Bol bebiş topiği

Kızlar gece 3te ve sabah namazında yani şimdi çok fena yumurtlama dönemindeki gibi akıntım oldu ama farklı sulu sulu.
Sanırım doğuma hazırlık oluyor,daha önce olurdu akıntı ama krem gibi. Bu ise katı ve çok.
Bebeğimde dün gece aşağı ittiriyor.msmesi demiştin ya son vuruşları sona saklıyor galiba haklısın. Ayyyyyy çok heyecanlıyım bakalım ne sonuç alacağım. Arkadaşa gidecağim çıkışta inş,tabi doğuma alınmazsam
Oğlummmm paşammmm annen seni nasıl bekliyor babanı beklerken bile böyle sabırsız değildim.
Ki babanla evlenmek için 6yıl bekledimmm seni 9,aydır bekliyorum ama bi başkasın sennnn başkaaaaa
Dualarda buluşalım kızcelerrr

canim benim sanci gunlerimde mukus gibi afedersin balgam gibi hafif kahve ve kanimsi akinti olmustu seninki de belirtidir. Hayirlisi sag salim al kucagina zeytin pasayi

ayşeciğim dün ilk kez evde bir kaç egzersiz yaptım umarım faydasını
görürüm bizim buralarda her yer buz yürümekte korkuyorum hem kayma korkusu
hem yukardan herhangi bri sarkık düşme korkusu rabbim sonumuzu hayr ede bu yılda
bu soğukları yaşayacağız dikkat edin hifa üşütmesin benim bugun boğazım yanıyor inşallah
ilerlemez ne içeceğimide bilmiyorum doktora gidip ilaç almak istemiyorum
bitki çayları zararlımıdır? ayşeciğim buarada ben dün ikinci tetanoz aşımı oldum
bir sonraki için doğumdan 3 ay sonra dedi siz ne yaptınız?

maşallah hifaya ne güzel kız olmuş kime çekmiş böyle
İranlı kızlara benziyor büyüdükçe güzelleşiyr Rabbim esirgesin
benm yerime şöyle kocaman öpüver:)

maşallah ne kadar şirin olmuş ayyy topiğimizin bebeklerine maşallah
ee annelerde güzel bakıyorlar Rabbim nazarlardan korusun kocaman öpüyorum..

MNNOŞUMDAN DEĞİŞİK HALLER:)

sunbal kızına bayıldım bal gibi maşallah
Rabbim bağışlasın sabah sabah böyle tombik güzel bebekler görmek ruhuma ii geldi
ayy yanımda olsalardı da ısırsaydım:)

canım nasılsın ne yaptın dr gittin mi
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah umarım rahat kolay bir doğum olur
demek eşinin pabucu dama atıldı sen başkasın dediğine göre:))
baksana topikte ne güzel bebeişler var bakalım seninki nasıl bir yakışıklı olucak
dualarım seninle sende duanı eksik etme üzerimde halsizlk var umarım hasta olmam

Karapisso
Canım doğum belirtilerin başlamış gibi. İnşallah en kısa zamanda bize doğum haberlerini verirsin. Hayırlısıyla kurtulmak nasip olsun.

Sunbal
Arkadaşım senin bebiş nasıl bir şey maşallahhh tombike nasıl yanakları var tokasıda tam yüzüne göre olmuş:)

Teyzelerim günaydınn..
Annem bugün beni addaalara götürecek süslendim gitmeye hazırımm..

Kızlar kaç gecedir saat 3 oluyor ben hala uyanığım uykum gelmiyor
Uyuyana kadar sabah oluyor.
Galiba bebiş gelecek yakında o yüzden hazırlık yapıyor bünyem

Uzanmışken uyu kuzum yarım saat yarım saattir.
Kuzummm yaaa üzüldüm sana
Allah yardımcın olsun,acaba bizdemi böle olacağız
Tadi igrenc ama papatya cayi mucize. Saat 2 ye kadar uyuduk cok sukur. Ben 12 de kalkip atese bakacaktim ama saati kapatip uyumusm. Cok sukur gece de fazla yukselmedi atesimiz.
Kuzum insallah si oyle olmayacaksiniz bilal kuzu uyuyacak uzemeyecek annesini.
Yapildi canim ya verem asisi karma asi ve zaturre asisi olduk. Iki bacak bir kol. Cocugumu deldiler.
Aynen canim zaten huysuz asi da olunca tavan yapti artik.
ozym sana bir müjde vereyim bir süre sonra sürmenaj oluyorsun . artık uyumaya ihtiyacın olmuyor. bebek uyusada sen uyumuyorsun .ben bugün eşimle hesapladım günde 5 saat uyuyormuşum. aynı 8 saat gibi.iyi uykular sana
Kesinlikle ben 5 saat uyusam uyuyamiyorum gunduz. Suan 5 saat sinirim. Sonra daha da azalacak galiba ah bu kucuk canavar yaslayaslandirdi beni....
Teyzelerim günaydınn..

