- 23 Şubat 2019
- 1.670
- 874
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Kvye küsmek, onu evlenince evinize ayak bastırmamak için bu kadar uğraşmayın ya bahane bulmak için. Evime gelme sen deyin dümdüz.
Sizde kosa kosa bu adamla evlilik yoluna girmissiniz ne guzel. Babasi onu somurmus o da sizi somurur artikİşyerinden kovmuşlar emeğini sömürmüş babası eski konum var
Valla etmez etmez. Koca koca insanlarsınız. 37 yaşında birinin para istemesi de tuhaf geldi bilmiyorum
Sizde kosa kosa bu adamla evlilik yoluna girmissiniz ne guzel. Babasi onu somurmus o da sizi somurur artik
Valla ben evlenirken de eşyaları onu bunu hepsini eşim aldı. Ben sorun etmedim hiç. Eşimin ailesi düğün salonu ve bilezikleri aldılar.Vermediğini gördü ve evlenmek maliyetli bilmem biliyormusunuz insan babasından destek istemeyecekte kimden isteyecek
Öyle yapacağım zaten
Ben hemen söyleyeyim sebebini. Çünkü siz varsınız, eksik gedik kapatıp ne yapıp edip evleneceksiniz. Görüşmek konuşmak istemedikleri zaman bile aracı vekil bulunmuş devam etmişsiniz. Bu aşamada dönmeniz lazımdı. Çok büyük hakaret, nişanlım ailesiyle sorun çıktı diye araya başkasını koyuyor benimle görüşmüyor, vekile dert anlatıyorum. Beni ezmelerini bırak ailemi yerin dibine sokuyorlar ama vazgeçmiyorum. Kadın buna güveniyor işte. Biz ne desek ne yapsak bırakmaz vazgeçmez, düğünü de yapıversin diyor. Adamın cebinde parası yok ama o düğün mutlaka olacak değil mi?Diğer büyük oğluna 2 düğün yapmış buna hiçbirşey yapmıyor
Vermediğini gördü ve evlenmek maliyetli bilmem biliyormusunuz insan babasından destek istemeyecekte kimden isteyecek
Valla ben evlenirken de eşyaları onu bunu hepsini eşim aldı. Ben sorun etmedim hiç. Eşimin ailesi düğün salonu ve bilezikleri aldılar.
Bohça pek önemli olmasa da İlgisiz olmaları büyük büyük bir sorun , evlenince sürekli bu insanlara maruz kalmak ve bu insanların içinde bir çocuk yetiştirmek istiyor musun önce bu soruya cevap ver ve ona göre devam et , nişanlın suanda sahipsiz gibi takılıyor ya sen onu bir de evlendikten sonra gör, ailesinden bir parça ilgi görmek için en başta seni harcayacak , burda çok var örnekleri , eş ailesi çok önemli çok...Merhaba nişanlandım nişanlımın ailesi çok ilgisiz ama nişanlım aileci değil.Kaynanam kendine bencil bir insan.Nişanlanmadan önce söz oldu ve nişan detaylarını konuşmak için biz görüşmek istedik bizim istediğimiz günde değil kendisine uyan günü söyledi biz de kabul etmedik neyse baktık anlaşamıyoruz vekil araya girdi ona gittik konuştuk nişanlım ve benim karşılıklı bohça yapacağımızı söyledik ve nişan oldu bitti düğüne 2 ay var kaynanadan bohça gelmedi olay bohçada değil uğraşması ama kadın hiçbirşey yapmadığı gibi parası da gidiyor kendi ihtiyaçlarını alıyor.Ben nişanlandım nişanlananı ne aradı ne sordu bir kez nişanlım araç almaya gittiğinde beni gördü evlerine çıkmadım ilgisizlikleri can sıkıcı çünkü sonra bir gün nişanlım götürdü davetsiz istediğim zaman çıkıp çıkıp gelebileceğimi söyledi bu bana ters bence hoş değil.Nişanlımın babasından para istediğini gördüm param yok dedi benim yanımda bence bu da yanlış yani çok fauller var ailenin.Kaynana konusunda ve ailesi hakkında nasıl davranmalıyım.Şimdi evlenince yemeğe bile çağırmayı düşünmüyorum çünkü hak etmiyorlar sizce ?
