- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #21.501
Sezeryan olmus biri olarak soyluyorum korkacak hicbir sey yok. Bence doguma degil sonrasina odaklan bebisini kucagina aldigini dusun.inşallah canım dediğin gibi olur,gerçekten duaya çok ihtiyacım var bende panik atak var buna bağlı olarak tansiyonum düşüyo daha doğum şekline karar verilmedi,bi şekilde çıkıcak ama nasıl??????
kadın olmak gerçekten çok zor ya,erkekler sırf doğumdan dolayı kadın olmak istemiyolar ya :))
hakkımızda hayırlısı olsun çantalarımız herşeyimiz hazır bekliyoruz bakalım canım,uyku düzenin nasıl?
Benimki de oyle ipecim saat dolmadan emiyoruz bazen. Karnini doyurmuyor memede sutbitmiyor1 saat dolmadan yine emiyor anca bisey attim agzima. 1saatte de gaz bez derken doluyor zaten.
Bak sorun yok demekki anim. Yorma kendini artik. Normal dogm yapacaksin sen ben oyle hissediyorum hem de cok rahat olacak...kılzar eşim dşyorki c.tesi çok yorulduğun için pazar günü akşama kadar bebek dinlendi. ben yorulmuştum hakikaten demek sebebi buymuş. ne kadar aptalım ya keşke misafir almasaydım keşka yormasaydım kendimi
dünde dinlenemedim ama bugün acısını çıkarttım. elhamdülillah şimdi iyiyiz.
eşimdi evde dğil bende uyudum uzandım dinlendim... sağolsun oğlişimin babası moral verdi bana 20 Aralığı bulur dedi inş normal olur ozamana kadar. Rabbim sağlıkla göndersin meleğimizi...
Teyzeleri size oğlumuzun beşiğini gösterelim bakın nasıl olmuşşş biz bayıldık....
İnşaaallah sağlıkla büyütürüz içinde
boyutu çok büyük ekleyemedim halled,nce ekleyeceğim inşaallah
Hmmm yüzüstü yatırsan.Benimki öyleyken çok rahatlıyordu gazdan.Pişmaniye der gibi o ne kıız Gazmaniye
Haftalar sata göre hesaplanır canım.2li test için dr tarih verir zaten.Aldırmayı kesinlikle düşünmüyorsan yaptırmanın anlamı yok bence.Ben öyle yaptım.Ama içim rahat etsin diye de yaptırabilirsin.
Anladım yaptirmicam buyuk ihtimalle.
Sezeryan olmus biri olarak soyluyorum korkacak hicbir sey yok. Bence doguma degil sonrasina odaklan bebisini kucagina aldigini dusun.
Kesinlikle canm kadin olmak cok zor hele annelik en zoru ama en guzel.
Uyku mu dizen mi bizecok uzak kelimelergazimiz varleylam ya insallah siz yasamazsiniz..
Benimki de oyle ipecim saat dolmadan emiyoruz bazen. Karnini doyurmuyor memede sutbitmiyor
Belki de an sıkıntısı. Yarim saatte emdigimizi bliyorum. Amaduzene oturtacagim. Oyaliorum iyie aciksin. Seninki oyalanmiyor mu?gerci baris daha cok kucuk.yoruliyordur belki. Benimki huysuzlugundan. Memeci oldu cikti.
Bak sorun yok demekki anim. Yorma kendini artik. Normal dogm yapacaksin sen ben oyle hissediyorum hem de cok rahat olacak...
Besiginizin fotografini merakla bekliyorum..
Utandırıyorsun beniaz bile hakkaten olgunluğuna,düşüncene,insanlara sabrına,saygına hayranım..
o günleri bende görürüm inşallah zepnebimde hifa gibi gülücük atarken,inşallah bişey çıkmaz kontrolünde.
ya eninde sonunda doğucak bi şekilde de inşallah en rahat şekilde olur....
ben kaçtım canım çok oturdum uzanıcam biraz
Hmmm sızdırmaması çok güzel.Civilde görmedim ben bundan.Aslında hiçbir yerde görmedim.Değişikmiş.Sitelere bi göz atayım bakıyım.Çok beğendim sızdırmama özelliğini.Çok sağolEki Görüntüle 881030 inşallah iyi çıkmıştır filr değil canım weebaby den aldım emzik gibi çok rahat aradan meyve suyunu sızdırmıyor
Enişte güzel tespit yapmışkılzar eşim dşyorki c.tesi çok yorulduğun için pazar günü akşama kadar bebek dinlendi. ben yorulmuştum hakikaten demek sebebi buymuş. ne kadar aptalım ya keşke misafir almasaydım keşka yormasaydım kendimi
dünde dinlenemedim ama bugün acısını çıkarttım. elhamdülillah şimdi iyiyiz.
eşimdi evde dğil bende uyudum uzandım dinlendim... sağolsun oğlişimin babası moral verdi bana 20 Aralığı bulur dedi inş normal olur ozamana kadar. Rabbim sağlıkla göndersin meleğimizi...
Teyzeleri size oğlumuzun beşiğini gösterelim bakın nasıl olmuşşş biz bayıldık....