Eki Görüntüle 885220 Eki Görüntüle 885221

Oyyy pamuk kizim benim gezmeye mi gideceksin sen. Yer teyzen seni. Masallah

kız yoksa nişan mı geldi.ay akşama kadar çatlatacan dim bizi burda .mübarek cuma günü rabbim hayırlısını versin

4 aylık canım bende öyle biliyordum. ama dr dedi .zaten çok takılmıyorum sağlığı yerinde olsun da önemli değil.kilo fazla çıksa busefer niye kilo alıyor diyecekler. çok takmıyorum şişman olacağına zayıf olsun sağlıklı olsunda.zaten her bebeğin bir genetik yapısı var nekadar zorlarsan zorla ondan öte gitmiyor .relaxxx şimdi ki felsefem yoksa tırlatıcam.

Teyzelerim günaydınn..

Masallah waves bu ne tatlilik balkiz:)
Msmesi oyle saglik olsun da canim.
Benimki dunden beri 5dk emio birakiyor agzina almio neden acaba ac kalcak kuzum

anlamadim agzina baktim onceden beyazdi dili onun icin damla kullanioz ebe gelmicek canim

burdaki doktorlar diln üzerini karbonatlı suya batırılmış gazlı bezle otabakayı sıyırmak gerekiyormuş yoksa o boğaza iner hiç ememez diyor göremediğimiz için bu odur diyemiyorum ama bununiçin dr görünseniz daha iyi.ingilizce konuşabiliyorsun

Ahh canım yaa.Ne kadar zor oldu sizin aşının etkileri tüh ya.Üzüldüm valla.Hele bi önceki mesajda uykusuzluktan ölürmüyüm demişsin ya içim sızladı resmen.Allahım şu mübarek gün hürmetine uykunuzu düzene soksun inşallah.Bi arkadaşın yada güveneceğin biri varsa çağır 3 saat bari baksın kuzucuğuna da sen bi deliksiz uyu kuzum ya.Nolcak mama yiyiversin Ezgi hanım.Senin de bi canın var ama

Canım nişan olabilirmi o akıntı?Aman dikkat et kendine.Yalnız kalma artık doğum çok yakın.Tabi bugün hastaneden dönebilirsen

Aman dikkat et ben bile korkuyorum düşersem dikişlerim patlar diye.Daha 3 ay oldu ne de olsa.Artık bitki çayı içebilirsin canım.İlk 4 ay için bitki çayı düşük yapabiliyordu.Ihlamur,adaçayı,nane limon.Özellikle hazır poşet çaylardan değilde gerçek otlardan demlersen daha iyi olur.Aman önüne geçmeye bak.Bu arada pastili druna sormadan alma.Benimde boğazım indiğinde dra sordum naneli şeker ye boşver pastili dedi.stespl gibi bi pastildi portakallısından.
Benimde bu ay aşım var ve tam 3 ay oldu doğum geçeli.3.aşım bu.Bu ay benim aşım var kuzucuğumun yok..4.ayda da onunki var yine.Keşke hep ben olsam aşı da o olmasa.Ateşten korkuyorum bende.:18:

Teyzelerim günaydınn..

Allah kem gözlerden esirgesin seni süslü
Bizim addalar bitti artık Araba yok,yerler buz,hava soğuk.Bi gün tak edecek canıma evde oturmak taksi çevireceğim az kaldı

canım bilgisayarın başına gelip gidiyorum .selam ıgeç veriyorum kusura bakmayın nasılsınız.
ayşem bacak ağrıların nasıl oldu
ozim sen nasılsın bebişimiz rahatladı mı biraz

konusuyorum canim dildeki onceden coktu 1saat emerken simdi azaldi. cenesi kuvvetlendi desem ayni hizla cekior gibi anlasiliomu kuvvetlendigi. Ah trdeki gibi dr baksa vr drumuz olsa keske burda da

canim bebek asisindan bende cok cekiniyorum uzuluyorum minicik bebeklere. Burda ilk asi 8hafta bakalim. Ezgicim nasi oldu. Bebekler aglamasin cani yanmasin cok sey istiyorym ama napayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…