- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Kaynana konusunda ve ailesi hakkında nasıl davranmalıyım.Şimdi evlenince yemeğe bile çağırmayı düşünmüyorum çünkü hak etmiyorlar sizce ?
"Sen merak etme, ben bu kırk yılın acısını napar eder çikaririm" diyorsun yaniŞaka gibisin spor öneririm düzenli sporcuyum ondan dediklerin oluyordur tatlım
Ben köyden iki kişi görücü usulü evlenecek sandım.
İkisi de 40lık üstelik şehirli,üstelik memurmuş. Oha yani
Höh yani. Bunu hatırlamıyorum ama geçenlerde birkaç üyelikle gelip aynı konuyu anlatan 42 yaşında bi kadın vardi. 40 yaşında evlenmiş, eşin ailesi ev vermiş geçin oturun diye. Birkaç sene oturup sonra başka yere geçmişler işe uzak diye. Vay kaynana bana bi çorap bile almadı, pazardan bi bez bile almadı ama ben onların her işini görüyorum gelinlik yapıyorum diyorduAltinci bir uye vardi aklima o geldi. Esinin ailesi 40 yasindaki adamin borclarini odemisti ama uye bana altin getirmiyorlar diye bebegi gostermek istemiyordu. Evde cam cerceve iniyordu ama bize mutlulugun resmini cizmisti aklima o geldi.
Iki ay sonra evlenecek bi adam babasından para mı istiyor? Olacak iş değil. Aileci değil diyip durmuşsunuz, o şimdi belli olmaz, fazla güvenmeyin. Nişanlınız size ne kadar değer verir, ilgi gösterirse ailesi de o kadar ilgi gösterir. Yenilerde kuzenim evlendi ve kız ne istediyse çatır çatır yaptırdı ailesine, nişanlısı üzülmesin diye. Siz kafayı kayınvalidenize takacağınıza nişanlınızı daha iyi gözlemleyin.
Sevdiğimiz insanın boğazına illa anan baban don bohçası , altın, bindallı yapacak, nakit para da verecek sonra da kapimdan geçmeyecek diye de çökmeyiz , basar nikahı sevişir geçeriz elhamdülillahSevdiğiniz bir insandan ailesi sorunlu diye vazgeçermisiniz
Sebep de don sütyen almadılar. Yani ailenin eve girmemesi için büyük bir kabahatlerinin olması lazım. Ömründe düzgün iç çamaşırı almamış gibi bohça da bohça demek nedir?
Ben 36 o 37 yaklaşık olarak 9 ay oluyor annesi dengesiz davranınca kuzeni devreye girdi yani vekil oldu
Sevdiğimiz insanın boğazına illa anan baban don bohçası , altın, bindallı yapacak, nakit para da verecek sonra da kapimdan geçmeyecek diye de çökmeyiz , basar nikahı sevişir geçeriz elhamdülillah
Ne vekili oldu?
Nişan düğün detayları konuşuldu aracı ile
Dünürcü vekiliNe vekili oldu?
36 yaşında ve bakire olduğu için kendine değer biçiyor aslında. Vizyonu bu.
Dünürcü vekilioğlan tarafı bunların ilk tribinde dirsek gösteriverince kız tarafı olarak tutuşup, yana yakıla aracı sokmuşlar devreye ay altıma kaçirıcam gülmekten
Kayın validesi ne gülmüştür kimbilirYukarida ailesi cop demis. Demek ki bundan sonra tahta oturacak
Herkese giydirmekten ve kötü enerjiden beslenen birisiniz sizinde vizyonunuz bu napalım
Araya vekil konması zaten ailenin borusunun öttüğünü gösterir. Pembo da hayal kursun eve almıcam diye.Arkadasim vizyon bohca istemek, evlenecek iki kisinin konusamayip araya vekil koymasi degildir. Millet kahkaha atarak guluyordur size yapmayin valla rezalet ya.
Arkadasim vizyon bohca istemek, evlenecek iki kisinin konusamayip araya vekil koymasi degildir. Millet kahkaha atarak guluyordur size yapmayin valla rezalet ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?