- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #21.681
canim benim sanci gunlerimde mukus gibi afedersin balgam gibi hafif kahve ve kanimsi akinti olmustu seninki de belirtidir. Hayirlisi sag salim al kucagina zeytin pasayiKızlar gece 3te ve sabah namazında yani şimdi çok fena yumurtlama dönemindeki gibi akıntım oldu ama farklı sulu sulu.
Sanırım doğuma hazırlık oluyor,daha önce olurdu akıntı ama krem gibi. Bu ise katı ve çok.
Bebeğimde dün gece aşağı ittiriyor.msmesi demiştin ya son vuruşları sona saklıyor galiba haklısın. Ayyyyyy çok heyecanlıyım bakalım ne sonuç alacağım. Arkadaşa gidecağim çıkışta inş,tabi doğuma alınmazsam
Oğlummmm paşammmm annen seni nasıl bekliyor babanı beklerken bile böyle sabırsız değildim.
Ki babanla evlenmek için 6yıl bekledimmm seni 9,aydır bekliyorum ama bi başkasın sennnn başkaaaaa
Dualarda buluşalım kızcelerrr
Şşşş gel bakıyım sen benim yanıma.Keşke yanımda olsaydın da kocamann bi sarılsaydım sana tatlı hamişim.O koca göbüşün izin vermezdi yaSana bütün dünyanın bildiği bi sır vereyimmi?HİÇ KİMSE SENİN GİBİ BAKAMAZ YAVRUNA.Seni doğuran annen bile.Keşke demeyi hiç sevmiyorum ama yanında olması için neler vermezdimki melek annenin.Ama hayatta olduğunda da hayalkırıklığı yaşayabilirdin ben gibi.O kadar kalbim kırıkki bu konuda okuyunca mesajını gözlerim doldu,burnumun direği sızladı.Şimdi etrafımdaki hamişlere dünyaları sermek istiyorum ben yaşayamadığım için.Görmesek de dokunamasak da birbirimize ben seni çok seviyorum Dileğim.Aynı şehirde olsaydık yemin ederim gelirdim sık sık yanına.
Ayyy kuyruğuna bayıldımGazsız tuzsuz uyusun içinde inşallah kuzucuk
Ay valla biraz sonra misafirim gelecek.Mutfak dandini,daha toz almadım,üstümü giymedim ama koşa koşa özayder yazdımıki diye geldim inan
Dileğinde dediği gibi yaptırıp da yanlış sonuç alan da çok etrafta.Bende yaptırmadım.3lü daha mantıklı gibi geliyor ama.
Bizim şurubumuz o.Çok faydasını gördük inşallah sizde görürsünüz.Hadi ağlamadan gelin inşallah aşınızdan.
Valla bende diyorum kızımın içmediği kadar varmış rezeneyi diyeYemin ederim burnumu tıkayıp tek dikişte içiyorum sıcak sıcak.Süt olsunda zehir olsa içerim napıyım.
İçindeki sesi dinle bence.Bende eftiklenmiştim son 2 gün.
Yaparlar canım.Aile hekimine git tam kan,vitaminler falan hepsine baktır.En azından hastanede sıra sıkıntısı yaşamazsın.Sabah gidersen öğlene alırsın sonuçları.Bizim buradaki öyle yani.
Günaydın canımBiz de bez denemesindeyiz hala.Prima pahalı,bimdeki bez (ay adını bile okumamışım ),huggiesin bacak arası oyuntusu olmayınca araya sıkışıyor bez,canbebe deniyoruz şimdi.Fena değil ama beline çıkıyor kaka.Molfix deneyeceğim bir de.Sanırım hugiese döneriz en güzel yüzey onda çünkü.
Bende ıslak mendilde komiliye bayıldım.Kokusu çok güzel.Hepsinden de hesaplı.
İnşallah faydası olur canım.Biz iyiyiz eve kapandık soğuklar başladı diye.Dün öğlen 2de başladı kesintisiz sabaha kadar yağdı.Heryer bembeyaz.Akşama hava yumuşak olursa çıkacağız biraz.
