- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.061
Molfixi bende aldım 4-9 kg olanını.Çok büyük geldi.Göğsüne kadar çıkıyor boyu.Baldırları lastik izi oluyor kuzucuğumun.Sıkı bağlamayınca da çıkıyor totosundan.Bende kaldırdım kenara.7-8 kg olunca kullancam.
Bizim bez kesinleşti sanırım.Hugies.Hem çok yumuşak,hem acıtmıyor,hem sızdırmıyor,ıslaklık göstergesi var.Ucuz da.E daha ne olsun.Prima kremlimi?Bilmiyordum.Sadece bimin bezi kremli sanıyordum ben.
Aslında prima gibi fileli içli ve güzel kokan,bim bezi gibi kremlive ucuz,huggies gibi pamuksu ve yumuşak bi bez üretsek biz anneler adını da İÇİNE ET koysakYok satarız valla.
Milupadan paketimiz geldi bizim de kızlar.Özleminde dediği gibi neremize bağlayacağımızı bilemediğim 2 tane 1 numara bez yollamışlar.Birini bağladım acaba mı diye beli düşük don gibi oldu yavruma.Bi kere ıslattı çıkardım 10 dk sonra.Ben sizin yapacağınız işin içine der gibi yaptık
Bende başağım.Değişikliği seven,yerinde duramayan
Allah kolaylık versin sizlere valla.Biz evde biriyle ikisiyle uğraşamıyoruz sen bi sürüyle başa çıkıyorsun.Helal valla.Ben hayatta yapamazdım öğretmenlik
İnşallah sömestr tatilinde bebiş kutlaması yaparsın da İstanbul'a falan gerek kalmaz.
Aaaaaa hemde ikiiiiiz.Ayyy ne güzelll.
Allahım sağlıkla,kolaylıkla kucağına almayı da nasip etsin minnoşlarını.Ayyyy elim ayağım titredi kıız.
Topiğimizin ilk ikizleri.Allahım kevok,cevodileksu,phia,ebsona da nasip et.Ve yeni arkadaşımı Iwanta daVe bekleyen herkeseee
Hemen ekliyorum seni de listeye.Bizi de bilgilendir hamişliğinle ilgili.Koyup gitme çoğul gebeliklere
s.a kızlar nasılsınız?
ayşe cadiozy epack ne haber nasılsınız?
bebişler nasıl karapiso ne yaptı geçmişi okuyamadım
merak ettim bir kaç gündür netimiz yoktu
giremedim Rabbim sağlıkla kurtarsın
sizler nasılsınız bizim buralar gün geçtikçe daha da soğuyor Rabbim
yardım etsin bugun eşimide antalyaya gönderdik bende izin aldım
bu soğukta yollara düşemem zaten hafta sonu aracımız kayıp arkadan başka araca çarptı
şimdi araçta servise gidecek arabasız kaldık Rabbim kazalardan belalardan cümlemizi uzak eylesin..
Selam kizlar uzun bir geceden. Bebegim uykuda fena ikinior sikiniyor buklum oluyor. Bide burun tikali balgamli sesljer gelior agzindan Allahim nasi uyku bu surekli hareketli uzuluyorum buklum durunca bide burundan genizden ses gelince bunun caresi gaz gececrk diye beklemek mi sadece gaz da deil gibi cogu zaman gaz cikarior anlamadim nokcak bilmiorum
cadioz ilac yaradi mi benimki her emme oncesi dio hep unutuorum vermeyi.
aysem, msmesi, wavez, sunbal oneriniz var mi ?
s.a kızlar nasılsınız?
ayşe cadiozy epack ne haber nasılsınız?
bebişler nasıl karapiso ne yaptı geçmişi okuyamadım
merak ettim bir kaç gündür netimiz yoktu
giremedim Rabbim sağlıkla kurtarsın
sizler nasılsınız bizim buralar gün geçtikçe daha da soğuyor Rabbim
yardım etsin bugun eşimide antalyaya gönderdik bende izin aldım
bu soğukta yollara düşemem zaten hafta sonu aracımız kayıp arkadan başka araca çarptı
şimdi araçta servise gidecek arabasız kaldık Rabbim kazalardan belalardan cümlemizi uzak eylesin..
