuma doldurayım bu sefer

Allah gönlüne göre versin canım.Sağlıklı ve yanında olsun da inan farketmiyormuş cinsiyeti.Bende senin gibi erkeğe odaklanmışım ister istemez.Kız diyince dr biraz garip olmuştum.Allah ikisini de aratmasın.Yanımda uyuması herşeye değer...

kizlar hergun kemiklerim etlerim cok agriyor gunduz de uyumayinca zorlaniyorum. Saate bo emince sole oluyor misal 3te emdi 3.35gibi bitirdi gazi kusmasi derken saat oldu 3:50 4te tekrar meme. Bu hep bole mi halsizim yorgunum
Off ya bu nasıl bi tempo İpeğim ya.Bu çocuğun uykuya da ihtiyacı var Senin çok çok kalsiyum alman lazım.Bu tempoya düşer kalırsın Allah muhafaza( Artık büyüdünüz.Bi tatlı kaşığına yarı rezene yarı anason koysan 1 bardak suya demlesen de 15-20ml kadar versen akşamları.En azından 2-3 saat uyur sende dinlenirsin.Hergün değil arada yapsan yine yeter sana.Bebek bi şekilde büyüyor ben annelere üzülüyorum (((((((((
Kilo alımını msmesi gibi baskülle ölçüyorum bende.Bi onunla bi onsuz tartılıyorum haftada bir. 200 gr civarı alsa yetermiş haftada.Hatta yuvarlak hesap ayda en az 600gr demişti dr.100gr bile alsa takmıyorum kafama.Sağlıklı gülüyor,hareket ediyor ya yeter.Büyür nasılsa bi şekilde.Tombiş olmayıversin benim bebeğimde
Bu aylara kadar o kadar çok sağdımki makinasını bile gözüm göresi yok.Bekarken normal yağsız sütü sürerdim pamukla çok kururdu.O yüzden de yazın yaptım ben hep sütü.Şimdi kabuk kabuk dökülüyorum zaten.

Anam o nasıl bi liste öyle kıız.Bende yapacağım ama yemekli falan olmayacak.Börek,tatlı,pasta,kurabiye falan.Masaya hazırlayacağım.Self servis :)) Evi süsleme,butik kurabiyeler falan bana ait.Süslemeyi 3-4 gün önce yaparım.Nasılsa kurumaz,bozulmaz pasta gibi Mevlütmü olsun,eğlence tarzımı onu bilemedim ama ben :)))
kizlar bebegim kusarken fiskiriyor gibi balgami da var ciddi mi fiskirma telaslandim
Fışkırma tarzı kusma iyi değil demişti drum.Geçen akşam bizde de oldu.Midesini üşütünce de öyle kusarmış kvalidem demişti.Bir daha olsaydı götürcektim acile ama olmadı.Midesine vicks sür bakalım geçecekmi fışkırma.Ve sende kendi ayaklarına ve midene sür vicksi.Sütünü ısıtınca ona geçmezmiş hastalık.Annem demişti.Çok üşüttüğünde 1-2 kez mama ver kendini ısıtıncaya kadar demişti.Sıcak su,çay falan vücudunu ısıt öyle emzir dedi.Yada sütü sağ,ısıt öyle içir dedi.Süt soğuduğu için üşütürmüş bebek

Kızlar bu hafta bime panduf geliyor ben bayılıyorum çok rahat oluyor cuma sabah erkenden gidip almam lazım numarası bitmeden:)

Kızlar bebeklerinizin sık emmesi garip geliyor artık bana:44:Yanlış anlamayın ama biraz daha uzaması lazım bu 1 saatlik sürelerin.Fotolardan gördüğüm ve dr bilgilerinize bakınca gelişimleri gayet iyi.Yani doymuyorlar diyemeyiz.Hadi epackin kuzusu daha minik,çabuk yoruluyor sürekli ememiyor diyelim ama bence sizin fıstıklar sizi kullanmaya başlamış kucakta durmak için Bazı bebeklerin emme refleksi çok kuvvetli olurmuş sizinkilerde onlardan olmasın.Benimkine emzik vermesem bizde sürekli aç gibiyiz.Bi tavsiye kulağımda kalmış paylaşayım sizinle.Emziği ağzına verip göğsünüze emzirir gibi yaslayın bebeğinizi.Sizin ten kokunuzu aldığı için emziği emmeye başlar.Böylelikle alışır emziğe demişlerdi bana.Eğer almazsa deneyecektim gerek kalmadı.
Nolur kırılmayın söylediklerime.Uykusuz,bitkin anneler içimi sızlatıyor benim.