Ben sık sık ederdim 1 saate bi falan..Dudağınla alnından kontrol et yüksek gibi gelirse ölç.Ben öyle yaptım.Şurubu da sabah akşam 1 ölçek verdim 2 gün boyunca.Çıkmadı çok şükür.Gece de 2 saate bi kalkıp bakıyordum.İnşallah sizde sıkıntısız atlatırsınız.
Günaydın teyzoşlar ve tatlı arkadaşlar
Nasılsınız bakıyım?
Ben yine çok tatlıyım bugün.Kıpır kıpırım,şirinlik yapıp annemi delirtiyorum.
Babamı sabah sabah yine işe yolladık.Hani bu adam raporluydu evde oturacaktı benimle.Akşam gelsin sorarım ben ona.Bi şirinlikler yapayım da yarın gidemesin
Aysel teyze diye biri gelecekmiş bugün bize.Beni merak ediyormuş.Buldular tabi benim gibi bi güzelliği gelirler
Neyse ben biraz mıkırdanıyım da annem acıktığımı anlasın
Bi de oyun halısı yaptılar yat yat yat belim yanım ağrıyor arkadaş
Hadi öpüyorum sizleri kocamannnnnEki Görüntüle 884338
Ayşeeeee ben onu yerimmmmmm: bizden de sana öpücükler Hifa...Eki Görüntüle 884398 Eki Görüntüle 884400 Eki Görüntüle 884403 Eki Görüntüle 884405
Kızlar yarın sabah kontrole gideceğiz Allah kısmet ederse.
Bakalım çatı muayenem nasıl geçecek,açıklık varmı ?
Eğer 3cm varsa normal doğurabilirim
Yani nasıl olacak bilmem ama bir şekilde sonuç alırım herhalde.
Bebişimle mutluyuz huzurluyuz elhamdülillah.
Çıkışda arkadaşa gideceğim geç gelirsem merak etmeyindua edin güzel haberlerle geleyim
Kızlar gece 3te ve sabah namazında yani şimdi çok fena yumurtlama dönemindeki gibi akıntım oldu ama farklı sulu sulu.
Sanırım doğuma hazırlık oluyor,daha önce olurdu akıntı ama krem gibi. Bu ise katı ve çok.
Bebeğimde dün gece aşağı ittiriyor.msmesi demiştin ya son vuruşları sona saklıyor galiba haklısın. Ayyyyyy çok heyecanlıyım bakalım ne sonuç alacağım. Arkadaşa gidecağim çıkışta inş,tabi doğuma alınmazsam
Oğlummmm paşammmm annen seni nasıl bekliyor babanı beklerken bile böyle sabırsız değildim.
Ki babanla evlenmek için 6yıl bekledimmm seni 9,aydır bekliyorum ama bi başkasın sennnn başkaaaaa
Kızlar kaç gecedir saat 3 oluyor ben hala uyanığım uykum gelmiyor
Uyuyana kadar sabah oluyor.
Galiba bebiş gelecek yakında o yüzden hazırlık yapıyor bünyem
Tadi igrenc ama papatya cayi mucize. Saat 2 ye kadar uyuduk cok sukur. Ben 12 de kalkip atese bakacaktim ama saati kapatip uyumusm. Cok sukur gece de fazla yukselmedi atesimiz.Uzanmışken uyu kuzum yarım saat yarım saattir.
Kuzummm yaaa üzüldüm sana
Allah yardımcın olsun,acaba bizdemi böle olacağız
Yapildi canim ya verem asisi karma asi ve zaturre asisi olduk. Iki bacak bir kol. Cocugumu deldiler.canım oziym bebeğinede sanada kolaylık versin canım bizde aşı olduk ama iyiyiz şimdi .verem aşısımı yapıldı yoksa 2 ay aşısımıydı canım. zaten yapı olarak huzursuzlar aşı tuz biber oluyor
Kesinlikle ben 5 saat uyusam uyuyamiyorum gunduz. Suan 5 saat sinirim. Sonra daha da azalacak galibaozym sana bir müjde vereyim bir süre sonra sürmenaj oluyorsun . artık uyumaya ihtiyacın olmuyor. bebek uyusada sen uyumuyorsun .ben bugün eşimle hesapladım günde 5 saat uyuyormuşum. aynı 8 saat gibi.iyi uykular sana
Teyzelerim günaydınn..
