- 19 Mayıs 2020
- 46.884
- 210.173
- 548
- Konu Sahibi pembekuvars30
- #101
Aynen adeta bir melek.Aşağılayınca gurur mu duyuyorsun bende onunla evlenmek istiyorum gösterdiği huyları güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen adeta bir melek.Aşağılayınca gurur mu duyuyorsun bende onunla evlenmek istiyorum gösterdiği huyları güzel
Ben hemen söyleyeyim sebebini. Çünkü siz varsınız, eksik gedik kapatıp ne yapıp edip evleneceksiniz. Görüşmek konuşmak istemedikleri zaman bile aracı vekil bulunmuş devam etmişsiniz. Bu aşamada dönmeniz lazımdı. Çok büyük hakaret, nişanlım ailesiyle sorun çıktı diye araya başkasını koyuyor benimle görüşmüyor, vekile dert anlatıyorum. Beni ezmelerini bırak ailemi yerin dibine sokuyorlar ama vazgeçmiyorum. Kadın buna güveniyor işte. Biz ne desek ne yapsak bırakmaz vazgeçmez, düğünü de yapıversin diyor. Adamın cebinde parası yok ama o düğün mutlaka olacak değil mi?
Sen vereceksin. Zorunda bırakacaklar.Benim olanı nasıl alacaklar
Yahu kalitesi ortada ama sen kendine değer vermiyor kahır çekmeye gönüllüysen o başka, adam sümsük, işsiz, ailesi ortada zaten ...Aşağılayınca gurur mu duyuyorsun bende onunla evlenmek istiyorum gösterdiği huyları güzel
Kendine güvenip borç yapacakmış eşi, öyle emretmiş konu sahibi :)Evlenir bi de çocuk patlatırsa o mal rejimini yuvasının huzuru için delmek zorunda kalacak, zaten karşıdakiler akıllı, ondan şimdi he diyorlar. İlerde para vermiyor diye adam Pembo'yu boşarsa, ki bi arkadaşın başına geldi onun mal rejimi de yoktu, bence bunları bi düşünsün.
Hepsi seni kullanma planları yapıyor cicim , maaşlı gelin avlamışlar sonucta ...Annesi onu kullanıyormuş evlenmesi işine gelmiyor
Mal rejimi yapmakla iyi yapmışsınız ama eşiniz duygularınıza oynayarak kendi rızanızla para vermenizi sağlayabilir, siz bunu anlayana kadar da iş işten geçmiş olur bazı şeyler zorla olmuyorsa tatlı dille sevgiyi kullanarak pekala yapılabilir, şu an yaşamadığınız için yapmam diyebilirsiniz ama içinde olunca duygularınızla hareket etme ihtimaliniz var, ki çocukta ne sorun var diyorsunuz 37 yaşında koca adamın bugüne kadar ailesine maddi olarak ne gibi zararlar verdiğini bilemezsiniz veya neden 37 yaşındaki adam babasından para istiyor? Annesinin yapmadığı bohçayı o yapamıyor?Bende onu farkettim ama önden mal rejimi yaptım ayrıca maaşımı vermeyeceğim ortak giderlere katılırım,kaynana saysın diye öne sürdüm yoksa herşeyim var para konusunda babası yardım etmiş diğer büyük oğluna buna yapmıyor anlamak için uğraşıyorum bu çocukta ne sorun var
Kendine güvenip borç yapacakmış eşi, öyle emretmiş konu sahibi :)
Mal ayrılığı olmasa en azından evlilik birliği içinde alınan malda payı olacaktı şimdi o da olmayacak.
Öyle havalı cevap verip efelenmeye benzemiyor bu işler ama işte bazı insanlar anlamıyor, üzgünüm.
Mal rejimi yapmakla iyi yapmışsınız ama eşiniz duygularınıza oynayarak kendi rızanızla para vermenizi sağlayabilir, siz bunu anlayana kadar da iş işten geçmiş olur bazı şeyler zorla olmuyorsa tatlı dille sevgiyi kullanarak pekala yapılabilir, şu an yaşamadığınız için yapmam diyebilirsiniz ama içinde olunca duygularınızla hareket etme ihtimaliniz var, ki çocukta ne sorun var diyorsunuz 37 yaşında koca adamın bugüne kadar ailesine maddi olarak ne gibi zararlar verdiğini bilemezsiniz veya neden 37 yaşındaki adam babasından para istiyor? Annesinin yapmadığı bohçayı o yapamıyor?
