Bol bebiş topiği

maşallah sana ve oğullarına sen fedakar annesin canım annem göz nezlesinde aşırı çapaklanma olduğun bebeğin gözünü sütümle sildiri hemen geçer .dene istersen denediğim için söylüyorum.salya olayında dalğa geçiyorum 2.ayından beri benimki diş çıkartıyor
soranlara öyle söylüyorüm. bkz dişli hali

komili bezi bende tavsiye ediyorum
kizlar kafamizda konak olustu napmam lazim bilen var mi
zeytinyağı kızlar yazmışalr

Gider ayak başa dönüyorsunuz demek.Bende de olmuştu.Durup dururken bişeyler istiyordu canım.Afiyet bal şeker olsun.Löp löp et olsun can olsun kan olsn inşallah kuzucuğa

boşuna demiyorlar çocuğun giydiği yaşlının yediği haram diye

batın ne zamandı ki. .erkekler işte canım laf söyletmek istemiyorlar canım. sentakma okadar. gururları başka yerde bu kadar işlemez ama bu konuda .... başka

gözleriniz aydın olsun canım çok çok sevindim şifa ile taburcu günlerinide görün inşallah

Evet ya negünler geçti çok şükür Mevlam kimseyi evlat acısıyla sınamasın.evet canım hepinizin dualarıyla iyileşti ömerim kuzum .phiam da gelmişti nasıl da sevindirmişti beni .

Ne zaman çocuklara kızsam sinirlensem hemen bu resmi açıp bakıyorum Mevla sana yavrunu nerelerden aldı geri verdi diyorum hayatı ona göre yaşa diyorum, çok şükret diyorum ,hiçbirşey için üzülme diyorum,Allah sağlık versin gerisi boş diyorum, evlat can diyorum, yaşlandım diyorum diyorum diyorum. Sonunda Allahım sana sonsuz hamdolsun diyorum....

Sizi üzmek istemezdim kızlar ama dünya hayatının ne kadar boş olduğunu söylemek istedim. Biraz da içimi boşaltmak hakkınızı helal edin

canım benim nasıl zor zamanlar atlattın kaza olduğu sıralar ben gelemiyordum topiğe çok sonra öğrendim çokçok üzüldüm allahım birdaha göstermesin. hiç kimseyi evlatla imtihan etmesin rabbim amin.helal olsun canımsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…