Bol bebiş topiği

Benimki her ikisi de yagli yuzume hicbir sey surmuyorum milatan once hergun antibakteriyel sabunla yikardim soguk suyla. Ama milattan sonra hicbirsey yapamaz oldum. Ben kumralim beyaz tenliyim. Saclarim hep elektriklenir ince telli. elektriklenmeyi onleyen sampuan aliyorum.

kizlar hergun kemiklerim etlerim cok agriyor gunduz de uyumayinca zorlaniyorum. Saate bo emince sole oluyor misal 3te emdi 3.35gibi bitirdi gazi kusmasi derken saat oldu 3:50 4te tekrar meme. Bu hep bole mi halsizim yorgunum

kizlar hergun kemiklerim etlerim cok agriyor gunduz de uyumayinca zorlaniyorum. Saate bo emince sole oluyor misal 3te emdi 3.35gibi bitirdi gazi kusmasi derken saat oldu 3:50 4te tekrar meme. Bu hep bole mi halsizim yorgunum

arada bir ödül veriyorlar.yanlız bu üçlüye bazen alt değiştirmede giriyor epack .bana 4.ayda düzene girer dedmişlerdi.olmadı şimdi en geç 6 .ay diyorlar artık inanmıyorum.

arada bir ödül veriyorlar.yanlız bu üçlüye bazen alt değiştirmede giriyor epack .bana 4.ayda düzene girer dedmişlerdi.olmadı şimdi en geç 6 .ay diyorlar artık inanmıyorum.

Kesinlikle katılıyorum. Birkac gun odul verdi benim haci bugun ceza veriyor. Saatlerce ugrasiyorum yatirmdan kaliyor sonra yine emziriyorum yarim saat geciyor tekrar elini emmeye basliyor. Zor isimiz cok zorrrr...

hayırlı geceler kızlar

karapisso inşallah şu an oğluşunla evde uyuyorsundur.bol bol dinlen çok öpüyorum
cadıozy nasılsın nöbet arkadaşım ezgi hanım nasıllar
ayşem kremler falan kafa dağıtmaya başlamışız inşallah yakında sohbetlere yine gelebilirim şimdi fırsat bulamıyorum
waves canım sende mevlüt hazırlığındaymışın allah kolaylık versin bende şuan o işlerle uğraşıyorum.ikram ne yapacağına karar vedinmi
kızllarr hepinizi öpüyorummm

ayşem benim de cilt karma tonla ürün denemişimdir.ama enfazla peeling kullanıyorum.birde şimdilerde beyfendinin sağipta içeremeiğim sütümün kalanınında yüzüme sürüyorum çok güzel geliyor .içmeyipte dökmek zorunda kalırsanız deneyin
ozy bu sıkmalık ya allahım esirgesin maşallah kuzumz allahım hep güldürsün inşallah
tecrubeli anneler sorum su bebegim saatte bir acikip emmek istiyor. Cis ve kaka sayisi normal ben nasil anlicam doyuyor mu? Kilo disinda anlama yolu var mi?

kuzum ben sadece kilodan anlıyorum evde baskülde ölçüyorum önce yanjız sonra oğluşla çıkıyorum ancak öyle.epack eğer ayını doldurduysa gece kaldırma derim ben yoksa bize döneceksin.beyfendi memede fek elle yazmaya çalışıyorum .tabii topikteki diğer kızlar ne der bilmem

Kesinlikle katılıyorum. Birkac gun odul verdi benim haci bugun ceza veriyor. Saatlerce ugrasiyorum yatirmdan kaliyor sonra yine emziriyorum yarim saat geciyor tekrar elini emmeye basliyor. Zor isimiz cok zorrrr...

