Bol bebiş topiği

iyi yürekli arkadaşım; üzülme demiyeceğim eminim bir faydası olmayacak.Anne yüreği ama maşallahh zeytinimiz doğdu . Gözlerini dünyaya açtı. İnşallah enfeksiyondan biran önce kurtulacak.

Kavuştun bebeğine merak etme. Hakkımızda hayırlısı ne ise; o olsun... Güzel duaların için Alalh razı olsun. Bizde sizlere ua ediyoruz kızımla.

Allah ım yardımcımız olsun hepimizin.

ozlemcim bu uyku sorunu nolcak bilmiom uyuyunca da surekli ses ben de uyuyamioyorum ki. heran aksiyon yazik ikinma surat eksimesi
Benimki de oyle oluyor canim gazi olunca.. Aliyorum ben kucagima. Spor yaptiriyorum yoruluyor oturdugu yerde uyuyakaliyor bazen. Ara ara poposunu aciyordum onceden. Sanki bezden cikaramiyordu gazi. Simdi yavas yavas kendi halletmeye başladı ama spora devam.
Aminnnnn. Oy buyumus de oyun mu yaparmış annesine.
Numaradan agliyor ha 3 hafta sonra bizde oyle olcaz demekki..
Canimmm kiyamam ya. Hastanede mi enfeksiyon kapmis.
Allahim sifa versin. Iyilesecek canim Dualarim sizinle.

Hemde ne numara.Babam sahtekar seni diye seviyor :)) 5-6 kişiyi aynı anda görsün bi çığlık atıyor millet dağılıyor tabi beni görünce çıt yok.Anında susup gülüyor.Gidin başımdan annem gelsin der gibi diyorlar.Ondan tepki alıncaya kadar anne olmak korkutuyor insanı.Nasıl büyüyecek,nasıl alışacağım falan diye.Ama bu gülücükler oyunlar başlayınca hayat daha güzel oluyor.Konuşamasa da beni anladığını biliyorum tepkilerinden
Allahım herkesi yavrusuna bağışlasın

Canım çok geçmiş olsun. İyileşsinde bir an önce eve gelsin yavrun inşallah. Bu günlerde en kötü günlerimiz olsun Allah başka kötü gün göstermesin size.

Canım bebişlerde son haftalarda artık gelişmeler oluyor bu zamanlarda sanırım. Benimkide öyle bir gülüyor ki aynada çıngırağı sallayınca gülmekten nefesi kesiliyor, gözünden yaş geliyor :) Onun o masum kahkahalarına bayılıyorum. Evladının bir gülüşü için herşeyini feda edebilir insan. O kadar sevimli oluyorlar.

Benimki de şirinlere bayılır oldu.Yattığı yerden stickerlara bakıp bakıp gülüyor.Oyun halısına bağladığım minik şirinler biblolarına da öyle.Hele bi şirini var uyku arkadaşı ona hasta.Bende bayılıyorum öteki odadan sesini duyduğuma.Annee gel haddiii der gibi minik minik sesler çıkarıyor.Gelince de gözlerini kapatarak bi gülüşü var ısırmamak elde değil.

Dün akşamki banyodan sonra sabah kızımın üstünü apaçık,elleri yüzü buz gibi görünce anladımki uyku tulumu şart.Sonra aklımıza bi fikir geldi.Önü kapanan fermuarlı battaniyesi var.Onu deneyelim dedik.En azından üstünü açamaz tepindikçe.Sonuçları yarın sabah yazarım

canim benimki ilk gunden cok aciordu hareketten tepinmekten. Tulum en azindan icin rahat edior bende hem kolsuz hem kollu var ama eger uyuyunca giydiriorsan kolsuz iyi kolluda uyanior hos benimki yataga konunca pit uyanir :)

Bende alicam uyku tulumu ama nasil alcam bilmiyorum. Fermuarli battaniye bizim de var o ise yararsa onu biz de kullaniriz..

merhaba kızlar ayseciğimin sitemiyle geldim haklı ne zamandır bakmadıım topiğe kısaca özet geçeyim

39 haftamda 24 kasım öğretmenler günü gecesi hiç birağrı sancı olmdan hatta gezmelerden tam dönünce gece 9 civarı suyum geldii hmen hastaneye koştuk ama ne açılmam vardı ne ağrım sancıım suyum tamemn bitmiş sezeryana girdim saat 23 30 da minik kızım doğdu 3380 gr olarak babamıza öğretmenler günü hediesi olarak doğdu çok güzel oldu. herşey yolunda şimdilik sarılık ve gaz sıkıntısı olmadan geçirdik 17 günlük olduk büyüyoruz bu da ilk doğum anımız sizlerde iyisiniz umarım

Çok geçmiş olsun meleğim.Fotonuz o kadar güzelki anlatamam.Gözlerim doldu bi anda.Ela Deniz bebeğe uzuun ve sağlıklı bir ömür yazsın Rabbim

Çok geçmiş olsun meleğim.Fotonuz o kadar güzelki anlatamam.Gözlerim doldu bi anda.Ela Deniz bebeğe uzuun ve sağlıklı bir ömür yazsın Rabbim

çok sağol aysecimm amin canım allahım hepimizin evlatlarına güzel yazılar yazsın senin kara kızın nasıl büyümüştür 2 ayı geçtniz değilmimu

Ravzayı solunum mak.dan çıkarmışlar kızlar

Geçmiş olsun. Bütün bebekler ii olsun inşallah. Bu arada benim kırmızılar bu sefer temelli geldi :)) bi haber vereyim dedim. Beni merak etme sayende çok ii hissediyorum. Herşey için teşekkürler. Yarın sabahtan bal, trçn ve ç.otu macununa başlıyorum. 12 gün boyunca. Gelişmelerden haberdar ederim canım. Allah herkese sağlık versin inşallah :))))

allah analı babalı büyüsün çok geçmiş olsun çok tatlı görünüosunuz

Melekcim Allah analibabali buyutsun masallah pek tatlihic de aglamamis anneyi gorunce susuyorlar tabi kokuyu aliyorlar. 17 gun olmus buyuyorsunuz insallah hic gaziniz olmaz biz cok cektik.
Bu arada ayni gun dogduk kizinla ben de 24 kasim.

Melekcim Allah analibabali buyutsun masallah pek tatlihic de aglamamis anneyi gorunce susuyorlar tabi kokuyu aliyorlar. 17 gun olmus buyuyorsunuz insallah hic gaziniz olmaz biz cok cektik.
Bu arada ayni gun dogduk kizinla ben de 24 kasim.

çok şükür cnm büyüyoruz çok güzel bir günde ddenk geldii sizde atlattmışsınzdr inş. gazlı günleri çok zor bir durum sağlığınız iyidir umrım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…