- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.461
Hadi bebeklerden,hamişliklerden biraz sıyrılın da cilt ve saç bakımı konuşalım.
Cildinizin tipi kurumkurumkuruyanlardanmı vıccık vıccık yağlımı ben gibi neydübelürsüzmü?
Esmer misiniz sarışın mı ben gibi buğday mı?
Yıllardır kullanırım çok memnunum dediğini ürünler varmı yoksa sizde Waves gibi şanslılardanmısınız?
Aranızda benim gibi ne denediysem yaranamadım cildime diyenlerdenmisiniz?
Boyalı,ince telli,aşırı yağlı kafayla hangi çeşit şampuan almalıyım diye dklarca raflara bakanlardanmısınız?(ben gibi)
Haydiiii merakla bekliyorum yorumlarınızı
Kızlar merhaba.
Ben prematüre kıyafetlerinden alsam mi ki ?:26::26:
Yenidoğanlar çok büyük olur mu 2 kilocuk bebeğime. Birde şişliği indiğinde 200-300 gramı giderse
kizlar hergun kemiklerim etlerim cok agriyor gunduz de uyumayinca zorlaniyorum. Saate bo emince sole oluyor misal 3te emdi 3.35gibi bitirdi gazi kusmasi derken saat oldu 3:50 4te tekrar meme. Bu hep bole mi halsizim yorgunum
arada bir ödül veriyorlar.yanlız bu üçlüye bazen alt değiştirmede giriyor epack .bana 4.ayda düzene girer dedmişlerdi.olmadı şimdi en geç 6 .ay diyorlar artık inanmıyorum.
ayşem benim de cilt karma tonla ürün denemişimdir.ama enfazla peeling kullanıyorum.birde şimdilerde beyfendinin sağipta içeremeiğim sütümün kalanınında yüzüme sürüyorum çok güzel geliyor .içmeyipte dökmek zorunda kalırsanız deneyinHadi bebeklerden,hamişliklerden biraz sıyrılın da cilt ve saç bakımı konuşalım.
Cildinizin tipi kurumkurumkuruyanlardanmı vıccık vıccık yağlımı ben gibi neydübelürsüzmü?
Esmer misiniz sarışın mı ben gibi buğday mı?
Yıllardır kullanırım çok memnunum dediğini ürünler varmı yoksa sizde Waves gibi şanslılardanmısınız?
Aranızda benim gibi ne denediysem yaranamadım cildime diyenlerdenmisiniz?
Boyalı,ince telli,aşırı yağlı kafayla hangi çeşit şampuan almalıyım diye dklarca raflara bakanlardanmısınız?(ben gibi)
Haydiiii merakla bekliyorum yorumlarınızı
ozy bu sıkmalık ya allahım esirgesin maşallah kuzumz allahım hep güldürsün inşallahAminnn...Canim benim Allah arazi olsun..geldiniz mi eve? Bilalimiz nasil? Cok opuyorum sizi..
Bence de al Incim yenidogan buuk geliyor. Benim?kizima da buyuk gelmisti.
Ccok sukur canim iyi olmayacalisiyoruz bugun dilekcemi yolladim ucretsiz izi kullanacagim ne apayim bebegimi kime emanet edeyim..
Ben hacisakir granulmatik kullaniyorum caim atiyorum makineye. Camasir dayanmiyor ya kusuyor ya kaka yapiyor.
Tamam canimcim dedigi iyi oldu bosuna almayayim biz cift paket gidiyoruz gunduz molfix gece prima a da huggies daha paketler bitmedi..
ISIRMALIK PORTAKAL.
Eki Görüntüle 897910 Eki Görüntüle 897914
tecrubeli anneler sorum su bebegim saatte bir acikip emmek istiyor. Cis ve kaka sayisi normal ben nasil anlicam doyuyor mu? Kilo disinda anlama yolu var mi?
tecrubeli anneler sorum su bebegim saatte bir acikip emmek istiyor. Cis ve kaka sayisi normal ben nasil anlicam doyuyor mu? Kilo disinda anlama yolu var mi?
Bir de bugun ilginc saatte bir olmadan meme isteyen bebegim bugun ben vernesem istemio uyukluyor ilginc uyumazdi da. Gece uyandirmalari Ayse 40i kestik dedi sizler nezaman? Ben 3 saate uyandiriyorun
Kesinlikle katılıyorum. Birkac gun odul verdi benim haci bugun ceza veriyor. Saatlerce ugrasiyorum yatirmdan kaliyor sonra yine emziriyorum yarim saat geciyor tekrar elini emmeye basliyor. Zor isimiz cok zorrrr...
Duygucum dedim ya, yazarken bile tereddüt içinde kaldım, acaba yazmasam mı diye.. Niyetim eleştirmek falan değil.. Ne olur kırılma. Ben bu odun adamlar yüzünden senin gibi gencecik insanların, doğmamış bebeklerin hayatlarının kökten değişmesine tahammül edemiyorum ya.. Yok arkadaş, evlenmeden önce keşke bu tarz adamlara yapılabilen bir test falan olsa..
Sana benzer sıkıntılar yaşayan bir akrabam var canım. Ve kızcağız adamdan yakasını kurtaramıyor bir türlü. Ortada allahtan çocuk falan yok ama, adam hem hayatı zindan ediyor, hem de boşanmamak için elinden geleni yapıyor. Bizim kız da baştan tazminat, nafaka muhabbeti yaptı ama işler iyice sarpa sardı.
Lütfen sen güçlü ol, hakkını da helal et, kırdıysam üzgünüm... Ama işte bir kadın olarak acı çekmene içim el vermiyor. Tabii seyirciye dövüş uzaktan kolay gelirmiş...
sana mesaj atmaya çalışıyorum, posta kutusu dolu diyor...