ğziy bunlar gelmeden önce aynı yerden ders almişlar aynı yusuf ya babası saat 8 den beri 10 kere yatağa götürdü bumerang gibi her seferinde memeye geri dönüyor.hayır emsinde fltlklı bir kadınım yatır kaldır belim cook acıyor

Yok kırılmasdın sadece ruh halimi anlatmaya çalışıyorum. En nihayetinde bu iş biteceksede benim onunla, onun benimle konuşmayı diyalog kurmayı öğrenmemiz lazım çünkü ikimizin ömürboyu iletisimimizi istesekte koparamayacagimiz çocuğumuz olacak. Bu süreci en az hasarla ve sağlıklı karar vererek geçirmek istiyorum. Ayrıca yorum yapıp destek olduğun yanımda olduğunu hissettirdiğin içın teşekkür ederim.

Kızlar yarın adliyeye gidip dava dilekçesinin cevap süresinin uzatılması içın dilekçe vericem. Bu sürecte kafayı.toplar ona göre bir yol izlerim. Dilekçeye ben cevap verirsembir daha ben onun yüzüne bakamam. Çocuğumun babasına böyle şeyler yapmak istemiyorum. Yoksa bu durumda onun ailesinin içinde yapamam bir daha ama cirkinlesmek istemiyorum. Bu hassas dönemde daha fazla stres yaşamak istemiyorum. Benim düşünmem gereken kendi ve çocuğumun sağlıklı olması, mutlu olmaya çalışmak. Bunlar olursa yol cizmem, ayakta durmam kolay olacak.

Canım evet bu hafta sonunaa kzımın ilk telaşı var :)
Kurbandan et saklamıştım buzlukta. İnşallah pilav üstü kavurma, sarma, ayran ve tatlı olarakta aşure ikram edicez. Kayınvalidemler yapacak ben elimi sürmem o konuda rahatım benim işim ev temizliği vs..
Sen ne yapmayı düşünüyorsun ikram konusunda.

evet canım bizde ona göre güzel isim koymak istiyoruz
şimdilerde arayış içerisindeyiz bakalım rabbim hangi ismi nasip edecek
umarım oğlunda olur hamza gibi cesaretli olur..

canım benimde 15 ocakta 32 haftam doluyor
bakalım belki ocakta yeni yasa ile herşey açıklığa kavuşur
5 hafta alırsam geriye 3 hafta kalıyor o süreçte doğum yapmış olsamda
izinler doğum sonrasına aktarılıyor doğrumu anlamışım
tabi son haftalara kadar çalışabilirsem sırtım çok ağrıyor
yerimde oturmak işkence oluyor bana

ohhhh sen nerdesin bendemi gelsem
şimdiden hayırlı olsun Rabbim kolaylıklar nasip etsin..

Ayy hamişlerin canını istettim dimi hiç düşünmedim tabi Ben kocaeli- darıcadayım canım yakınsan gel beklerim vallahi. Ama kimbilir nerdensin dimi.. Bir ayşeyi biliyorum nerde olduğunu başkada kimseyi bilmiyorum kimler nerelerden..

Ezgi hanim nasil olsun dun tam haci yatmazdi ama papayua cayi arkasindan gaz giderici saat 5 e kadar uyudu sizdi desek daha dogru
Aminnn minecim su sut isini ben de deneyeyim bazen cok sisiyor gogsum sagmak zorunda kaliyorum.

Tam dogru benzetme bmernang atiyorum geri geliyor biz de oyleyiz yatiriyorum iki dakka sonra kalkiyor yine meme. Surdan hortunmla agzina versem ne iyi olacak. Benim de belim basladi agrimaya. Azen gaz cikarirken sizip kaliyorum omzumda. Dinlenemiyoruz ki.
Ben 3.ayda duzene girer diye seviniyordum 11 haftalık oluyoruz cocukta ilerleme yok. Bir leri iki geri.

Canim mine yapacak sanirim mevlüt. Bazen hatlar karisabiliyor

Evet sulem dogru anlamissin. Son hafta calisamazsan yillik izin alirsin. Ben de gun sayardim vanim ya oyle zor oluyor ki Allah yardimcin olsun. Cok zor bir sure dogumdan sonrasi da ayri zor. Anne olmak gercekten sabir isi..

Ben Bursa....

EPACK midesii filan isutmus olmayasin. Balgamli filan diyorsun oksuruyormu ya da nefes alip verirken surtunme sesi var mi? Umarim onemli birsey degildir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…