Bol bebiş topiği

Günaydın İncim.Canım kulaklarını tıka etrafa.Canını sıkınca bebeğin daha çok kilo almayacak emin ol.Sen ye iç,seninki de minnoş bi bebek olacak.Topiğimizin minişi olacak Allah'ın izniyle.Kilo demek sağlık demek değilki sende biliyorsun bunu.Küveze girmesin diye hepimiz dua ediyoruz,edeceğizde.Kolayca doğurup geleceksin kucağında kuzunla buraya.Ben inanıyorum.Sen de inan buna.

canım benim yarın inşallah hayırlı haberlerle gel.
canını sıkma kuzu yaa... herkezin yapısı farklı. kimi çok kilo alır minik bebek doğurur kimi az kilo alır iri bebek doğurur...
Rabbimin takdir ilahisi. bizlere sağlıklı evlat nasip ediyormu? önemli olan bu bence.
herkezin evladı kendine. kıyaslama yapmamak lazım. hastalıgı, sağlık problemi olmadıgı sürece kilo herzaman alınır.
yeterki canları sağolsun.

yeterki sağ sali kucagımıza alabilelim değilmi arkadaşım

boşver sen kim ne derse desin. başını salla geç. sen kendi bebegine odaklan. kimseyle kıyas yapma.
kendini ve bebeğini üzmeye degermi kuzum yaaa

Ne güzel haberlerle geldin sen öyle tubii
Dilek ile görüştün mü?
inan canım ben de aylarca kendi haline bırakmak isterdim. ama yaş 35 olunca korkuyo insan
Bilirim o duyguyu.31 yaşındayım,halamın hiç çocuğu olmadı,amcamın da 18 sonra tedaviyle oldu.Beni bi korku sardı haliyle.Daha korunmayı bırakmadan drlara gittim,testler yaptırdım,araştırdım bi sıkıntım varmı beklemeyim boşuna diye.Normalde 1 yıl beklenirmiş doğal yollarla olsun diye,dr benim telaşımı görünce 4.ayda da olmazsa gel yumurta takibi yapalım sana dedi.Allahım sana da nasip etsin en kısa zamanda o güzel haberi

gunaydin
aysecim maalesef pis bezimiz var ama gece boyu bitmeyen ikinma sesler. Sesli uyuma nezaman bitecek merak ediyorum yavrun surekli safa sola donuyor mizmiz Allahim yardim et tum bebeklere burnu da balgam sesi gelior

Bilirim o duyguyu.31 yaşındayım,halamın hiç çocuğu olmadı,amcamın da 18 sonra tedaviyle oldu.Beni bi korku sardı haliyle.Daha korunmayı bırakmadan drlara gittim,testler yaptırdım,araştırdım bi sıkıntım varmı beklemeyim boşuna diye.Normalde 1 yıl beklenirmiş doğal yollarla olsun diye,dr benim telaşımı görünce 4.ayda da olmazsa gel yumurta takibi yapalım sana dedi.Allahım sana da nasip etsin en kısa zamanda o güzel haberi[/QUOTE]

Amin canım inşallah. Çok istiyorum gerçekten. Gönül isterki doğal yollardan olsun. ama olmayınca insan panikliyor doğal olarak. Eşimin sperm sayızı az. Harekliliği ve morfolojisi normal. O da bir taraftan kürlere devam ediyo. ama erkelerde en erken 3 ay sonra sonuç alınırmış. Eşim kürlere başlayalı 2 ay oldu sadece. Biz yine de devam ediyoruz çalışmalara. 3 ay dolunca tekrar sayım yaptıracak. ben de yumurta rezerv testi yaptırayım diyorum. Bakalım menepoza ne kadar yakınım ??
bu iki soruya da cevap bulduktan sonra kendimize bir yol haritası çizecez. Hayırlısı diyoruz yine de belki olur bunlara gerek kalmaz diye :))) Allah büyük. Vardır her işte bir hayır. Bizim için de Allah en hayırlısını versin. Eşimle tek dileğimiz bu.

gunaydin
aysecim maalesef pis bezimiz var ama gece boyu bitmeyen ikinma sesler. Sesli uyuma nezaman bitecek merak ediyorum yavrun surekli safa sola donuyor mizmiz Allahim yardim et tum bebeklere burnu da balgam sesi gelior

Benimki de aynı böyle İpekcim.Druna sordum hırıltısı var göğsümü tıkalı üşütmüşmü diye hayır dedi.Yutamadığı fazla tükmük hırıltı yaparmış.Cuma günü yine sorarım druna senin için.Sesli uyuması da bitmez boşuna bekleme.Daha dünyaya alışamadı o yüzden irkilir,sıçrar,kıpırdar,ıkınır.Nefesi tıkanmasın yeterki.Başka sorun olduğunu sanmıyorum.Çok üstüne düşme yoksa kafayı yersin.Mesela bi örnek vereyim.Tubiloshun yiğenini duyduğumdan beri deli gibi oldum ben.Her an gözlerini kontrol ediyorum,pencere yakınına yaklaştırmıyorum, iki kere öksürsün hemen sırtını dinliyorum ciğerlerinde hırıltı varmı diye .Dün akşamüstü gözünün içinde bi çizgi.Elimi de sokamadım mikrop kapacak diye.Gözkapağıyla masaj yapıyorum yer değiştirmiyor,valla oldu kesin hastalık belirtisi bu dedim.Tubiloshu aradım,annemi aradım,babam gözlükçü onu aradım,eşimi aradım,hepsi drunu ara dediler.Üstümü giyinmeye bile başladım taksi çağırıp acile götürcem.Dru ararken bi kez daha bakıyım dedim meğerse kirpiği düşmüş çıktı.Psikolojim bozuldu resmen incelemekten.Cumayı iple çekiyorum iyi haber almak için drdan.Üstüne düştükçe sıkıntılar basıyor.