37 yaşındaki adama bu zamana kadar yaptıklarına saysın. Eli ekmek tutana yardım edilmez. Siz yardımsız evlenemeyen, babasından para alan bir adamla nasıl mutlu olacaksınız? 37 yaşına kadar olmamış adam bundan sonra da olmaz. Eve almam diyorsunuz ya hani, adam babasından harçlık alıyor evine de eşşek gibi kabul edecek afedersiniz. Ha siz istemiyorsanız o zaman eşinizin harçlığını da siz verirsiniz. Gerçekten bunu istiyor musunuz?Evlenene baba yardım eder ama yani
Nasil oluyor mal rejimi sozlesmesi? Mesela simdi araba almak istese kredi cekse sonra kuzenler sorun cikardi diyip isten ayrilsa size odetse ne olcak? Adamin garanti isi yok akrabalarinin yanina siginmis yarin obur gun ne olcagi bile belli degil sizde babasindan beklentiye giriyorsunuz. Once nisanliniz garanti bi is bulsunMal rejimi sözleşmem var öyle birşey yok yani ne kadar negatifsiniz
Bohça pek önemli olmasa da İlgisiz olmaları büyük büyük bir sorun , evlenince sürekli bu insanlara maruz kalmak ve bu insanların içinde bir çocuk yetiştirmek istiyor musun önce bu soruya cevap ver ve ona göre devam et , nişanlın suanda sahipsiz gibi takılıyor ya sen onu bir de evlendikten sonra gör, ailesinden bir parça ilgi görmek için en başta seni harcayacak , burda çok var örnekleri , eş ailesi çok önemli çok...
O da böyle diyodu.Benim adamla evleniyorum ailesi dış kapı yani çalışan insanım vakit nasıl ayırayım onlara
Bu kadar çok beklentisi olan insanlar denkleri ile evlenmeli. Göz göre göre uyumsuz bir evlilik yapıyorsun.Merhaba nişanlandım nişanlımın ailesi çok ilgisiz ama nişanlım aileci değil.Kaynanam kendine bencil bir insan.Nişanlanmadan önce söz oldu ve nişan detaylarını konuşmak için biz görüşmek istedik bizim istediğimiz günde değil kendisine uyan günü söyledi biz de kabul etmedik neyse baktık anlaşamıyoruz vekil araya girdi ona gittik konuştuk nişanlım ve benim karşılıklı bohça yapacağımızı söyledik ve nişan oldu bitti düğüne 2 ay var kaynanadan bohça gelmedi olay bohçada değil uğraşması ama kadın hiçbirşey yapmadığı gibi parası da gidiyor kendi ihtiyaçlarını alıyor.Ben nişanlandım nişanlananı ne aradı ne sordu bir kez nişanlım araç almaya gittiğinde beni gördü evlerine çıkmadım ilgisizlikleri can sıkıcı çünkü sonra bir gün nişanlım götürdü davetsiz istediğim zaman çıkıp çıkıp gelebileceğimi söyledi bu bana ters bence hoş değil.Nişanlımın babasından para istediğini gördüm param yok dedi benim yanımda bence bu da yanlış yani çok fauller var ailenin.Kaynana konusunda ve ailesi hakkında nasıl davranmalıyım.Şimdi evlenince yemeğe bile çağırmayı düşünmüyorum çünkü hak etmiyorlar sizce ?
Nasil oluyor mal rejimi sozlesmesi? Mesela simdi araba almak istese kredi cekse sonra kuzenler sorun cikardi diyip isten ayrilsa size odetse ne olcak? Adamin garanti isi yok akrabalarinin yanina siginmis yarin obur gun ne olcagi bile belli degil sizde babasindan beklentiye giriyorsunuz. Once nisanliniz garanti bi is bulsun
Ya yeme bunları, evlenmeden önce masraf yapmamak için böyle yapıyorlar, evlenince samimi olurlar oğullarıyla merak etme , hiç şaşmaz , danışıklı dövüş bu ...Doğru diyorsunuz o da üstlerine gitmedi
Düğündeki altınlar ve tabiki karısının maaşıyla...Hanımefendi Ekim 2024 de açtığı konusunda ben 36 nişanlım 37 yazmış. Bana kızabilir ama yazıcam, yine garanti maaşı olan kariyerli yüksek lisanslı memur kadın ve kuzenlerin yanında çalışan damat. Evlendikten sonra iş yeri açmayı düşünüyor, kimin imkanıyla kimin parasıyla işyeri açma niyeti olduğunu yazmaya gerek yoktur heralde.
Merak etme zaten bu durum ilerde en büyük problemleri hatta boşanma sebebi olacak.Yapın. Ağaç kovuklarından çıkıyor zaten bu adamlar da. Yazın kara kaplı defterinize, bohça yapmadı diye ileride torun da göstermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?