Bohça bile yapmayan kaynana

Uygun olduğu günü niye reddettiniz anlamadım hayırdır İngiltere kraliçesi misiniz :) gereksiz kompleks. Nişanlınız babasından para mı alıyor eşek kadar insan önce bunu sorgulayın.

Adamları alıyorlar, zannediyorlar ki bu adamların anası babası yok hiç. Adamı aldım evlendim, annesine gıcık oldum kapımı kapattım bitti.
Evlenmek ev almak gibi, evi aldım aboneliklerine karışmam diyemiyorsunuz onları da sizin üzerinize yapıyorlar lakin ne kadar harcama yapacağınız size bağlı, ya dikkat etmez faturayı 2’ye katlarsınız veya tasarruf edersiniz.

Bn 2 sene nişanlı kaldım bnm kv düğüne 1 hfta kala oda pazara çıkmıştık annem Bn kayinvalidem ayak üstü bohça yapalım mı dedi bilerek yapmak istemiyor ya araya hani söylemek için söyledi bizde vaktimiz yok düğüne 1 hfta kaldı zaten dedik annnemle :) Size şöyle soyliyim şuan böle ya evlenincede katlanarak gidiyo yapmadıkları sormadıklari bnde artık alıştım o yokmus gbi davranıyorum Allah sizinde yardımcınız olsun

Eşim aileci değil o da gelmeleri taraftarı değil ki doğru mu yaptıkları
şuan öle gozukuyor aileci değil olarak heleki cocuk olunca basliyo bide ah babanesi dedesi görmedi çok özledi senin ailen görüyor bnmkiler niye gormuyormus heyy heyy böle böle sıkıntılar uzuyor. Bide evlendikten sonra ne oluyorsa annem babamci oluyor erkekler

Kendine güvenip yapacak bana değil
Adam odeyemeyecegi borçtan hacizlik olursa icra memurlari sizin evinize gelecek ama ayrı bir yere gitmeyecekler eşi olarak sizide arayacaklar sizin kullandiginiz eşyalar üzerine haciz yapılacak,eviniz olmuş olsa satışa çıkacak hani bir ters durumda.

37 yaşında 25 yildan beri bu işi yapiyorsa çocuk yaşta başlamış yani 12 yaşında eğer mesleğinde bu kadar başarılı ise kendi iş yerini açardı emin olun çocuk yaşta bu işe baslayanlar çoğunlukla kendi iş yerini acar.

Şimdi olsa neyse deriz iş yeri açmak zorlaştı ama yıllar önce öyle değildi ki askerden gelince herkes kendi işinin başına geçiyordu eskiden.

Nişanlınin bu işe çocuk yaşta başladıysa bu işin okulu olan o zaman ki adı çıraklık kalfalık vs diye geçerdi ona gitmiş mi hiç 4 yıllık çıraklık, kalfalık, ustalık belgelerini almış mi iş yeri açma belgesi almış mi eğer hayırsa zaten acamaz ki ülkeyle alakası yok.

Son düzenleme:
Bunları araştırdım var usta belgesi

Bunları araştırdım var usta belgesi
İstese kendi iş yerini açabilirdi hadi günümüzde olsa tamam derim ama 25 yıl öncesinden bahsediyoruz hadi 18 yıl olsun diye hesap et o zamanla şimdi ki zaman bir değildi ki o zamanlar eğer ustalık belgesi varsa işinde başarılı ise hepsi askerden gelir gelmez kendi iş yerini açardı benim babamda esnaf oradan az çok biliyorum.

Hayır gönülleri yokmuş gibi davranıp herseyi bedavaya getirmeye çalışıyorlar, oğulları ile lafları bir , kız da zaten evlenmeye dünden meraklı, aile psikolojik strateji uyguluyor, evlenince hep beraber ceeee eeeeee yapacaklar

Borcundan kendisi sorumlu araştırın

Boşanma durumuna gelmediğiniz sürece ne işe yarayacak o sözleşme?
Adam borçlarını ödeyemeyecek durumda kalırsa ne yapacaksınız?
Dolaptaki peynire elini uzattığında eline mi vuracaksınız, faturalar gelince mal ayrılığı sözleşmenizi mi fakslayacaksınız kurumlara?
Evlilik sandığınız gibi bir şey değil.
Şu cümleleri 20 yaşında birisi kursa anlarım ama 36 yaşında kadınsınız. "Bana ne bana ne benim sözleşmem var" deyince boşamadığınız adamın paylaşmadığı sorumluluklardan kurtulabileceğinizi sanmanız çok komik.
Böyle biriyle evlenmek için kendinizi paralamanıza bakılırsa boşanacak biri de değilsiniz zaten.

Siz hayatınızda belki bir mobilyacı tanıdınız, ben 500 tane tanıyorum.
25 yıldır bu işi yapan 37 yaşındaki bir adam dümdüz apartman dairesi yapıyor bile olsa babasından para isteyecek durumda olamaz.
Çok güzel kandırıyor sizi ama siz bunları düşünmek yerine kayınvalidenin almadığı donun peşine düşüyorsunuz.

Bu mesajı göz ardı etmeyin konu sahibi. Evlendikten sonra şimdi aileci olmayan kişinin kendini kanıtlamak için nasıl ailesine günebakan gibi döneceğini bilin.

Bence hiç doğru bir yolda gitmiyorsunuz ama yinede siz bilirsiniz. Yaşayıp görcem diyorsunuz buyrun yol sizin Ama görünen köy klavuz istemiyor perşembenin gelişi çarşambadan belli

Ne harçlığı hanfendi yardım istedi işi var çalışıyor şaka gibisiniz

Maddi olarak benim durumum daha iyi kendimi garanti için yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…