İnşaaallah sağlıkla büyütürüz içinde
boyutu çok büyük ekleyemedim halled,nce ekleyeceğim inşaallah
Her sorduğunda cevap verdim ama gözünden kaçıyor sanırım İpekcimaysecim pompan elektrikli miydi memnun musun diye sormustum gormedin sanirim. elle olandan daha mi verimli acaba
Benimki de oyle. Cok ac kaldim.arkadasim kucuk ama gunduz hic uyumadan geciriyor gunduzu, bugun yemek filan yiyenedim anca esim isten gelince
Meleğimin beşiği nasıl teyzoşları
İnşaallah sağlıkla kullanırız gazsız güzel uykulu geceleri olur oğlumun...
He he doğru dedin İnan kafası şişen gelmesinnnnMerhaba Dilekcim ve minik yakışıklısı
Hepimiz sorularımızı,korkularımızı uzun uzun anlatıyoruz burada.Kafası şişen gelmesinBenimki şişmiyor,çok memnunum sizlerle sohbet edebildiğim için.
Bizde kahvaltımızı ettik,evi derleyip topladık.
Eşim raporlu olduğu için hergün pazar gibi geliyor bana.
Resmi kurumlarda işlerimizi halletmeye çıkacağız biraz sonra.Dehşet bi soğuk var Konya'da da.İnşallah üşütmeden gider geliriz.
Ben kaçayım kocacık oflayıp pofluyor artık
Öpüyorum seni
Âmin canımmmm inşaallah sağlıkla....Benimki de oyle. Cok ac kaldim.
Hic denedin mi gaz cikariyor mu alttan? Cunku gaz cikaramadikca memeye sariyorlar biz de saniyoruz ki ac.
Ayyy cok sirin canim ya hep boyle besik istemistim inat kocam takti park yataga. Esek olusu gibi evde temizlik yaparken cekmek cok zor oluyor. Gule gule huzurlu gecelerde kullanin insallah.
Canim gaz cok fena. Cocugumun cktigi eziyet resmen. Karnina sicak havlu filan koy ayaklarini sicak tut.gaz kesin ikinio yuzu eksiyor agzinda pis tad var gibi agzini eksitio
Iyiyiz canim daha iyiyiz gaz icin spor yaptiriyoruz o saniyo ki oyun yapiyoruzHe he doğru dedin İnan kafası şişen gelmesinnnn
Uyyy ben güZel değilim ama oğlişim yakışıklıdır teyzesi çok sağol
Hadı selametle işinizi halledin
Âmin canımmmm inşaallah sağlıkla....
Senin Ezgi hanım ne alemde gülücükler saçıyormu etrafa...
Resmini eklersen sevinirim canım.Canım beşiğin çok güzel iyi günlerde sağlıkla kullanın oğluşunla inşalah. Benimki de seninkine benzer bi tip. Bir ara resmini çekeyimde göndereyim. Çok kullanışlı oluyor. Evimiz fazla büyük değil yer kaplama sorunu yok. Her yere taşıyorum mutfağa bile taşıdım durmadığı zamanlarda:) Ana kucağında da durmadı benim yaramaz uğraştırdı işte beni :) Benimkinde şu an tek sorun sallamaktan dolayı bir zaman sonra gıcır gıcır etmeye başladı onun önüne geçemiyorum. Benim kız da kendini sallatmaya alıştı mı bu sırada. Eyvah ki ne eyvah. Gece gıcır gıcır sallamaktan babamızı uyutmuyoruz. Sende inşallah böyle bir sorun olmaz. Zaten biraz daha büyüdüğü kalkabilecek büyüklükte olunca kullanamam çünkü içinden çıkmaya çalışıp düşer. O zaman başka birşeyler düşünücez yatak için. Deneyimlerim bunlar paylaşayım diye düşündüm canım.
Canim gaz cok fena. Cocugumun cktigi eziyet resmen. Karnina sicak havlu filan koy ayaklarini sicak tut.
Allah yardimcimiz olsun..
Iyiyiz canim daha iyiyiz gaz icin spor yaptiriyoruz o saniyo ki oyun yapiyoruzALlahim herkeseyasatsin cok guzel bir duygu.
Canim senin de vuslata cok az kaldi. yakinda sizin evde de viyak viyak bebis seslelri yukselecek sut kokacak eviniz..
kızlar naber benim azıcık moralim bozukk pzt şeker testine gittim açlık iyi ama tokluk 159 çıktı dr birazcık yüksek tekrar yapmamız lazım dedi ilk seferde 50 lik verildi şimdi 100 lük alıp tekrar ölçülcekmiş ayyy bişey degil saatlerce orda sandalye tepesinde beklemek beni mahfediyo çocugumu bırakıp gidiyorum aklım onda offff perşembe tekrar gidicem inş yi çıkarda kurtulurum tabi orda 4 saat nasıl geçer onu bilmiyorum
kızlar naber benim azıcık moralim bozukk pzt şeker testine gittim açlık iyi ama tokluk 159 çıktı dr birazcık yüksek tekrar yapmamız lazım dedi ilk seferde 50 lik verildi şimdi 100 lük alıp tekrar ölçülcekmiş ayyy bişey degil saatlerce orda sandalye tepesinde beklemek beni mahfediyo çocugumu bırakıp gidiyorum aklım onda offff perşembe tekrar gidicem inş yi çıkarda kurtulurum tabi orda 4 saat nasıl geçer onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?