canım benim geçmiş olsun .inşallah bu gün bilal ide yanına getirirler tamamen rahatlarız. acıların hepsi geçecek canımtez zamanda şifa bulursunuz inşallah.ikinizde dualarımdasınız.hooşgeldin bilal burda seni bekleyen bir sürü teyze ve kuzen var çabuk gelin emi.

Bıktım her öğlen ne yiyeceğim diye düşünmekten kızlar.Bi akıl verin.Ne yapayım öyle şipşak bişeyler.Yumurtadan,yoğurtlu ekmekten,makarnadan gına geldi.
Akşam yemeğini bile bu kadar çok düşünmüyorum ben

bak gör yarın sarı şeker seni yarın nasıl şaşırtacak .inşallah.so hafta herkesi dinleme iyi duy köyüyü delete yap gitsin.

gözlerininiz aydın tubısh inşallah annesiyle eve giitiğinide yazacaksın burdan
kolay gelsin canım .
inşallah ayşe topiğin başında bir hadis yazmış hep aklında olsun .annelerin anne adaylarının sermayesi umut.

veee Karapisso dan yeni haberler...

karapissocuk bugün gazını çıkartmış kızlar ve dr taburcu etmiş.
ama şu an hastanede bebişini getirmelerini bekliyorlar.
dr tedbir amaçlı yoğun bakıma aldıklarını söylemiş.
gece azıcık emzirmiş sonra huzursuz olmuş bebiş. bebek hemşiresi de durumunu begenmedim. her ihtimale karşı sabaha kadar bizde kalsın demiş. mama vermişler kan şekeri düşmesin diye.
şimdi de bebişini getirmelerini bekliyor işte.ardından evlerine gidicekler inşallah.

resmini de göndermiş.
Maşallah Subhanallah tombiş paşamıza :)
kendisi eve geldiğinde isterse sizlerle de paylaşır resmi.

hamd olsun RABBİME bugün güzel haberler alıyoruz.

KEVOK canim gecmis olsun ilik ihlamur filan ic iyi gelir.

AYSEM huysuz cocuk saat 6 da kalkti okula gideek sanki. Birkac sene sonra kalk diycem ozaman da kalkmiyacak.
Sabah ben yattim o kalkti sanki uyurken beni goruyor. simdi ben kalktim ya uyur artik. Caktirmadan nasil yatabilirim acaba? Oturdugum yerden mi uyusam. Goz kapaklarima goz cizsem? Ayyy kafayi yemeye basladim.

INCIM hayirli haberlerle geleveksin insallah canim bak ben de o kadar dengeli beslendim sipa minicik cikti. Sen baskasini takma kafana. Saglkli olsun da kilo cikinca alir merak erme..

ozlemcim bu uyku sorunu nolcak bilmiom uyuyunca da surekli ses ben de uyuyamioyorum ki. heran aksiyon yazik ikinma surat eksimesi

Allah iyiliğini versin emi.Göz kapaklarına göz çizecekmiş.Sen beni güldürdün Allah da ezgiyi uyutarak seni güldürsün emi özlem
Ama o dediğini benimki de yapıyor.Babasını 7,30da gönderdikmi bizim yatağa yayılırız küçük hanımla.Uyuruz gözgöze.Yarım saate bi uyanır.Hayır ben daha dalmadımki arkadaş ne ara uyudun uyandın.Ama ben yanına yatmayım 11e kadar uyur.Beni mi istemiyor acaba bu kız yanında:44: Anaaam valla beni istemiyor.
Biz yeni huylar edinmeye başladık.Memedeyken anneyle gözgöze olmak,anne başka yere bakıyorsa dikkat çekmek için tepinmek,ağzımızda memeyle konuşmaya çalışmak,sesli gülmek.Yani amaç meme değil o kadar belliki bu.Çekiyorum bu seferde sanki etini mandalla sıkıştırmışım gibi bi çığlık ve suskunluk dudak büzme,bir damla gözyaşı yok zillide.Güler öyle kucağımda.Hani rahatımı bozdun,sorarım sana çığlığı sankiAllah yokluklarını göstermesin ama çok zor işimiz bu zillilerle..

Kızlar çok kötüyüm eşim yeni geldi doktorun yanında.Bilal enfeksiyon kapmış bugün vermiyorlar bebeğimi. Ağlamak istemiyorum ama içim harap oldu bebeğimi istiyorum ben
inci sakın kilosunu kafana takma. Bak ben doğuramadım neler çektim,en azından 2 kilo olsa rahat doğar ve seni yormaz. Sana dua ettim inş sağlıkla gelecek bebeğin,benim yaşadıklarımı yaşamazsın.

Canım benimm.Allahım yardımcın olsun.Neden enfeksiyon kapmışki?Durumu iyimi?Tedbir amaçlımı tutuyorlar yoğun bakımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…