Naber nasılsınız bakıyım?
Dün akşama kadar cilt bakımlarını araştırdım.İki markada kararsız kaldım.Sebamed ve amway..İkisinin de bana yararlı ürünlerini topladığımda 80-100 civarı ediyor.Sebamedin rollonu dışında hiçbişeyini kullanmadım.Kızım kullanıyor sadece.Ama amwayi kullandım.Süperdi.Tıraş köpüğü,gülsuyu,soda devammı etsem biledim Ama doğumdan kalan cilt lekelerim için mutlaka bişey yapmalıyım.Kendimi kötü hissettiriyor lekeler
Kızlar ben hala adet olmadım normal mi ki:26::26: Bu arada 3ay+6gün oldu doğum yapalı.Olacakmışım gibi ağrılarım oluyor ama gelen giden yok.:44: Drumu bi arasammı yoksa bekleyimmi?

Ayy dur bir de oyle deneyeyim Aysem Ne kirilmasi kuzum ya olur mu oyle sey. Benim kizi gazdan yapiyor galiba.
Iyice kuduruyo sıkıntıdan.. chicconun emzigini de aldim nuk verim yuvarlak uclu aldim hicbirini begenmedi. Azicik emiyor pırt firlatiyor. Dur bir de dedigini deneyeyim. Kandirabilcem mi.
Kesinlikle doyuyor. Ac kalmiyor bazen memenin hepsini bitiriyor. Can sıkıntısı gibi geliyor bana. Gaz gidericiyi icince kudurmuyor. Dun aksam gozleri kipkirmizi oldu gitti bir turlu uykuya dalamadi.

Ben de kirkim ciktiktan bir hafta sonra oldum bu ay da gelir gibi oldu gelmedi ayni dedigin gibi belim agridi filan. Adami gorsem diycem yine mi bebek Allah korusun suan degil.
1 sene adet olmayanlar varmis sut korurmus ya. Oksitosin hormonu baskilarmis adet gormeyi. Bence normal bir surec. Ama istersen ara.

Canım bende halen adet olmadım. Arada bir sanki adet olacakmışım gibi hafif hafif ağrılarım oluyor geçiyor. Bakalım ne kadar devam edecek.

selam kızlarrr... nasılsınız bakalım?

hamd olsun herşey yolunda...
geçenlerde dua etmiştim Rabbime. 'ALLAH'IM BANA YİNE ETKİLENECEGİM BİR RÜYA GÖRMEMİ NASİP EYLE. İBADETLERİMİ AKSATMADAN YAPABİLEYİM. GERÇEKLERDEN UZAKLAŞIP YALAN DÜNYAYA KANMAYAYIM...'
ve gece çok etkileyici bir rüya gördüm hamd olsun.
benim ahiret günü,kıyamet rüyalarım oldukça fazladır.
gece yine kıyameti gördüm.
Kızlar ibadetlerimizi aksatmayalım ne olur. kimsenin kimseye faydasının olmayacagı o dehşetli günde EYVAH dememek için, zamanımızı degerlendiremediğimiz için KEŞKE dememek için zamanımızı bol bol namaz,tesbih,salih amellerle geçirelim...
şahsen ben tam anlamıyla Rabbime layık kul olamıyorum.
RABBİM HEPİMİZİ RAZI OLDUGU KULLARINDAN EYLESİN İNŞALLAH...

bunu sizlere sadece bir kardeşiniz olarak söylüyorum.
bu dünya geçici.
Rüyamdan çok kısa bir bölüm anlatayım sizlere,
kıyamet kopmaya başladıgıda elimde tesbih son zamanımı degerlendirmeye çalışıyordum. ve kafamı taşlara vurma derecesine gelmiştim namazlarım tam olmadıgı için. minik oğluma bakıp 'DAHA SANA DOYAMADIM OĞLUM' dedim.
o minicik bebiş dile gelip 'HAY DE!' 'ALLAH DE!' 'HAY DE!' 'ALLAH DEE!' diye bagırmaya başladı
kendime bir ders çıkarttım. demekki Rabbimi yeteri kadar zikredemiyorum...

hepiniz benim kardeşimsiniz. hayatımıza çekidüzen verip ibadetlerimize sarılalım olurmu?
hepinizi çok seviyorum

Son düzenleme:

Benimki nuk kullanıyor.Yedek olarak nuby aldım ben.Bi kez verdim ağzına almadı gibi.İnşallah nuku kaybetmeyiz:18:6-12 ay aldım onu.Bi arkadaşım 11.markada bulduk emziğimizi demişti.O kadar emziği naptın dedim,oda süsü yaptım dedi

Ben Bursa....

