Bohça bile yapmayan kaynana

Babasında para var ama adam vermek istiyor vermediğini göreyim diye yanında istedi
Mobilya ustası olan adamla mı nişanlandınız ? Nişanlınızın parası yoksa ve babasında da olup olmadığından emin değilse; sizin yanınızda babasından para istemesi yanlış değil mi ?

Siz 36+ yaştaydınız. Sizce şu an sorun, evlenince adamın ailesini yemeğe alıp almamanız mı ?

Ben 36 o 37 yaklaşık olarak 9 ay oluyor annesi dengesiz davranınca kuzeni devreye girdi yani vekil oldu
Biri bana bunun ne olduğunu açıklarsa sevinirim. Yani ben ve ailem evleneceğim adamla ailesiyle değili tarafsız bir bölgede tarafsız biriyle mi konuşup görüşüyoruz? Sanki diplomatik ilişkisi bulunmayan ve birbirini tanımayan iki ülkenin garantör ülke aracılığıyla görüşmesi gibi mi? Ve siz sevgi kelimesini kullanıyorsunuz.

İkinizin yaşları kaç ? Nasıl tanıştınız ne kadar süredir görüştünüz? Vekil araya girdi dediğiniz kimdir? Müstakbel kv neden ilgisiz aranızda bir sorun ya da tartışma mı oldu ya da sizi istemiyor olabilirler mi ? Ayrıca KV bohça getirse ne, getirmese ne, bizde adet böyle, bohça getirilir diyorsanız onu bilemicem . Her şey en başından konuşulur. Bizde şu adetler var, bunlar yapılır diye. Ayrıca nişanlınızın sizin yanınızda babasından para istemesi hoş olmamış. Bence bu ilişkiyi gözden geçirin. Hemen evlenmeyin.

Durdun durdun harika bir nişanlı ve ailesi bulmuşsun. Vekil işleri falan harika zaten. Eve de alma tabi, neden alacaksın? Nişanlın da tabi hayatım diyecektir kesin. Muhteşem bir evlikik görüyorum. Hayırlı olsun.
Rockavril gibi olcak bu da.

Mesele emek vermesi yani düşünülmek ama kaynanalık yapıyor ayrıca mal rejimi yaptım anlaşma noterde benim paramla iş yeri açamaz
Allah askına getirdikleri iki caput cok mu önemli ? Sonra koyacak yer bulamazsin annem de kv de fazla fazla yaptilar bir kismıni anneme geri götürdüm bir kısmıni kv verdim kv ile aram iyi olsa geri kalanları da götürecegim de yüzüm yok.Ne yapayım dantelli havulari nevresimleri tuvalete zor giriyorum dantel mi ütüleyecegim vaktim yok anne sen al kullan dedim.Bohca dedigin kalabalıktan baska bir sey degil.Bir iki defa sen ara sor baktin geri dönüs yok sen de koy mesafeni belki kabullenemedi belki cekiniyor

40 yaşında insanların bohça diye derde düşmesi 😂
E yapmasın belki durumu yok adam iki çocuk evlendirmiş belki onlar genç evlendi daha çok destek lazımdı?
Sizlerin işi gücü yerinde olmalı yani o yaşta babadan para istenmez kendiniz yapamıyor musunuz?

Misal değer vermesi ben herşeyimi aldım zaten bohça bahane
40 yaşında insanların bohça diye derde düşmesi 😂
E yapmasın belki durumu yok adam iki çocuk evlendirmiş belki onlar genç evlendi daha çok destek lazımdı?
Sizlerin işi gücü yerinde olmalı yani o yaşta babadan para istenmez kendiniz yapamıyor musunuz?

Çocuğu evleniyor sonuçta babalık görevi yok mu siz çocuğunuz evlenirken kendi paranla yap mı diyeceksiniz
37 yasina gelmis adami o kadar zaman beslemisim zaten o yasina kadar yapsaymis birseyler. Su ailelelere guvenerek birseyler yapmaya calisanlari ve o kisilerle evlenenleri hic anlamiyorum

Kvye küsmek, onu evlenince evinize ayak bastırmamak için bu kadar uğraşmayın, bahane bulmak için yoruluyorsunuzdur. Evime gelme sen deyin dümdüz.

İşyerinden kovmuşlar emeğini sömürmüş babası eski konum var
37 yasina gelmis adami o kadar zaman beslemisim zaten o yasina kadar yapsaymis birseyler. Su ailelelere guvenerek birseyler yapmaya calisanlari ve o kisilerle evlenenleri hic anlamiyorum

Back