Annem bugün beni addaalara götürecek süslendim gitmeye hazırımm..
Eki Görüntüle 885220 Eki Görüntüle 885221
Kızlar gece 3te ve sabah namazında yani şimdi çok fena yumurtlama dönemindeki gibi akıntım oldu ama farklı sulu sulu.
Teyzelerim günaydınn..
.
Çoook
sagol canim benim cok sukur bi sonrasi kakamiz sariydi. 500-800 arasi mantikli benimki de gunduz sifir uyku cin ali. hayirlisi insallah saglikli olsunlar da. Seninki 4ay deil mi canim buyudukce kilo alimi ysvasliyir 600 iyi degil mi zaten
Teyzelerim günaydınn..
4 aylık canım bende öyle biliyordum. ama dr dedi .zaten çok takılmıyorum sağlığı yerinde olsun da önemli değil.kilo fazla çıksa busefer niye kilo alıyor diyecekler. çok takmıyorum şişman olacağına zayıf olsun sağlıklı olsunda.zaten her bebeğin bir genetik yapısı var nekadar zorlarsan zorla ondan öte gitmiyor .relaxxx şimdi ki felsefem yoksa tırlatıcam.
neden olur bakiuorum neden bulamiyorum 5dk emior o da tam agzini komple alarak degil sonra birakiyor almiuor memeyi ac kalcak kuzum
kısa aralıklarla emiyor belki tam açlıüı hissetmediği içindir .ebe kontrole hala geliyormu bittimi ağzına baksa bir
anlamadim agzina baktim onceden beyazdi dili onun icin damla kullanioz ebe gelmicek canim
Aminnnn. Gozlerim. Aciyor kıpkırmızı olmuslar. Dun toplasan 3 4 saat anca uyumusumdur. Sabah da erken kalktik asi icin. Esim de yok evde aksamdan beri. Kayinvalidemin tansiyonu yukselmis. Tukenmek uzereyim kuzum...
Sallaya sallaya uyudu yarim saate kalkar yine. Bende suraciga uzanayim bari.
Aman dikkat et ben bile korkuyorum düşersem dikişlerim patlar diye.Daha 3 ay oldu ne de olsa.Artık bitki çayı içebilirsin canım.İlk 4 ay için bitki çayı düşük yapabiliyordu.Ihlamur,adaçayı,nane limon.Özellikle hazır poşet çaylardan değilde gerçek otlardan demlersen daha iyi olur.Aman önüne geçmeye bak.Bu arada pastili druna sormadan alma.Benimde boğazım indiğinde dra sordum naneli şeker ye boşver pastili dedi.stespl gibi bi pastildi portakallısından.ayşeciğim dün ilk kez evde bir kaç egzersiz yaptım umarım faydasını
görürüm bizim buralarda her yer buz yürümekte korkuyorum hem kayma korkusu
hem yukardan herhangi bri sarkık düşme korkusu rabbim sonumuzu hayr ede bu yılda
bu soğukları yaşayacağız dikkat edin hifa üşütmesin benim bugun boğazım yanıyor inşallah
ilerlemez ne içeceğimide bilmiyorum doktora gidip ilaç almak istemiyorum
bitki çayları zararlımıdır? ayşeciğim buarada ben dün ikinci tetanoz aşımı oldum
bir sonraki için doğumdan 3 ay sonra dedi siz ne yaptınız?
maşallah hifaya ne güzel kız olmuş kime çekmiş böyle
İranlı kızlara benziyor büyüdükçe güzelleşiyr Rabbim esirgesin
benm yerime şöyle kocaman öpüver:)
Teyzelerim günaydınn..
burdaki doktorlar diln üzerini karbonatlı suya batırılmış gazlı bezle otabakayı sıyırmak gerekiyormuş yoksa o boğaza iner hiç ememez diyor göremediğimiz için bu odur diyemiyorum ama bununiçin dr görünseniz daha iyi.ingilizce konuşabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?