Bol bebiş topiği

Canim 1300 cokmus masallah hele 1500 cok benimki anca 800-900 anne sutu benim de. peki bu hiz devam erro mi hep alimi

Canım çok haklısın inş bakarım bende bebişime.
Birde yazın çok hoşuma gitti keşke görüşseydik çok sevinirim
İnş istanbula gelirsen veya biz Konya'ya gelmeyi düşünüyoruz ilerde tanışırız

Kuzuuuu inş ikinci bebeğin erkek olur. Bu kızın ardı erkek gibi. Kara kaşlar kara gözler maşaallah
Maşaallah kuzum çok şirin bi erkek büyüdükçe göz rengi değişti galiba.

He he aynennnnn kuzu aynennnn

canim 1300 cokmus masallah hele 1500 cok benimki anca 800-900 anne sutu benim de. Peki bu hiz devam erro mi hep alimi

masallahhhhhh bayildim tontik prenses coook sevimli
canım hep devam edemez 3 aydan sonra 15 20 gr gün deniyo oarkadalın sonraki ay 1300 aldı 3. Ayında 600 önemli olan sağlığı ve motor gelişimi bence BİDE ZTEN BELLİ ZAMANDAN SONRA HREKETİDE ARTIYO DAHA FAZLA ENERJİ HARCIYO

Son düzenleme:
Kızlar yarın sabah kontrole gideceğiz Allah kısmet ederse.
Bakalım çatı muayenem nasıl geçecek,açıklık varmı ?
Eğer 3cm varsa normal doğurabilirim
Yani nasıl olacak bilmem ama bir şekilde sonuç alırım herhalde.
Bebişimle mutluyuz huzurluyuz elhamdülillah.
Çıkışda arkadaşa gideceğim geç gelirsem merak etmeyin dua edin güzel haberlerle geleyim

Yok kuzum hala gözü mavi resimlerde çok belli olmuyor.sen de yakında kuzunu kucaklıyacaksın inşallah

Biraz yukselxdi feyzam ben de surubu icirdim. Huysuz cok. Bu gece sabah nasil olacak bakalim.

Biraz yukselxdi feyzam ben de surubu icirdim. Huysuz cok. Bu gece sabah nasil olacak bakalim.

Üstünü fazla giydirme ince olsun2. Ay ve 4.ay aşısı böyle hem aşı hem huysuzluk yapıyor bu aşıda bende 2 gün çektim.Allahtan bu ay aşı yokbaktın ateşi düşmüyor yarım fitil verirsin geçmiş olsun şimdiden.

bebisimin kakasi hep altin sarisi gibiyken bugun ilk kez az yesilimsi gibi onemli mi telas yaptim
Bir de bugun 5dk enmip cikariyor memeyi ariyor agza alip cikarip sokuyor kafasini sag sol yapior

Son düzenleme:
bebisimin kakasi hep altin sarisi gibiyken bugun ilk kez az yesilimsi gibi onemli mi telas yaptim
Bir de bugun 5dk enmip cikariyor memeyi ariyor agza alip cikarip sokuyor kafasini sag sol yapior

Telaş yapma canım ya sen üşütmüşsün ya da bebişi üşütmüşsün. Sıcak tut giydir veya sen ayaklarını sıcak tut devam etmezse bir sorun yok yani

Allah bir avazda kurtarsın kuzum. Hayırlısıyla cok kolay hemencecik dogurdum diye anlaticaksin. Umudumsun sen

Aysecim sagol canim 1kilo fln diorlar da fikir sorayim dedim mama daha cok aldirior sanirim gunde 20-30gr diyen de var buna gore maksimum 900 peki bu gr hangi aya kadar 3 mu? Siz kac aylik oldunuz 2.5 3 mu?
Biz tam 86günlüğüz.Bunu ilk ay için söylemişti drumuz.3.ayda gel demişti bakalım kaç olması lazımdı.Haftaya yazarım mutlaka.

Bıdıklarınız masallah çok tatlı aysecim hifa iice seçilmiş masallah

MNNOŞUMDAN DEĞİŞİK HALLER:)
Çoook tatlı tombişşşş yerim seni bennn
İnşallah tanışırız canım.Valla kızımı gören hemen hemen herkes 2.erkek olacak kesin diyor.Hayırlısı artık.
Korkma ama bende fikrimi söylemek istiyorum.İçimde kalmasın.Dr bana kakası yeşil veya kanlı olmadığı sürece sıkıntı yok demişti.Bence drunuzu arayıp sormalısın.

ilk kez oldu korktum ama 2gundur gazdan epey kivranior bide az emior gaz baskilayknca sanirim insallah bida olmaz

aysecim dunden beri gaz sorunu var bugun de 5-10dk emior yagli sute ulasamior sanirim cikarior beslenemedi bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…