- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.261
merhaba kızlar ayseciğimin sitemiyle geldim haklı ne zamandır bakmadıım topiğe kısaca özet geçeyim
39 haftamda 24 kasım öğretmenler günü gecesi hiç birağrı sancı olmdan hatta gezmelerden tam dönünce gece 9 civarı suyum geldii hmen hastaneye koştuk ama ne açılmam vardı ne ağrım sancıım suyum tamemn bitmiş sezeryana girdim saat 23 30 da minik kızım doğdu 3380 gr olarak babamıza öğretmenler günü hediesi olarak doğdu çok güzel oldu. herşey yolunda şimdilik sarılık ve gaz sıkıntısı olmadan geçirdik 17 günlük olduk büyüyoruz bu da ilk doğum anımız sizlerde iyisiniz umarım
çok şükür cnm büyüyoruz çok güzel bir günde ddenk geldii sizde atlattmışsınzdr inş. gazlı günleri çok zor bir durum sağlığınız iyidir umrım cnm
gunaydin
aysecim maalesef pis bezimiz var ama gece boyu bitmeyen ikinma sesler. Sesli uyuma nezaman bitecek merak ediyorum yavrun surekli safa sola donuyor mizmiz Allahim yardim et tum bebeklere burnu da balgam sesi gelior
Allah iyiliğini versin.Bu kadar sıkıntıyı çekmeden hemen kurtulcan demi menopoza kaçarak.Seni gidi Daha 9 ay var önünde inişli çıkışlı,doğumu var,emzirmesi var,gazı var,tuzu var.Neler çekecen neler
Allahım bugün Ravza bebeğimizin kablolardan kurtulduğunu,Bilal tosunumuzun annesinin koynuna döndüğünü,Dilek anneciğin pırt pırt gaz çıkardığını,taydinin garip durumunun bebeği olduğu haberini,cadı Ezgi'nin uzun uyuduğu bir gece geçirdiğini,Barış bebeğin ıkınmalarının kötü kokularla ve dolu bezlerle sonlandığını,duygunun güzel gelişmelerle gelmesini ve beklenmedik hamiş haberlerini duyur bize
Arkadaşlar dün benim kırmızlar geldi. Geldi ama nasıl geldi? geldi gibi yaptı kesildi. Akşam eve gittim kahverengi akıntı. Gece tık yok sabah kalktım yine kahverengi akıntı. Şöyle bi normal olsam da rahatlasam artık.
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Kızlar çok kötüyüm eşim yeni geldi doktorun yanında.Bilal enfeksiyon kapmış bugün vermiyorlar bebeğimi. Ağlamak istemiyorum ama içim harap oldu bebeğimi istiyorum ben
inci sakın kilosunu kafana takma. Bak ben doğuramadım neler çektim,en azından 2 kilo olsa rahat doğar ve seni yormaz. Sana dua ettim inş sağlıkla gelecek bebeğin,benim yaşadıklarımı yaşamazsın.
merhaba kızlar ayseciğimin sitemiyle geldim haklı ne zamandır bakmadıım topiğe kısaca özet geçeyim
39 haftamda 24 kasım öğretmenler günü gecesi hiç birağrı sancı olmdan hatta gezmelerden tam dönünce gece 9 civarı suyum geldii hmen hastaneye koştuk ama ne açılmam vardı ne ağrım sancıım suyum tamemn bitmiş sezeryana girdim saat 23 30 da minik kızım doğdu 3380 gr olarak babamıza öğretmenler günü hediesi olarak doğdu çok güzel oldu. herşey yolunda şimdilik sarılık ve gaz sıkıntısı olmadan geçirdik 17 günlük olduk büyüyoruz bu da ilk doğum anımız sizlerde iyisiniz umarım
Eki Görüntüle 892399 Eki Görüntüle 892400
Minişleri görünce topicin havası bile değişiyor bizde biraz daha neşe katalım dedik kızımla..
epack ve diger arkadaslar merhaba hepinze..
epack in yazisini gorunce dayanamdim bende yazdim..bizim oglaninda 15. gununden beri gaz sikintisi var..allaha sukurler olsun oyle cok aglamiyor,kolik filan da degil sukurler olsun ki ama surekli bir ikinma hali,okadar sesli ikiniyorki bogazi tahris olacak diye cok korkuyorum,damperli kamyon gibi adeta :)) uykuda ya da uyanik farketmiyor..bizde de ayni epack in bahsettigi gibi balgam sesi geliyor..surekli elimde serum fizyolojik ve otribebe sumuk operasyonu yapiyorz,sumuk de cikiyor cikmiyor degil ama o balgam sesi kesilmiyor sanirim genz akintisi var..bazen o bogazina takiliyo nefesi kesiliyo,tikaniyo gibi ses cikartiyo odum patliyo ya..bende epack gibi soruyorum ne zaman bitecek bu gaz ikinmalari,sesli nefesler? Allahim beterinden korusun,doktora soruyoum normal diyor balgam sesiyle ilgili,reflusu olabilir yataginin basini az yukseltin dedi,yaptik,ama cok faydasi oldu diyemem
120ml veriyordum akşamları.canim hifa ya kac ml mama veriodun
Eki Görüntüle 892399 Eki Görüntüle 892400
Minişleri görünce topicin havası bile değişiyor bizde biraz daha neşe katalım dedik kızımla..
