- Konu Sahibi pembekuvars30
Uygun olduğu günü niye reddettiniz anlamadım hayırdır İngiltere kraliçesi misiniz :) gereksiz kompleks. Nişanlınız babasından para mı alıyor eşek kadar insan önce bunu sorgulayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamları alıyorlar, zannediyorlar ki bu adamların anası babası yok hiç. Adamı aldım evlendim, annesine gıcık oldum kapımı kapattım bitti.Merak etme zaten bu durum ilerde en büyük problemleri hatta boşanma sebebi olacak.
Evlenmek ev almak gibi, evi aldım aboneliklerine karışmam diyemiyorsunuz onları da sizin üzerinize yapıyorlar lakin ne kadar harcama yapacağınız size bağlı, ya dikkat etmez faturayı 2’ye katlarsınız veya tasarruf edersiniz.Adamları alıyorlar, zannediyorlar ki bu adamların anası babası yok hiç. Adamı aldım evlendim, annesine gıcık oldum kapımı kapattım bitti.![]()
Merhaba nişanlandım nişanlımın ailesi çok ilgisiz ama nişanlım aileci değil.Kaynanam kendine bencil bir insan.Nişanlanmadan önce söz oldu ve nişan detaylarını konuşmak için biz görüşmek istedik bizim istediğimiz günde değil kendisine uyan günü söyledi biz de kabul etmedik neyse baktık anlaşamıyoruz vekil araya girdi ona gittik konuştuk nişanlım ve benim karşılıklı bohça yapacağımızı söyledik ve nişan oldu bitti düğüne 2 ay var kaynanadan bohça gelmedi olay bohçada değil uğraşması ama kadın hiçbirşey yapmadığı gibi parası da gidiyor kendi ihtiyaçlarını alıyor.Ben nişanlandım nişanlananı ne aradı ne sordu bir kez nişanlım araç almaya gittiğinde beni gördü evlerine çıkmadım ilgisizlikleri can sıkıcı çünkü sonra bir gün nişanlım götürdü davetsiz istediğim zaman çıkıp çıkıp gelebileceğimi söyledi bu bana ters bence hoş değil.Nişanlımın babasından para istediğini gördüm param yok dedi benim yanımda bence bu da yanlış yani çok fauller var ailenin.Kaynana konusunda ve ailesi hakkında nasıl davranmalıyım.Şimdi evlenince yemeğe bile çağırmayı düşünmüyorum çünkü hak etmiyorlar sizce ?
şuan öle gozukuyor aileci değil olarak heleki cocuk olunca basliyo bide ah babanesi dedesi görmedi çok özledi senin ailen görüyor bnmkiler niye gormuyormus heyy heyy böle böle sıkıntılar uzuyor. Bide evlendikten sonra ne oluyorsa annem babamci oluyor erkeklerEşim aileci değil o da gelmeleri taraftarı değil ki doğru mu yaptıkları
Adam odeyemeyecegi borçtan hacizlik olursa icra memurlari sizin evinize gelecek ama ayrı bir yere gitmeyecekler eşi olarak sizide arayacaklar sizin kullandiginiz eşyalar üzerine haciz yapılacak,eviniz olmuş olsa satışa çıkacak hani bir ters durumda.Kendine güvenip yapacak bana değil
37 yaşında 25 yildan beri bu işi yapiyorsa çocuk yaşta başlamış yani 12 yaşında eğer mesleğinde bu kadar başarılı ise kendi iş yerini açardı emin olun çocuk yaşta bu işe baslayanlar çoğunlukla kendi iş yerini acar.Evin içine girmeden onu tam anlamıyla tanımadan çocuk yapmam ayrıca böyle vasıfsız mobilya ustası gibi görüyorsunuz da adam 25 yıldır bu işte yalıları vs yapıyor sadece ülke koşulundan işyeri açamamış olabilir
37 yaşında 25 yaşından beri bu işi yapiyorsa çocuk yaşta başlamış yani 12 yaşında eğer mesleğinde bu kadar başarılı ise kendi iş yerini açardı emin olun çocuk yaşta bu işe baslayanlar çoğunlukla kendi iş yerini acar.
Şimdi olsa neyse deriz iş yeri açmak zorlaştı ama yıllar önce öyle değildi ki askerden gelince herkes kendi işinin başına geçiyordu eskiden.