Nişanlınız geçmişte yaşanılanlar varsa tek taraflı anlatıyor olabilir, ailede oğlu kötü bile olsa yoğurdum ekşi demez zira evlenince maddi olarak sorumluluk da kalkacak ortadan, kaldı ki 37 yaşında birinin ailesine maddi yükü de olmasın bir zahmet.
E etmeyin daha o aşamaya gelmediniz ki. Düğün sürecinizi keyifli geçirin inanın insanın hep aklında kalıyorBende onu saymak davet etmek zorunda değilim
Mal rejimi yapmakla iyi yapmışsınız ama eşiniz duygularınıza oynayarak kendi rızanızla para vermenizi sağlayabilir, siz bunu anlayana kadar da iş işten geçmiş olur bazı şeyler zorla olmuyorsa tatlı dille sevgiyi kullanarak pekala yapılabilir, şu an yaşamadığınız için yapmam diyebilirsiniz ama içinde olunca duygularınızla hareket etme ihtimaliniz var, ki çocukta ne sorun var diyorsunuz 37 yaşında koca adamın bugüne kadar ailesine maddi olarak ne gibi zararlar verdiğini bilemezsiniz veya neden 37 yaşındaki adam babasından para istiyor? Annesinin yapmadığı bohçayı o yapamıyor?
Nişanlınız geçmişte yaşanılanlar varsa tek taraflı anlatıyor olabilir, ailede oğlu kötü bile olsa yoğurdum ekşi demez zira evlenince maddi olarak sorumluluk da kalkacak ortadan, kaldı ki 37 yaşında birinin ailesine maddi yükü de olmasın bir zahmet.
Çocukta sorun yok, çocuk cin gibi. Neyi nerede yapacağını çok iyi biliyor. Babasından para isterken duymanız gibi mesela. Tesadüf değil, biz buradan anladık siz kabul etmiyorsunuz. İş kuracak parası olmayan adam ev alabilmiş. Kira geliri de mi yok? Ailesinin yaşadığı ev olmasın bu ev? 25 yıldır bu işte, yalılar yapıyor dediğiniz adamın cebinde parası yok. Evlendikten 1 gün sonra mucize mi olacak? Birden dükkan açmak için banka hesabına para mı yüklenecek? Ya siz aracıyla vekille görüşmeyi nasıl yedirebildiniz kendinize? Karşı taraf, ay biz görüşmek bile istemedik aracıyla muhatap ettik, tutturdu evlenicez diye demediler mi? Mune haklı, ailesi dış kapı mandalı ama anası bohça yapsın, babası da harçlık versin yardım etsin. Ne nişanlınız ne annesi ne babası ellerini ceplerine atıyor, atmaz. Biz ne dersek ne söylesek oğlumuzla evlenecek. Yapsın etsin ödesin bizlik bişey yok diyor. Mal rejimi anlaşmasını nasıl yaptınız, neler yazdırdınız?Bende onu farkettim ama önden mal rejimi yaptım ayrıca maaşımı vermeyeceğim ortak giderlere katılırım,kaynana saysın diye öne sürdüm yoksa herşeyim var para konusunda babası yardım etmiş diğer büyük oğluna buna yapmıyor anlamak için uğraşıyorum bu çocukta ne sorun var
Çocukta sorun yok, çocuk cin gibi. Neyi nerede yapacağını çok iyi biliyor. Babasından para isterken duymanız gibi mesela. Tesadüf değil, biz buradan anladık siz kabul etmiyorsunuz. İş kuracak parası olmayan adam ev alabilmiş. Kira geliri de mi yok? Ailesinin yaşadığı ev olmasın bu ev? 25 yıldır bu işte, yalılar yapıyor dediğiniz adamın cebinde parası yok. Evlendikten 1 gün sonra mucize mi olacak? Birden dükkan açmak için banka hesabına para mı yüklenecek? Ya siz aracıyla vekille görüşmeyi nasıl yedirebildiniz kendinize? Karşı taraf, ay biz görüşmek bile istemedik aracıyla muhatap ettik, tutturdu evlenicez diye demediler mi? Mune haklı, ailesi dış kapı mandalı ama anası bohça yapsın, babası da harçlık versin yardım etsin. Ne nişanlınız ne annesi ne babası ellerini ceplerine atıyor, atmaz. Biz ne dersek ne söylesek oğlumuzla evlenecek. Yapsın etsin ödesin bizlik bişey yok diyor. Mal rejimi anlaşmasını nasıl yaptınız, neler yazdırdınız?