Az önce lcwye gittim çok güzel şeyler var.Kadife pantolonlar falan.Aslında normal bedenden 1 beden daha büyük bişeyler alabilirsin.Ben de beğendiğim bişey olmadığında xl beden alırdım.Hamile tişörtlerindeki desenleri beğenmediğim için büyük beden tişörtle giyerdim.İnşallah gönlüne göre olur kuzumYok daha göbek çıkmadı ama evden öylece geldiğim içın pantolon ihtiyacım vardı hazır almışken hamile pantolunu alayım dedim ama hoşuma gitmedi. Formasyonu.bekliyorum bakalim kar kis kıyamet inş Ankara olur.
canım üzülme hepsi geçer ama sen kendini üzersen sütün kesilir ve bebeğinin ihtiyacı olan en güçlü ilaç senin sütün unutmaKızlar çok kötüyüm eşim yeni geldi doktorun yanında.Bilal enfeksiyon kapmış bugün vermiyorlar bebeğimi. Ağlamak istemiyorum ama içim harap oldu bebeğimi istiyorum ben
inci sakın kilosunu kafana takma. Bak ben doğuramadım neler çektim,en azından 2 kilo olsa rahat doğar ve seni yormaz. Sana dua ettim inş sağlıkla gelecek bebeğin,benim yaşadıklarımı yaşamazsın.
Kizlar kadin bebegin gazini nasil cikariyor bakin..
Çamaşır gibi sıkıyor
Bebeğin gazı nasıl çıkartılır - Dailymotion video
120ml veriyordum akşamları.
Tu tu tu sana çirkin şey
Az önce lcwye gittim çok güzel şeyler var.Kadife pantolonlar falan.Aslında normal bedenden 1 beden daha büyük bişeyler alabilirsin.Ben de beğendiğim bişey olmadığında xl beden alırdım.Hamile tişörtlerindeki desenleri beğenmediğim için büyük beden tişörtle giyerdim.İnşallah gönlüne göre olur kuzum
120ml veriyordum akşamları.
Tu tu tu sana çirkin şey
Az önce lcwye gittim çok güzel şeyler var.Kadife pantolonlar falan.Aslında normal bedenden 1 beden daha büyük bişeyler alabilirsin.Ben de beğendiğim bişey olmadığında xl beden alırdım.Hamile tişörtlerindeki desenleri beğenmediğim için büyük beden tişörtle giyerdim.İnşallah gönlüne göre olur kuzum
Kiloydu,kalçaydı unut artık bunları.Önündeki 1,5 yıl (bebeğin 6 aylık olana kadar) rejim,kilo verme yok maalesef.Kilolarınla otur konuş anlaş.Barışın bi an önce yoksa geçmez onca zaman.Öyle yaptım aysem buyuk beden kadife pantolon aldım lcw dan birde tunik gibi birsey belime kemer takiyorum idare ediyorum. Aç geziyorum midem cok fena başkası olsa 10 kilo verir benim kalcalara birsey olmuyor omurluk galiba 9 ay aç gezsem yine de erimez
Evet canım 10 gün öncesine kadar bunu içiyordu.Milupanın ölçüsü 30ml suya 1 ölçek mama şeklinde.Ben en fazla 4 ölçekli oranla yaptım mamayı.O da 30x4=120ml eder.3 tam gelirdi çoğu zaman.Maşallah seninki iştahlı o zaman.İçtiğini sıvı olarak kusmuyorsa (peynirimsi kusmak hazmetmek demekmiş çünkü) sorun yok.Çünkü bebekler doyduğunu bilmezmiş.Tok evin aç kedileri nolcakaysecim ozaman benimki cok istiyor 32 gunluguz sut ustune 140ml icti. Hifa daha buyuk 120ml yeni zamanda iciyor demi.?
kizlar bu gece mama verip dinlenip sutum artdin die beklerken sagdim ama cok uzun beklemedim anca 90 cikti nolur bisey diyin azalio mu ysni az mi 2gogusten saginca dizdend cikiyor 33gunlugu bu zamsnda iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?