Nişanlınin bu işe çocuk yaşta başladıysa bu işin okulu olan o zaman ki adı çıraklık kalfalık vs diye geçerdi ona gitmiş mi hiç 4 yıllık çıraklık, kalfalık, ustalık belgelerini almış mi iş yeri açma belgesi almış mi eğer hayırsa zaten acamaz ki ülkeyle alakası yok.
İstese kendi iş yerini açabilirdi hadi günümüzde olsa tamam derim ama 25 yıl öncesinden bahsediyoruz hadi 18 yıl olsun diye hesap et o zamanla şimdi ki zaman bir değildi ki o zamanlar eğer ustalık belgesi varsa işinde başarılı ise hepsi askerden gelir gelmez kendi iş yerini açardı benim babamda esnaf oradan az çok biliyorum.Bunları araştırdım var usta belgesi
Hayır gönülleri yokmuş gibi davranıp herseyi bedavaya getirmeye çalışıyorlar, oğulları ile lafları bir , kız da zaten evlenmeye dünden meraklı, aile psikolojik strateji uyguluyor, evlenince hep beraber ceeee eeeeee yapacaklarBence kaynananın gönlü yok, böylede belli ediyo kendini. Sizde ısrar etmeyin şunu bunu yapsınlar diye nişanlınız yapsın ne yapacaksa.
Onların bakış açısından bakınca nazlanan elini suya sabuna sürmeyen, bunlara rağmen uzlaşmaya çalışan evlilik yolunda bi gelin var.
Ne olursa olsun bizi kabul edecek kafasında bu aile.
Evlendikten sonra anam anam diye dolaşan bi adama dönüşmez umarım nişanlın.
Borcundan kendisi sorumlu araştırın
Bohça pek önemli olmasa da İlgisiz olmaları büyük büyük bir sorun , evlenince sürekli bu insanlara maruz kalmak ve bu insanların içinde bir çocuk yetiştirmek istiyor musun önce bu soruya cevap ver ve ona göre devam et , nişanlın suanda sahipsiz gibi takılıyor ya sen onu bir de evlendikten sonra gör, ailesinden bir parça ilgi görmek için en başta seni harcayacak , burda çok var örnekleri , eş ailesi çok önemli çok...
37 yaşındaki adama bu zamana kadar yaptıklarına saysın. Eli ekmek tutana yardım edilmez. Siz yardımsız evlenemeyen, babasından para alan bir adamla nasıl mutlu olacaksınız? 37 yaşına kadar olmamış adam bundan sonra da olmaz. Eve almam diyorsunuz ya hani, adam babasından harçlık alıyor evine de eşşek gibi kabul edecek afedersiniz. Ha siz istemiyorsanız o zaman eşinizin harçlığını da siz verirsiniz. Gerçekten bunu istiyor musunuz?
Bu kadar çok beklentisi olan insanlar denkleri ile evlenmeli. Göz göre göre uyumsuz bir evlilik yapıyorsun.
Seni mi istemiyorlar,normal halleri mi böyle
Siz yaşım geçiyor(!), bari bir çocuğum olsun,daha iyisini de bulamam diye mi evleniyorsunuz bu çocuk adamla?
Valla siz daha şaka gibisiniz.Ne harçlığı hanfendi yardım istedi işi var çalışıyor şaka gibisiniz
Ya yaşam tarzı böyle olan insanlara da bir şey diyemiyorum. Adamlar bu. Yalandan vaatte bulunmuyorlar.Diğer geline de öylelermiş
Ailelerin favori çocukları ve çöp gibi davranıp kıymet vermedikleri çocukları vardır. Eğer el üstünde tutulup, geleneksel bir evlilik içinde adetlerin olduğu bir şeyler hayal ediyorduysanız ailenin favori çocuğu dediğimiz kardeşle evlilik yapmanız lazimdi. Onu da 30 yaşından önce yapacaktınız ki aileler destek olsun, heves olsun. 38 yaşında, ailenin kıymetsiz çocuğuyla evlenip de yeni gelin nazi çektiremezsiniz maalesef kimseye.
Bir de benden tavsiye, evlilik sözleşmesi yapacak kadar durumu iyi olmayan biriyle bu yaştan sonra evlilik düşünmeyin. Gerek var mı gerçekten? Attan inip eşeğe binmeye?