Biz de yaradi canim geceolan ikinma sabaha kaldi. Cunku gece yatmadan veriyorum sabah vermedim doktor uc defa yazmis. Gece oluyor diye gece verdim bu sefer de sabahlari basladi ikinmaya. Ikınık ezgi koydum adinibenimki de cikariyor gazi ama daha kaliyor iste. Balgam degildir o. Benimki de yapiyor agzindaki sutu yutmuyor bogazindan geliyor. Atesi olmadigi surece korkma..
Daha azaldi ama fayda ediyor. Metsil bizim ilac.gunde 3 defa tok.
Benimkinin de tikaniyor canim. Aspiratorle cekiyorum.
çok geçmiş olsun canım rabbim sizleri korumuş başka kaza bela göstermesin. karapisso doğum yapmış ama ses soluk yok henüz
Molfixi bende aldım 4-9 kg olanını.Çok büyük geldi.Göğsüne kadar çıkıyor boyu.Baldırları lastik izi oluyor kuzucuğumun.Sıkı bağlamayınca da çıkıyor totosundan.Bende kaldırdım kenara.7-8 kg olunca kullancam.
Bizim bez kesinleşti sanırım.Hugies.Hem çok yumuşak,hem acıtmıyor,hem sızdırmıyor,ıslaklık göstergesi var.Ucuz da.E daha ne olsun.Prima kremlimi?Bilmiyordum.Sadece bimin bezi kremli sanıyordum ben.
Aslında prima gibi fileli içli ve güzel kokan,bim bezi gibi kremlive ucuz,huggies gibi pamuksu ve yumuşak bi bez üretsek biz anneler adını da İÇİNE ET koysakYok satarız valla.
çok geçmiş olsun canım rabbim sizleri korumuş başka kaza bela göstermesin. karapisso doğum yapmış ama ses soluk yok henüz
Gecmis olsun sulem. Size birsey olmamis ya.
Oh dinlen bugun.
Biz ne yapaim ıkınıyoruz bol bolgazmaniye hanim...
Iyiyiz canim cok sukur bugun ezgi tarihe gecti. 5.5 saat uyudu gece.
çok sağol canım Allah razı olsun
ne zaman doğum yaptı ayyy bugun mü yaptı
inşallah rahat olmuştur Rabbim şifa göndersin
umarım hayırlı haberlerle gelir..
sağol özlemim Rabbim kimseye yaşatmasın
her yer buz araçlar ister istemez kayıyor
ezgi hanıma maşallah diyelim artık uyuşunda anacığını yormasın
inşallah zamanla düzelir sende bol bol dinlenmiş olursun
ikinizide öpüyorum:)
yok canım dün yaptı tam olarak saati bilmiyoruz sağolsun tubish haber verdi odasına çıkmış sezaryanladoğurmuş.bebek henüz yanına getirilmemişti.ozamanda beri haber yok merakla bekliyorum iyi olduklarını duysaydı dışarı çıkacam aklım burda çıkamıyorum kuzum okadarda cok istedi normal doğumu
Haciyatmazin annesiiiiii yatti mi haci ?
Benim haci oturdugu yerde uyuyor kucaimda....
Insallah kuzum sen iyisin dimi? Sirt ağrılarin nasil oldu?
kuzum 1 saat uğraşıyorum 40 dk ancak uyuyor buarada ikikere uyanıp sayım yapıyor.anne yanındamı değilmi sorununu bir anlasamçözecem de şte tetersiz anne anlamıyor.4 aylık bebeğin düzeni olmazmı ya dün 4 kez uyandı 1 kere emdi emmiycen niye uyanıyon yorgunluk işte.her dk hatırlatacak kendini.ozi sisinkiler küçük ama demir için damla kullanmaya başlayan varmı ya.
maalesef canım halen ağrıyor egzersizlere başladım
evde yapabildiğim kadar yapıyorum
önceleri yarım saatte olsa geziyordum şimdi gezmem imkansız her yer buz
düşmekten korkuyorum artık evde yapabildiğim kadar egzersiz yapayım diyorum
duanı eksik etme dediklerine göre erkek çocukları çok sırt ağrısı yaparmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?