- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #21.661
Biz tam 86günlüğüz.Bunu ilk ay için söylemişti drumuz.3.ayda gel demişti bakalım kaç olması lazımdı.Haftaya yazarım mutlaka.
Çoook tatlı tombişşşş yerim seni bennn
İnşallah tanışırız canım.Valla kızımı gören hemen hemen herkes 2.erkek olacak kesin diyor.Hayırlısı artık.
Korkma ama bende fikrimi söylemek istiyorum.İçimde kalmasın.Dr bana kakası yeşil veya kanlı olmadığı sürece sıkıntı yok demişti.Bence drunuzu arayıp sormalısın.
Üstünü fazla giydirme ince olsun2. Ay ve 4.ay aşısı böyle hem aşı hem huysuzluk yapıyor bu aşıda bende 2 gün çektim.Allahtan bu ay aşı yokbaktın ateşi düşmüyor yarım fitil verirsin geçmiş olsun şimdiden.
Saol feyzacim fitil vermedi doktor surup yazdi. 2.5saat agladi sonra uyudu yarim saat ssonrakalkti. Simdi yine uyutmaya calisiyorum. Gazin huysuzlugunu uzrrimizden atamamisken bir deasi cikti basimiza. Acaba uykusuzluktan ölür müyüm?
Uyyyyyyy ağzını hayra aç delüüüüüü
Alla şifa versin kuzuna.
Aminnnn. Gozlerim. Aciyor kıpkırmızı olmuslar. Dun toplasan 3 4 saat anca uyumusumdur. Sabah da erken kalktik asi icin. Esim de yok evde aksamdan beri. Kayinvalidemin tansiyonu yukselmis. Tukenmek uzereyim kuzum...
Sallaya sallaya uyudu yarim saate kalkar yine. Bende suraciga uzanayim bari.
inşaallah hem tanışınız hemde hayırlısıyla 2.meleklerin hayalindeki ikiz erkek bebeler olur
duygubaby inşaallah canımmmm âmin diyorum duana....
Kızlar kaç gecedir saat 3 oluyor ben hala uyanığım uykum gelmiyor
Uyuyana kadar sabah oluyor.
Galiba bebiş gelecek yakında o yüzden hazırlık yapıyor bünyem
Bende de düzen değişti. Uyuyamiyorum su ilk 3 aylık dönem hemen bitsin istiyorum.
Saol feyzacim fitil vermedi doktor surup yazdi. 2.5saat agladi sonra uyudu yarim saat ssonrakalkti. Simdi yine uyutmaya calisiyorum. Gazin huysuzlugunu uzrrimizden atamamisken bir deasi cikti basimiza. Acaba uykusuzluktan ölür müyüm?
Aminnnn. Gozlerim. Aciyor kıpkırmızı olmuslar. Dun toplasan 3 4 saat anca uyumusumdur. Sabah da erken kalktik asi icin. Esim de yok evde aksamdan beri. Kayinvalidemin tansiyonu yukselmis. Tukenmek uzereyim kuzum...
Sallaya sallaya uyudu yarim saate kalkar yine. Bende suraciga uzanayim bari.
ben geldim sen yoksun yarınmı dr muaynesi inşallah hayırlısıla çatında iyidir çatı çatır doğurursun. benim elime bilgisayar geç geçti. pek giremiyorum mevlüt okutacağımd aufak ufak onun hazırlıklarına başladı ayın 27 sinde ama bu kaplumbağa hızıyla ancak bitiririm tek başıma sen bu daha itisin inşallah canımKuzum nerdesin merak ettim oğlişin dün aşı olmuştu zannedersem.
İnş iyisiniz.. Öptümmmm
Kızlar kaç gecedir saat 3 oluyor ben hala uyanığım uykum gelmiyor
Uyuyana kadar sabah oluyor.
Galiba bebiş gelecek yakında o yüzden hazırlık yapıyor bünyem
bebisimin kakasi hep altin sarisi gibiyken bugun ilk kez az yesilimsi gibi onemli mi telas yaptim
Bir de bugun 5dk enmip cikariyor memeyi ariyor agza alip cikarip sokuyor kafasini sag sol yapior
Kızlar dayanamıyorum dua edin bana o kadar tükendi ki enerjim ne doğuma ne bebise bakacak gücüm kalmadı şimdiden. Formasyonda başlayacak. Kendi kendime cogaliyormusum gibi hissediyorum daha şimdiden tek ve bu durumda olmak cok zor kaldiramiyorum
kuzum aşıya gittiğimde dr sordum onu yeşil olunca anne yada bebek soğuk almıştır deniyor çünkü benim oğlan çoğunlukla yeşil çıkıyor öylemi dedim . yok öyle bir şey dedi anne yedikleri bebğim hazımı öyle şeylere takılmayın dedi..bebeğin kilo alımı varsa ateşi yoksa bebek hareketliyse sorun yoktur dedi. kilo alımınıda anne sütü alanlarda 500 gr sını rortalama 800 gr istiyorlarmış idelide 800 gr mış yusufum bu ay 600 almış .gelecek ay tekrar gidicez daha az almışsa ozaman bakarız dedi. nasıl kilo alsın uyumuyorki hacıyatmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?