Bahsi geçen çocuğun kazık kadar adam olmasıÇocukta sorun yok, çocuk cin gibi. Neyi nerede yapacağını çok iyi biliyor. Babasından para isterken duymanız gibi mesela. Tesadüf değil, biz buradan anladık siz kabul etmiyorsunuz. İş kuracak parası olmayan adam ev alabilmiş. Kira geliri de mi yok? Ailesinin yaşadığı ev olmasın bu ev? 25 yıldır bu işte, yalılar yapıyor dediğiniz adamın cebinde parası yok. Evlendikten 1 gün sonra mucize mi olacak? Birden dükkan açmak için banka hesabına para mı yüklenecek? Ya siz aracıyla vekille görüşmeyi nasıl yedirebildiniz kendinize? Karşı taraf, ay biz görüşmek bile istemedik aracıyla muhatap ettik, tutturdu evlenicez diye demediler mi? Mune haklı, ailesi dış kapı mandalı ama anası bohça yapsın, babası da harçlık versin yardım etsin. Ne nişanlınız ne annesi ne babası ellerini ceplerine atıyor, atmaz. Biz ne dersek ne söylesek oğlumuzla evlenecek. Yapsın etsin ödesin bizlik bişey yok diyor. Mal rejimi anlaşmasını nasıl yaptınız, neler yazdırdınız?
40a merdiven dayamış insanların bohça derdine düşmesine mi yoksa kazık kadar adamın babasından para istemesine mi şaşırsam bilemedim.
Nişanlınızın düzenli geliri, evi vs var mı kendine ait? Mal rejimi diyorsunuzda adamın cebinde parası olsa size bohçayı kendi yapardı böyle aracılara gerek kalmadan.
Sizi istemeyen insanlara yapışır gibi aracı sokmanız hiç hoş olmamış, hem kız tarafına göre ayarlanır diyosunuz hemde kendinizi geri çekemiyosunuz.
23 yaşında nişanlandım eşim 24tü, aileden destek görmedik, bi erkek olarak istediğim bi şey oldu mu eşim aldı babasından para istemedi istemezde. Hemde bu yaşlara rağmen, siz nasıl yaşınıza yakıştırıyosunuz anlamadım.
Bahsi geçen çocuğun kazık kadar adam olmasıYalı falan yapıyosa sağlam geliri vardır, belkide konu sahibine cimrilik yapıyo değer vermiyo para yok diyolar
Yani ben dikkatli olmam lazım
Evet kesinlikle dikkatli olun, nişanlınızın anlattığı her şeye gözü kapalı inanmayın, tümden kötüdür maddi imkanlarınızı kullanır demiyorum fakat sizde aynı yaştasınız bir kendi başardıklarınıza bakın bir de nişanlınıza, babası güvenip dükkanı bile vermemiş, abinizin de kafasında nişanlınızla ilgili soru işaretleri varmış değil mi?Babasına yazlık yaptırmış anlatmasına göre her işlerini o halletmiş
Bence kaynananın gönlü yok, böylede belli ediyo kendini. Sizde ısrar etmeyin şunu bunu yapsınlar diye nişanlınız yapsın ne yapacaksa.Parası bitince yardım istedi düzenli geliri var evi var herşeyi yapıyoruz bohça olayı da kaynana uğraşsın diye açıkçası.Vekil konusunda zaten ailede iş yok diye teyzemle konuştular annemle değil.Ki öyle arkamdan sallayacak seviyede değiller kendilerine baksınlar önce