Bohça bile yapmayan kaynana

Yok tanışarak severek oldu ailesini böyle beklemiyordum annesi bir de evlenmesini isteyen biri iken böyle olması tuhaf
Nişanlınız ne diyor bu konuda, annesi ile konuşmuş mu bu konuları , onlardan aldığı cevap nedir? Asıl iş nişanlınızda bitiyor .

Eşim aileci değil o da gelmeleri taraftarı değil ki doğru mu yaptıkları
Bu yoruma kahkaha attım 😂 Hepsi mi aynı olur!
Benim rahmetli de aileme ben tekim , ailemden hiç biri evlenince kapimdan iceri girmeyecek demisti. Ailem, onlar senin ailen olmaz öyle şey demişti ki ben de kapıya gelirlerse kusura bakma alırım ben demiştim 🤣
Şimdi hiç sevmediği ailesi mahkemede yalancı sahitlik yapsın diye evlerinden çıkmıyor ki zaten evlenince benim ailem deyip önceliği oldu. Geçin o işleri.

Köprüyü geçene kadar ayı dayı meselesi muhabbetiniz. Madem aile ile uyusmuyorsaniz baslamadan bitirin.

Vermediğini gördü ve evlenmek maliyetli bilmem biliyormusunuz insan babasından destek istemeyecekte kimden isteyecek
Evet biliyoruz ve her şeyimizi kendimiz yaptık. 40 yaşında kazık kadar herifin de bunları yapacak kadar parası olması lazımdı zaten kenarda utanmadan bir de babasından mı istiyor

Merhaba nişanlandım nişanlımın ailesi çok ilgisiz ama nişanlım aileci değil.Kaynanam kendine bencil bir insan.Nişanlanmadan önce söz oldu ve nişan detaylarını konuşmak için biz görüşmek istedik bizim istediğimiz günde değil kendisine uyan günü söyledi biz de kabul etmedik neyse baktık anlaşamıyoruz vekil araya girdi ona gittik konuştuk nişanlım ve benim karşılıklı bohça yapacağımızı söyledik ve nişan oldu bitti düğüne 2 ay var kaynanadan bohça gelmedi olay bohçada değil uğraşması ama kadın hiçbirşey yapmadığı gibi parası da gidiyor kendi ihtiyaçlarını alıyor.Ben nişanlandım nişanlananı ne aradı ne sordu bir kez nişanlım araç almaya gittiğinde beni gördü evlerine çıkmadım ilgisizlikleri can sıkıcı çünkü sonra bir gün nişanlım götürdü davetsiz istediğim zaman çıkıp çıkıp gelebileceğimi söyledi bu bana ters bence hoş değil.Nişanlımın babasından para istediğini gördüm param yok dedi benim yanımda bence bu da yanlış yani çok fauller var ailenin.Kaynana konusunda ve ailesi hakkında nasıl davranmalıyım.Şimdi evlenince yemeğe bile çağırmayı düşünmüyorum çünkü hak etmiyorlar sizce ?
13 yasinda misiniz? Niye 2 yetiskin nisan dugun herseyi kendiniz konusup ayarlamiyosunuz? Bu kadar beklentiniz varsa babanizin evinde oturun kimseyi derde salmayin

hangi devirde kaldin anlamadim, bohca mi kaldi gercekten? gir avmye nisanlinla ne istiyorsan ne lazimsa al senin ya da onun karttan ode olsun bitsin
nişan detaylarını konuşmak için biz görüşmek istedik bizim istediğimiz günde değil kendisine uyan günü söyledi biz de kabul etmedik
e kadin musait degilse baska ortak gun ayarlayin. "kiz evi naz evi" demissiniz, umursamamislar geri adim atmissiniz. burada hatali olan sizsiniz. kadinin umru deg oglu evlensin, omur boyu bekar kalsin. siz kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz. ayrica nişan detayını sen ve nisanlin aranizda anlasin, niye aileleri araya sokuyorsun ki? onun isteklerini sen kendi ailene anlat, senin isteklerini o ailesine anlatsin aranizda ortayolu bulun.
sulaleyi isin icine sokup mutsuz olmaya lüzum yok
nişanlım ve benim karşılıklı bohça yapacağımızı söyledik ve nişan oldu bitti düğüne 2 ay var kaynanadan bohça gelmedi
e kendiniz istemissiniz , sevgiliniz alsaydı. kaidn niye ugrassin ki istemiyorsa böyle seyleri? git nisanlina kiz . istese atla deve degil ya, kendi halleder verirdi. hatta kendini yormasina bile gerek yok, t.yoldan sepet yapip hallederdi. seni sallamayan annesi degil, oglu.
kadın hiçbirşey yapmadığı gibi parası da gidiyor kendi ihtiyaçlarını alıyor.
ne yapsin? kendi ihtiyaci dururken 40 yasinda oglunun sevgilisine mi para harcasin? tabii ki kendi ihtiyacini alacak. ne var ki bunda?
Nişanlımın babasından para istediğini gördüm param yok dedi benim yanımda bence bu da yanlış yani çok fauller var ailenin
e nisanlin niye babasindan para istiyor? sen 37 yasinda degil misin? nisanlin sana denkse 35-40tir. utanmiyor mu babasindan para isterken? bir de birinin yanında otekinden bir sey istenmez, hayir demek ister diyemez ona ayip olur ya da hayir der karşısındaki kisiye ayip olur.
Şimdi evlenince yemeğe bile çağırmayı düşünmüyorum çünkü hak etmiyorlar sizce ?
haketmeyecek birbsey yok..ne güzel mesafeli kaynana iste. canina minnet. ramazanda bir iftara davet et, bayramlarda bir evine git, iki de dogumgunu. oldu bitti koca yilda 5 kere görürsün iste.

