Bohça bile yapmayan kaynana

Babasında para var ama adam vermek istiyor vermediğini göreyim diye yanında istedi

Ben 36 o 37 yaklaşık olarak 9 ay oluyor annesi dengesiz davranınca kuzeni devreye girdi yani vekil oldu

Durdun durdun harika bir nişanlı ve ailesi bulmuşsun. Vekil işleri falan harika zaten. Eve de alma tabi, neden alacaksın? Nişanlın da tabi hayatım diyecektir kesin. Muhteşem bir evlikik görüyorum. Hayırlı olsun.
Rockavril gibi olcak bu da.

Mesele emek vermesi yani düşünülmek ama kaynanalık yapıyor ayrıca mal rejimi yaptım anlaşma noterde benim paramla iş yeri açamaz

40 yaşında insanların bohça diye derde düşmesi
E yapmasın belki durumu yok adam iki çocuk evlendirmiş belki onlar genç evlendi daha çok destek lazımdı?
Sizlerin işi gücü yerinde olmalı yani o yaşta babadan para istenmez kendiniz yapamıyor musunuz?

Misal değer vermesi ben herşeyimi aldım zaten bohça bahane

Çocuğu evleniyor sonuçta babalık görevi yok mu siz çocuğunuz evlenirken kendi paranla yap mı diyeceksiniz
37 yasina gelmis adami o kadar zaman beslemisim zaten o yasina kadar yapsaymis birseyler. Su ailelelere guvenerek birseyler yapmaya calisanlari ve o kisilerle evlenenleri hic anlamiyorum

Kvye küsmek, onu evlenince evinize ayak bastırmamak için bu kadar uğraşmayın, bahane bulmak için yoruluyorsunuzdur. Evime gelme sen deyin dümdüz.

İşyerinden kovmuşlar emeğini sömürmüş babası eski konum var
37 yasina gelmis adami o kadar zaman beslemisim zaten o yasina kadar yapsaymis birseyler. Su ailelelere guvenerek birseyler yapmaya calisanlari ve o kisilerle evlenenleri hic anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…