Bohça bile yapmayan kaynana

Diğer büyük oğluna 2 düğün yapmış buna hiçbirşey yapmıyor
Ben hemen söyleyeyim sebebini. Çünkü siz varsınız, eksik gedik kapatıp ne yapıp edip evleneceksiniz. Görüşmek konuşmak istemedikleri zaman bile aracı vekil bulunmuş devam etmişsiniz. Bu aşamada dönmeniz lazımdı. Çok büyük hakaret, nişanlım ailesiyle sorun çıktı diye araya başkasını koyuyor benimle görüşmüyor, vekile dert anlatıyorum. Beni ezmelerini bırak ailemi yerin dibine sokuyorlar ama vazgeçmiyorum. Kadın buna güveniyor işte. Biz ne desek ne yapsak bırakmaz vazgeçmez, düğünü de yapıversin diyor. Adamın cebinde parası yok ama o düğün mutlaka olacak değil mi?

Vermediğini gördü ve evlenmek maliyetli bilmem biliyormusunuz insan babasından destek istemeyecekte kimden isteyecek

Ablacığım adam gelmiş 40 yaşına evlenmeye parası yok, çocuk gibi babasının peşind egeziyor para para diye. Anası zaten bir acaip diyorsun. Evlenip ne yapacaksın bu adamla?

Bohca ne yahu hala varmi.
Eskiden damatada giderdi bohca karsilikli yani. Siz yaptinizmi bohca?
Ayrica babasindan para isteyen adamlami evleneceksin cidden

Bohça pek önemli olmasa da İlgisiz olmaları büyük büyük bir sorun , evlenince sürekli bu insanlara maruz kalmak ve bu insanların içinde bir çocuk yetiştirmek istiyor musun önce bu soruya cevap ver ve ona göre devam et , nişanlın suanda sahipsiz gibi takılıyor ya sen onu bir de evlendikten sonra gör, ailesinden bir parça ilgi görmek için en başta seni harcayacak , burda çok var örnekleri , eş ailesi çok önemli çok...

Evlenene baba yardım eder ama yani
37 yaşındaki adama bu zamana kadar yaptıklarına saysın. Eli ekmek tutana yardım edilmez. Siz yardımsız evlenemeyen, babasından para alan bir adamla nasıl mutlu olacaksınız? 37 yaşına kadar olmamış adam bundan sonra da olmaz. Eve almam diyorsunuz ya hani, adam babasından harçlık alıyor evine de eşşek gibi kabul edecek afedersiniz. Ha siz istemiyorsanız o zaman eşinizin harçlığını da siz verirsiniz. Gerçekten bunu istiyor musunuz?

Mal rejimi sözleşmem var öyle birşey yok yani ne kadar negatifsiniz
Nasil oluyor mal rejimi sozlesmesi? Mesela simdi araba almak istese kredi cekse sonra kuzenler sorun cikardi diyip isten ayrilsa size odetse ne olcak? Adamin garanti isi yok akrabalarinin yanina siginmis yarin obur gun ne olcagi bile belli degil sizde babasindan beklentiye giriyorsunuz. Once nisanliniz garanti bi is bulsun

Öyle mi diyorsunuz

Bu kadar çok beklentisi olan insanlar denkleri ile evlenmeli. Göz göre göre uyumsuz bir evlilik yapıyorsun.
Seni mi istemiyorlar,normal halleri mi böyle

Borcundan kendisi sorumlu araştırın

Düğündeki altınlar ve tabiki karısının maaşıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…