Yoo gayet de meraklısın. Kızlar sevişmese erkekler mecbur evlenir diye ağlayan sendin.
Aaaa tevekkeli 36 yaşında memur kadın bohça diye vekillere ağlıyor 😂 Ayol bu zannediyor ki instada arka arkaya ,bohça, söz, nişan, hamam, kına, düğün, kocişim...diye bütün checlisti story atarsa elalem de diyecek ki "maşallah bu yaşa kadar namusunu korudu, bekledi ama, değdi, hakkıyla evlendi , dengini buldu "😂😂😂 Hâlbuki arkasından söylenecek tek şey "bula bula anca bunu bulmuş bu yaşta, napsın yazik" olacak... Ay yazık konu sahibi bu herife don bohçası yapma uğruna 37 yaşına kadar hiç mi sevişmemis sahiden 😂😂😂😂 Sinirim çok bozuldu....

Aaaa tevekkeli 36 yaşında memur kadın bohça diye vekillere ağlıyor 😂 Ayol bu zannediyor ki instada arka arkaya ,bohça, söz, nişan, hamam, kına, düğün, kocişim...diye bütün checlisti story atarsa elalem de diyecek ki "maşallah bu yaşa kadar namusunu korudu, bekledi ama, değdi, hakkıyla evlendi , dengini buldu "😂😂😂 Hâlbuki arkasından söylenecek tek şey "bula bula anca bunu bulmuş bu yaşta, napsın yazik" olacak... Ay yazık konu sahibi bu herife don bohçası yapma uğruna 37 yaşına kadar hiç mi sevişmemis sahiden 😂😂😂😂 Sinirim çok bozuldu....

Benim arkadasim var evlenmeden once coook hareketli yaşadi cok erkek arkadasi oldu alkolu eglencesi gece hayati filan olan bir insandi ama evlenirken birden bire geleneksel bjri cikti icinden kina geceleri adetler vs her şey yapildi milletin dugunlerine katiliyor kolunda bir dizi bilezikleriyle bebek mevlut filan geziyor gün yapiyordu. 😄😄😄

Sonra boşandi. Boşandigi gibi ilk iş gece kulubleri..😄😄😄

Babasından para isteyen, kuzenlerinin yanında maaşlı çalışıp dükkan açma hayalleri olan birisi yüksek lisanslı memur kadın bulmuş kaçırır mı? Kadın başını yakmak üzere ama takıldığı tek şey bohça olmuş.
Yüksek lisansı o kadar da abartmayalım. Önüne gelen yapıyor artık.

Ben konu sahibini beklentilerinin ve serzenişlerinden asıl nişanlı ve ailesinin başının yandığı kanaatindeyim.

Benim arkadasim var evlenmeden once coook hareketli yaşadi cok erkek arkadasi oldu alkolu eglencesi gece hayati filan olan bir insandi ama evlenirken birden bire geleneksel bjri cikti icinden kina geceleri adetler vs her şey yapildi milletin dugunlerine katiliyor kolunda bir dizi bilezikleriyle bebek mevlut filan geziyor gün yapiyordu. 😄😄😄

Sonra boşandi. Boşandigi gibi ilk iş gece kulubleri..😄😄😄
O arkadaşın da sürece yozgatın köyünden yeni çıkmış gibi geleneksel vibela başlayıp, düğünden sonra konu sahibi gibi postmodern çığlıklar attıysa kocası noluyoruz len diyip bosanmistir😂😂😂 iyi bari en azından hevesini almış, çok da şeyolmamış

O arkadaşın da sürece yozgatın köyünden yeni çıkmış gibi geleneksel vibela başlayıp, düğünden sonra konu sahibi gibi postmodern çığlıklar attıysa kocası noluyoruz len diyip bosanmistir😂😂😂 iyi bari en azından hevesini almış, çok da şeyolmamış

Cokta şey oldu aslinda cocuk yapmasaydi iyidi 😄

evlenince yemeğe bile çağırmayı düşünmüyorum
tabi tabi bu adamlar ağaç kovuğundan çıkıyor çünkü
eşiniz anne babasının gelemediği evde size rahat verir mi sanıyorsunuz
şu insanlar aileyle de evlenildiğini anlasa da artık herkes dengini bulsa
ama illa o burun sürtecek

