Bohça bile yapmayan kaynana

Sekse ne anlam yüklüyorsunuz ya yeme içme gibi basit bir eylem ve herkeste yapmak zorunda değil benim tercihimde karşı cinsle o tarz münasebetlere girmek istememek sevişince başınız göğe erdi mi
20 lerde sevişmekle 40 larda sevişmek arasında dağlar kadar fark var bebişim, 40tan sonra biraz durulduk artık yani malum hormonlar yatışiyor, 50 den sonra zaten kolun bacağın kalkmıyor ama 20-35 arası başımız baya da göğe erdi valla, şimdi tek pişmanlığım niye zamanında daha cok sevismedim ? ah gençlik işte, hiç bitmez sanıyorsun...

Keşke bu basiretsiz kalfaya nikahını vermeden önce senin de başın biraz göğe erseydi...

Samimiyetle üzüldüm senin için.

Son düzenleme:
Sizi cokda istemiyorlar bence evlenin evlenmeyin onlara dert değil bence öyle anladım evinize pek gelmek isteyeceklerini de sanmam durum buysa tabi

Evlilik sözleşmesi tavsiye ederim en güzeli fikir olarak bile karşı çıkılırsa niyet bellidir.Sizin durumda olsam şart koşardım

Tezli yapmak kolay değil sizin eğitim neydi merak ettim
Evet kolay değil haklısınız ama artık bir çok Eğitimli insanın önceliği gibi.. Ankarada kendi alanımda bende Tezli yüksek lisansını yaptım..
Arkadaşlarınmın çoğu yaptı..

Senın yanında para ıstekesı ve hayır demelerı hiç olmamış

Benim kayinvaledemde bana bohça yapmadı.Zaten yapabilecek bir durumda değildi kadıncağız hiçte sorun etmedim.Cunku bohcada ki çogu şey gereksiz bence mesela eşim ne saten pijama giyer nede o tras takımını kullanır.Bohca için nisanliniza konuşup ihtiyaciniz olanlari alabilirsiniz.Ama Ailesine karşı çok ön yargilisiniz gibi geldi bana.Anlattiklariniz yemeğe almamak için yeterli bir neden gibi gelmedi bana .

Evlilik sözleşmesi tavsiye ederim en güzeli fikir olarak bile karşı çıkılırsa niyet bellidir.Sizin durumda olsam şart koşardım
Biz sayfalarca yazınca ben zaten yaptım ki dedi. Malım param garantide diyor. Aslında mantık evliliği yapıyorum, yaşım geçti anne olmak istiyorum yazsa kimse dil dökmeyecek bu kadar. Sanki ortada muhteşem bir aşk varmış gibi davranınca sırıtıyor olay. Bohça isterim, kız tarafının önceliği olur, babası nişanlıma para versin, evlenince evime gelmesinler, annesi diğer oğluna yağdırmış benimkine yapmıyor... Bir taraf 25 senedir çalışmış işinin uzmanı olmuş etmiş ama bu tecrübesiyle bile işyeri kuramamış, düzenli geliri yok. Diğer taraf kıdemli memur, garanti maaşı aileden varlığı var. Yalnız bu detaylar hep sonradan eklendi. Neye lazım olursa o çıkarıldı çantadan. Hatta yaptım dediği mal rejimi sözleşmesi bile yok bence. Ne sorsak ben onu ayarladım hallettim önlemimi aldım. Erkek ailesi nazlanarak oğullarını veriyor. Sizinle görüşmeye müsait değiliz diye aracı göndermişler, aracıyla muhatap olmuş kız tarafı. Bu forumda kaç kadın ve ailesi bunu kabul eder hazmeder?

Ozaman sizde özenmeyin :) yapmayın damat bohcası olur biter söyleyeceğiniz ne güzel lafınız var.

Aboo babasindan para mi istedigi senin yaninda ? Aliye kisaca bi bay bayy de bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…