Çocuğun anne baba üzerindeki haklarından biride güzel bir isme sahip olması. Elbette içinize sinen bir isim bulursunuz daha vaktiniz var. Benim eşim oğlu olursa ismini Hamza olsun istiyor. Allahın Aslanı lakabıyla peygamberimizin amcası diye onda kesinlikle kararlı. Bende karışmıyorum kızımın ismini ben verdim oğlu olursa da onun istediği olsun.
Canim toplam 16 hafta oluyor izin benimkizim bir hafta erken alindi. Iki hafta dogumdan once dogumdan sonra 14 hafta oldu. Yani 98 gun oldu . 32 haftayi doldurdum aldim calisabilir rporunu. Yei yasayi hic bilmiyorum canim yaa.
Oh gule gule kirletsin kucuk pasa.
Bana benzetiyorlar canim genelde.
Aminn cumlemizin evladini...
Inek yalamks gibi oluyor sapkanin icindebanyodan sonra yine kalkiyor
Surekli au au diyor ben de diyorum?kim bu ahu
Esma kizim da masallah cok seker cikmis yine. Pamuk kiz...
En son 4600 diler 15 gun olacak nerdeyse. Bu ay 900 gr almisiz.
Yanaklara gidior kilo herhalde. Tesekkur ederiz meva teyzesi. Hep Dualarimdasiniz. En yakin zamandasenin melegii sevicez.
Hadi yaa tesadufe bakhifa da cilek olur meyve tabagini tamamariz.
Tesekkur ederiz teyzesi. Buyuyoruz dimi bana hep ayni gibi geliyor.
Canım evet bu hafta sonunaa kzımın ilk telaşı var :)
Kurbandan et saklamıştım buzlukta. İnşallah pilav üstü kavurma, sarma, ayran ve tatlı olarakta aşure ikram edicez. Kayınvalidemler yapacak ben elimi sürmem o konuda rahatım benim işim ev temizliği vs..
Sen ne yapmayı düşünüyorsun ikram konusunda.
Ezgi hanim nasil olsun dun tam haci yatmazdi ama papayua cayi arkasindan gaz giderici saat 5 e kadar uyuduhayırlı geceler kızlar
karapisso inşallah şu an oğluşunla evde uyuyorsundur.bol bol dinlen çok öpüyorum
cadıozy nasılsın nöbet arkadaşım ezgi hanım nasıllar
ayşem kremler falan kafa dağıtmaya başlamışız inşallah yakında sohbetlere yine gelebilirim şimdi fırsat bulamıyorum
waves canım sende mevlüt hazırlığındaymışın allah kolaylık versin bende şuan o işlerle uğraşıyorum.ikram ne yapacağına karar vedinmi
kızllarr hepinizi öpüyorummm
Aminnn minecim su sut isini ben de deneyeyim bazen cok sisiyor gogsum sagmak zorunda kaliyorum.ayşem benim de cilt karma tonla ürün denemişimdir.ama enfazla peeling kullanıyorum.birde şimdilerde beyfendinin sağipta içeremeiğim sütümün kalanınında yüzüme sürüyorum çok güzel geliyor .içmeyipte dökmek zorunda kalırsanız deneyin
ozy bu sıkmalık ya allahım esirgesin maşallah kuzumz allahım hep güldürsün inşallah
kuzum ben sadece kilodan anlıyorum evde baskülde ölçüyorum önce yanjız sonra oğluşla çıkıyorum ancak öyle.epack eğer ayını doldurduysa gece kaldırma derim ben yoksa bize döneceksin.beyfendi memede fek elle yazmaya çalışıyorum .tabii topikteki diğer kızlar ne der bilmem
ğziy bunlar gelmeden önce aynı yerden ders almişlar aynı yusuf ya babası saat 8 den beri 10 kere yatağa götürdü bumerang gibi her seferinde memeye geri dönüyor.hayır emsinde fltlklı bir kadınım yatır kaldır belim cook acıyor
Canim mine yapacak sanirim mevlüt. Bazen hatlar karisabiliyorCanım evet bu hafta sonunaa kzımın ilk telaşı var :)
Kurbandan et saklamıştım buzlukta. İnşallah pilav üstü kavurma, sarma, ayran ve tatlı olarakta aşure ikram edicez. Kayınvalidemler yapacak ben elimi sürmem o konuda rahatım benim işim ev temizliği vs..
Sen ne yapmayı düşünüyorsun ikram konusunda.
evet canım bizde ona göre güzel isim koymak istiyoruz
şimdilerde arayış içerisindeyiz bakalım rabbim hangi ismi nasip edecek
umarım oğlunda olur hamza gibi cesaretli olur..
canım benimde 15 ocakta 32 haftam doluyor
bakalım belki ocakta yeni yasa ile herşey açıklığa kavuşur
5 hafta alırsam geriye 3 hafta kalıyor o süreçte doğum yapmış olsamda
izinler doğum sonrasına aktarılıyor doğrumu anlamışım
tabi son haftalara kadar çalışabilirsem sırtım çok ağrıyor
yerimde oturmak işkence oluyor bana
ohhhh sen nerdesin bendemi gelsem
şimdiden hayırlı olsun Rabbim kolaylıklar nasip etsin..
Ayy hamişlerin canını istettim dimi hiç düşünmedim tabiBen kocaeli- darıcadayım canım yakınsan gel beklerim vallahi. Ama kimbilir nerdensin dimi.. Bir ayşeyi biliyorum nerde olduğunu başkada kimseyi bilmiyorum kimler nerelerden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?