Vereceğini söylüyor ki sevmediğini söylüyor onları

Sekse ne anlam yüklüyorsunuz ya yeme içme gibi basit bir eylem ve herkeste yapmak zorunda değil benim tercihimde karşı cinsle o tarz münasebetlere girmek istememek sevişince başınız göğe erdi mi

Siz kendi evladınızı evlendirirken öyle yaparsınız
hangi devirde kaldin anlamadim, bohca mi kaldi gercekten? gir avmye nisanlinla ne istiyorsan ne lazimsa al senin ya da onun karttan ode olsun bitsin

e kadin musait degilse baska ortak gun ayarlayin. "kiz evi naz evi" demissiniz, umursamamislar geri adim atmissiniz. burada hatali olan sizsiniz. kadinin umru deg oglu evlensin, omur boyu bekar kalsin. siz kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz. ayrica nişan detayını sen ve nisanlin aranizda anlasin, niye aileleri araya sokuyorsun ki? onun isteklerini sen kendi ailene anlat, senin isteklerini o ailesine anlatsin aranizda ortayolu bulun.
sulaleyi isin icine sokup mutsuz olmaya lüzum yok

e kendiniz istemissiniz , sevgiliniz alsaydı. kaidn niye ugrassin ki istemiyorsa böyle seyleri? git nisanlina kiz . istese atla deve degil ya, kendi halleder verirdi. hatta kendini yormasina bile gerek yok, t.yoldan sepet yapip hallederdi. seni sallamayan annesi degil, oglu.

ne yapsin? kendi ihtiyaci dururken 40 yasinda oglunun sevgilisine mi para harcasin? tabii ki kendi ihtiyacini alacak. ne var ki bunda?

e nisanlin niye babasindan para istiyor? sen 37 yasinda degil misin? nisanlin sana denkse 35-40tir. utanmiyor mu babasindan para isterken? bir de birinin yanında otekinden bir sey istenmez, hayir demek ister diyemez ona ayip olur ya da hayir der karşısındaki kisiye ayip olur.

haketmeyecek birbsey yok..ne güzel mesafeli kaynana iste. canina minnet. ramazanda bir iftara davet et, bayramlarda bir evine git, iki de dogumgunu. oldu bitti koca yilda 5 kere görürsün iste.

Siz kendi evladınızı evlendirirken öyle yaparsınız
e evladim 40 yasinda evlenirse öyle yaparim tabii ki. ablam ve esi mezun olur olmaz evlendi, iki aile de ellerinden gelen her seyi yapti borcsuz evlendirdi gencleri. ama ben 33 yasindayim, yakinda evlenecegim aileme almaya bir sey bırakmadım bile beraber dizdik erkek arkadasimin evini. bu saatten sonra niye masraf yaptirayim ki kac sene calismisim etmisim aile evine para vermemisim. daha camasir makinami da onlara aldirmaya utanirim yani.
siz de yuksek lisans yapmis memur kadinsiniz. kaynananiz niye mahalle doncusuna gitsin de sizin bohcaniza gecelik, ic camasiri koysun? bu gereksiz bir beklenti degil mi?

Merhaba nişanlandım nişanlımın ailesi çok ilgisiz ama nişanlım aileci değil.Kaynanam kendine bencil bir insan.Nişanlanmadan önce söz oldu ve nişan detaylarını konuşmak için biz görüşmek istedik bizim istediğimiz günde değil kendisine uyan günü söyledi biz de kabul etmedik neyse baktık anlaşamıyoruz vekil araya girdi ona gittik konuştuk nişanlım ve benim karşılıklı bohça yapacağımızı söyledik ve nişan oldu bitti düğüne 2 ay var kaynanadan bohça gelmedi olay bohçada değil uğraşması ama kadın hiçbirşey yapmadığı gibi parası da gidiyor kendi ihtiyaçlarını alıyor.Ben nişanlandım nişanlananı ne aradı ne sordu bir kez nişanlım araç almaya gittiğinde beni gördü evlerine çıkmadım ilgisizlikleri can sıkıcı çünkü sonra bir gün nişanlım götürdü davetsiz istediğim zaman çıkıp çıkıp gelebileceğimi söyledi bu bana ters bence hoş değil.Nişanlımın babasından para istediğini gördüm param yok dedi benim yanımda bence bu da yanlış yani çok fauller var ailenin.Kaynana konusunda ve ailesi hakkında nasıl davranmalıyım.Şimdi evlenince yemeğe bile çağırmayı düşünmüyorum çünkü hak etmiyorlar sizce ?
Iki ay sonra evlenecek bi adam babasından para mı istiyor? Olacak iş değil. Aileci değil diyip durmuşsunuz, o şimdi belli olmaz, fazla güvenmeyin. Nişanlınız size ne kadar değer verir, ilgi gösterirse ailesi de o kadar ilgi gösterir. Yenilerde kuzenim evlendi ve kız ne istediyse çatır çatır yaptırdı ailesine, nişanlısı üzülmesin diye. Siz kafayı kayınvalidenize takacağınıza nişanlınızı daha iyi gözlemleyin.

Back