EPACK midesii filan isutmus olmayasin. Balgamli filan diyorsun oksuruyormu ya da nefes alip verirken surtunme sesi var mi? Umarim onemli birsey degildir,

Bilmiyorum canim insallah deildir garip ilk kez 3saat emmeden durdu uyudu insallah bisey olmaz korktum,oksurme yok cok sukur.
Aysecim deneyeyim bakalim

Son düzenleme:

11 tane marka var mi ki? Biz 3unu denedik eri kaldi 8
Agzinda en uzunkalan nuk. Chiccoyu verince geveliyor ağzında.
Bugun hanfendi hep uyuyor 2 saat uyudu kalkti alt degistrdik emdik yine uyuyor dun uyumayinca bugun gozu acilmiyor.

olsun canım problem değil hafta sonu yaparım yada
hazır satılan yerden alırım ben erzurumdayım çok uzaktayız
yakın olsaydım emin ol gelirdim:))

valla özlemim şimdiden zorlanıyorum oturmak beni mahvediyor
arada bir koridorda yürüyüş yapıyorum
Rabbim sonumu hayr ede...

ayşem bizde muhammed ali, Abdullah, İsmail isimlerini düşündük
ailede Yusuf Furkan burak enes ömer var
erkek çoğunlukta olduğu için bize isim kalmadı:)
canım bende sirkeyi temizlikte kullanıyorum
hatta çamaşır suyu yerine sirke kullanın deniliyor
bende dolap içlerini temizlerken kullanıyorum..

canım doktora müsait olduğunda bir uğra
yakında olursun belki bünyeden bünyeye değişiyor...

as iyiyiz sen nasılsın yiyenin nasıl oldu?
rabbim o zorlu günde yardımcımız olsun
ben bu tür rüyalar gördümmü günlerce etkisinde kalıyorum
bakalım o günde halimiz ne olucak

Ne kadar sevindim anlatamam Ravzanın yoğun bakımdan çıktığını okuyunca. Allah birdaha kötü gün göstermesin inşallah.
Rüyan çok anlamlıymış gerçekten. Bende ibadetlerimi aksatmamak için, imanımın azalmayp dahada çoğalması için hep dua ederim. Allahım razı olduğu kullardan eylesin bizi..

Son düzenleme:

ayşecim allah razı olsun ben biliyorum zaten kullanıldığımı ama elimden bir şey gelmiyor benim ki emmiyor pınarın başını bekliyor. emse biraz kilo alır yok ama emzik kullanıyoruz canım ağzımızda emzik buru memede öyle bakıyor arada bakıp gülüyor napayım ayşem şükür bulduğum ya elimden birsey gelmiyor.anne sütü diğersütler gibi değil ayşem derçekten iyi oluyor.
regl gelince ben doğumdan 2 ay sonra oldum ama oda ria takıldığı için oldum dr sormuştum hormonlarla ilgili 1 sene olmayan var dedi yada olup arada kesilebilirmiş. olması için ilaç verilebilir ama sonra yine kesilir boşuna hormon ilacı almış olursun dedi.ayrıca sütün koruyuculuğu diye birşey yokmuş kızlar buna sakın güvenmeyin 2 arkadaşım biri 6 aylıkken diğeri8 aylıkken hamile kaldı dr da aynısını söylüyor.hangi yöntemle korunuyorsanız dr zla onu görüşün.

bu arada kızlar Ravzamız yoğun bakımdan çıktı bugün :)
Hamd olsun Rabbimee...

dua eden herkezden Allah razı olsun

gözleriniz aydın canım geçmişler olsun birdaha göstermesin. umarım karapissoda evindedir

Rendelenmiş ve suyu sıkılmış bir adet kabak,cacık kıvamındaki yoğurt,2 yemek kaşığı sıvıyağ,tuz,karabiber,2 yemek kaşığı kadar susam.Çok güzel bir salata (meze kelimesini sevmediğim için soğuk atıştırmalık da denebilir)Benim gibi kabakla arası limoni olanlar için kabak tadı olmayan bi tarif

facete biri keçe mi dedi diye bir sayfa var.Bayıldım kızlar,sizde göz atarsınız belki

Ayşem dediğin sayfaya baktım gercekten cok güzel şeyler var.
Ben sana gene facete nazar hobi elişi ve Çeyiz dünyası ve
kendi sayfam Eyvah Aslı Mutfakta yı öneririm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…